Ptaszki cwierkają na uni że konto skradzione....
Kto tam gra na numer 1 uni??
Zwiózki pod pancki Y2K .... Zaś zagadka
Graty wyczucia czasu
Obrońcy kim kolwiek jest ![]()
Ptaszki cwierkają na uni że konto skradzione....
Kto tam gra na numer 1 uni??
Zwiózki pod pancki Y2K .... Zaś zagadka
Graty wyczucia czasu
Obrońcy kim kolwiek jest ![]()
Kurcze zaglądam tutaj i nic po za Y2K nie ma nic.. zastanawiam się czy tutaj wchodzą w grę jakieś nielegalne booty...
Nie wierzę, że ktoś ma życie po za grą wykręcając takie ST.... (Może przykuty do łóżka ? Cholera wie)
Graty dla atakującego
Dla pokonanego Szo ( czytając wpisy innych kolega jest chyba alkusem....)
QuotePrzecież Ty masz Spaw w znajomych.... O jakim ty cynku mówisz?? Przecież masz jego statusy i wiedziałeś, że go nie było w grze... Wiem bo pytałem u źródła
Dziwna ta gra... Że kumpel złomuje kumpla.....
Bo o tym, że spawacza nie ma dowiedziałem sie najpierw z wiadomości z sojuszu, od Wegiego ktory stwierdzil, ze go nie ma i gdzies tam startuje na niego, potem ekonom napisał to samo, a ja zaczalem szukac czy gdzies stoi flota. Co do statusów, to sa moje prywatne ustalenia ze Spawaczem. Wiedzial, ze jesli zostawi samopas na noc flote to ja polecę, a nie bede obserwowal jak go znow Komorniki zlomują. Więc nie bardzo rozumiem Twoje rozczulanie sie w tej sytuacji.
Ja się nie rozczulam to jest gra przegladarkowa. Przypadkowe cyfry i grafiki nic po za tym. Jeśli taką mieliście umowę o wzajemnym złomowaniu się to ja się już w tej kwestii nie wypowiadam ![]()
Gratuluję Stejka
Obrońcy Szo
Remis
Czekam na danie główne w tu remis... Bez sensu.
Kolega zezłomował kolegę
i upadła umowa koalicyjna na złomowanie komorników przez PN - Spawacz a pakt o nie agresji poszedł do kosza ,tu już nie ma koleżeństwa liczą się cyferki
Myślę, że nigdy takiej umowy nie było.... Zastanawiam się czy złomowanie kolegi z listy znajomych i znaniu jego statusu jest ferr.... Ale co w tej grze jest w porządku??
![]()
Od przystawki się zaczęło.
gratki i dzięki za cynka.
Przecież Ty masz Spaw w znajomych.... O jakim ty cynku mówisz?? Przecież masz jego statusy i wiedziałeś, że go nie było w grze... Wiem bo pytałem u źródła ![]()
Dziwna ta gra... Że kumpel złomuje kumpla.....
Remis ![]()
Czekam na danie główne a tu remis... Bez sensu.
Kolega zezłomował kolegę 
Gdzie to danie główne ??
Spawacz mówiłem nie włączaj gry gdy pijesz
To on pewnie nigdy by tej gry nie włączył 🤣
Kolega Cię zezłomował ??
Moja wiara w koleżeństwo umarła.......
![]()
Widziałem zdjęty urlop
Widziałem spadki w statystykach
Widzę zapięty urlop
Widzę nic się nie zmieniło.......
Atakującemu graty
Obrońcy Szo
Danie główne, gdzie one ??
Robię popcorn i czekam na komentarze ![]()
Gratulacje wyczucia czasu zabawa z dzieckiem do tego pieczenie ciasteczek
akty byly bo wracaly ekspedycje
zdazylem zebrac troche zlomu
Atakujacy to latal na mnie latami:-) zawsze sie udalo obronic do dziś:-/
Myślę, że Twój oponent nic z tego nie zrozumie....
Obrońcy Szo !!!
Częsty gość, który robi mi pz....
Mógłbym rzec...robię bardziej zyskowne ekspedycje 😅
Górnik w piachu...
Kris kros... Jakie życie taki los
Latanie po stoczni też widzę przynosi efekty 🙆
Data starcia też wymowna... Czyżby pracownik stróżówki??, może służby ??
Zysk słaby. Można by napisać fajna ekspedycja 😊
Patrząc po dominacji Komorników w tym dziale to nawet PN na minusie cieszy oko
Widzę, że skanowanie przynosi efekty 👌
Zaś górnik w piachu 🙆
Nadal uważam że uniwersa, które powstały niecały rok temu są tylko zapchaniem recków i impulsem by ruszyć flote przez graczy z TOPKI. Mówię mianowicie o Kalyke i U68.
Po prostu nas wysłali jako mięsy armatnie dla Paczkomatow by zaczeli jeszcze wiecej paczek kupować, albo by Ci słabsi kupowali wiecej by dorównać tamtym... Wielu po tej grze skończy grać, już widzę od groma ludzi na Urlopach wg nie kwapiących się do jego zdjęcia bo jak widzą taki przeszkok we flocie, badaniach, ekonomi to się odechciewa i przyznaje im rację... Pozdrawiam kreatywność w podejmowaniu decyzji
Fuzja bez sensu ....
Jak patrzę na połączenie Uniwersow które mają 10 Lat stażu z Uni które nawet nie ma roku to odechciewa się grać. Gracze bardziej rozwinięci tylko czekają na pyszne kąski ... Uważam np., że Nekkar i Uni68 powinno sie połączyć a te młodsze servery łączyć razem bo nikt nie dorówna osobie grającej 10lat przez rok...
Ja gram pewnie więcej niż niektórzy mają lat. Zaczynałem na U1 praktycznie od jego powstania. Nie mam parcia na szkło i bycia top1 , jednak w moim przypadku Top 100 to wyczyn bez zakupu paczek i anty ( nie jestem zwolennikiem tego typu gry, jak zaczynałem miała być za darmo) Teraz może będę top 500 a może 1000, zwisa mi to bo gram dla zabawy. Nie jednego gracza Top1 już przeżyłem , większość to gwiazdy jednego sezonu.
Czy to gwiazdy jednego sezonu czy też nie, to ośmielę się powiedzieć że decyzja na fuzję z severami 10 letnimi z rocznym nie została do końca przemyślana tylko zrobili to najprostrzą drogą jaką jest "Wrzucić wszystkich do jednego worka"