Dokładnie o to mi chodziło, że walić te gęsi. Zrobił by to ktoś inny to bym jeszcze pogratulował. Ale z Dobrym Snem i Lutherem graliśmy razem przeciwko sojuszowi czystki. Przynajmniej ja tak myślałem i to zabolało. No ale cóż, dla niektórych w tej grze jest metal i kryształ ponad wszystko.
Posts by MarJo
-
-
1. wyszedłeś, owszem i napisałeś mi żebym tez wyszedł, co zrobiłem
2. graliśmy przeciwko czystka, a nie z nimi. To ze cie rakietowali to była bajka, teraz wiem. Najpierw ich atakujesz, wstawiasz rw na forum a puzniej podstawki u nich robisz. To o co kurna chodzi?
3. Luther mnie wypytywał o szczegóły kiedy gęsi doleciały, kiedy obstawę zawróciłem, podałem mu wszystko, co do sekundy, dziwne ze ty wystartowałeś bez żadnego skana, a kiedy ja flotę zawróciłem to tego Rambo nie wiedzial
Ktoś kto ciebie ma w sojuszu, nie potrzebuje juz wrogow. -
...aż to z komentuję.
Witam wszystkich.
Grałem z Dobrym_Senem (teraz Rambo_Bambo) w jednam sojuszu. Zaczęły się zamieszki z sojuszem czystki i Dobry Sen postanowił ze będziemy grac wspólnie z Lutherem przeciwko nim. Rozwiązaliśmy sojusz i czekaliśmy aż skończy się Debuff. W międzyczasie walczyliśmy z nimi (przynajmniej ja tak myślałem). Ja podjąłem się zadania ściągania im monów, nawet kilka mi się udało zdjąć.
Widząc RW na forum nic nie podejrzewałem że graja na dwa fronty. Napisałem Lutherowi ze ktoś mi u nich gęsi wyłapał, podając mu wszystkie szczegóły akcji włącznie z czasami. Aż tu nagle widze że Dobry Sen na moją obstawę leci, bez ani jednego skana. Czyli Luther podał mu wszystkie szczegóły.
Teraz już wiem że to tylko mnie sojusz czystki rakietował i mam prawie pewność że te konta sojuszu czystki to są jakieś multikonta od Dobrego, bo jak to inaczej wytłumaczyć ? Najpierw ich farmi, a potem własnym sojusznikom u nich podstawki robi i wylapuje floty.
Na moje zapytanie ich co to ma być, ich reakcja:
Rambo_Bambo: jesteś tylko metalem i kryształem i tyle
Luther: HAHAHA
Tak ze w tej grze nie można ufać już nikomu i uważajcie z kim gracie w sojuszu!
Agresorowi NIE gratuluje, bo to żaden wyczyn, miał wszystko podane na tacy.
Luther pamietaj — karma wraca.
-
Pieknie. Graty !!
-
Wielkie Gratki Sept !!
Obroncy szo