Gratulacje starcia Panowie , dla obrońcy SzO
Posts by Set
-
-
Gratulacje starcia , nic dodać nic ująć. Najlepszego na nowy rok !
Obrońcy SzO
-
Przetrawione można się wpisać. Tak to jest jak się prawie miesiąc na astro zbiera a następnie zapomni się o zwózce rano dla atakującego gratulacje tutaj ponieważ od razu gz dostał w OG. Będzie aktualizacja się wróci :-p
-
Nie wiedziała w sumie o braku narzędzi umożliwiających wam włącznie braku ataków...
Dzięki za podesłanie rozwiazania z Fr w pełni działa
-
Nie można włączyć blokady ataków?
Ps będzie powtórka z rozrywki jak ostatnio, wybrani byli online i robili co chcieli...
-
Display More
Na pc działa normalnie. Cały czas mówimy o urządzeniach mobilnych
-
Ja próbowałem odinstalowania aplikacji i zainstalowania ponownie. Zmiany sieci w roamingu oraz próby logowania przez wifi na różnych urządzeniach. Do tego logowanie na różne lobby innych narodowości. Niestety nic nie dało
-
Czyli wychodzi że to grubsza sprawa... Zostaje tylko czekać na rozwój sytuacji
-
Witam.
Dziś około 3 w nocy zauważyłem problem z logowaniem na tel. Po wejściu w lobby wychodzi biała strona, próbowałem na wielu przeglądarkach. Włączenie, wyłączenie tel też nic nie dało...
Ktoś ma podobny problem ?
-
Widac albo grubo albo wcale Takie przywitania się szanuje, gratulacje a dla obrońcy życzę SzO
-
Ładnie, dobrze lataj tam
Graty starcia fajny procent dla obrońcy SzO :-p
-
Lekko do poprawki
Lecz graty wlotu oraz dla obrońcy SzO
Ps wstawiaj więcej tych st bo wiem że masz parę asów w rękawie :-p
-
Kurcze... Nawet nie wiem co tu za bardzo napisać... Hmm
Dostan dastan
No co gratulacje , co by nie było trafiłeś może nie w cięższe latajki lecz w Dt ale trafiłeś. A więc za to szczere gratulacje
Jak widać na każdego przychodzi czas...
Dzięki za SzO odbudowa będzie napewno, dużo nie spadło raptem kilka trampkow...
Jak to mowiel nie ma co puki karuzela się kręci to bawimy się dalej.
Ps. Zdrowe dzwony wpisane są w tą gre
-
Na tym już lekko wymarłym uni
Gratulacje starcia dla obrońcy SzO