Jak atakowałeś to nie było (I), ale później nie logowałem się przez około tydzień, aż do dzisiaj.
Posts by piesman
-
-
Tak, był idlak...
Pozwólcie, że wyjaśnię to starcie, bo niestety jest ono wyłącznie błędem gry.
To było moje konto. Grałem na nim na Kalyke do maja 2020r. Potem wrzuciłem urlop. Jako, że długo się nie logowałem konto przemigrowało z automatu na cmentarz. Ostatnio sobie na nie wszedłem i pomyślałem, że może spróbuję wrócić. Wybrałem universum Xanthippe. Wyskoczył jakiś błąd. Trochę zniecierpliwiony spróbowałem jeszcze raz klikając Universum 68. Znowu błąd. Uznałem, że oleję temat, gdy nagle pojawiło mi się, że konto przemigrowało na Xanthippe. Zdjąłem urlop i spróbowałem na kogoś polecieć. No niestety się zalogował, więc uznałem to za zły omen i znowu zapiąłem urlop. Przy kolejnym logo okazało się, że konto się zduplikowało i jest również na uni 68. Jako, że konto poszło tak jak chciałem pierwotnie na Xanthippe po prostu zignorowałem to na 68. Myślałem, że zaraz ktoś je po prostu usunie. Jak widać nikt go nie usunął i istnieje do tej pory. Ja nadal mam swoje konto, razem z flotą na Xanthippe. Zezłomowany został klon.
Pozdrawiam agresora;)
Duch Szerszenia.
Ps. musiałem założyć jakieś nowe konto na forum, bo nie wiem czy w ogóle można, a jeśli można to w jaki sposób zalogować się na stare.