Posts by RYBKA79

czy to konto po Dikim ?

Chyba nie będzie zadowolony, choć już kilka lat poza grą;

I w następującym kroku, pn oddala się od dotrzymywania tempa komornikom. Tak to bywa. Chociaż należy życzyć odbudowy bo dok COŚ TAM odda, agresorowi zresztą też i będzie jeszcze większy, on chyba już w innej lidze flotowej jest;

Ramen

nie wypada NIE SKOMENTOWAĆ takiego st,

ogólnie rzecz biorąc, igrek POZAMIATAŁ sprawę rywalizacji na u68;

pn budziło się do życia i dawało nadzieję na podjęcie jakiejś rywalizacji z komornikam ale to st mocno to ogranicza i znacznie zwiększa przewagę igreka nad resztą graczy;

flota poziomki + inne konta pn w sumie, dawały nadzieję na UGRYZIENIE igreka ale teraz taka możliwość ( w tym momencie i przez dłuższy czas) nie zaistnieje, a szkoda z perspektywy całego u68

oczywiście komornicy cieszą się z tego i inne floty tam też rosną w siłę zwiększając ich dominację, ale dla tego uniwersum to nie za dobrze ... pn sporo straciło a innych sił (sojuszy) do podjęcia rywalizacji z komornikami tak naprawdę nie ma;

ale obym się mylił :D dla dobra tej gry

no GRUUUBO!

i procentowo i surowcowo

taki mocny pstryczek w nos dla komoroników

pn w zimie (jak co roku) są aktywniejsi

to rw pokazuje że pn nie składa broni tylko próbuje dotrzymać kroku komornikom

robi sie ciekawie to komorniki tak tego pewnie nie zostawią a mają siły i środki aby sie zrewanżować

Gratulacje Atakujacemu STarcia

Obrońcy odbudowy

Orzeszek to pisz jaśniej i wyraźniej a nie po kilkunastu wpisach dowiadujemy sie kolejnych nowośći

ja nie mam żadnych dowodów i nie oskarżam, stwierdzam fakty które widzę

a dopiero teraz gracz Lee napisał że jest szefem sojuszu i stad rozumiem jego wpis ale skad miałem to wiedzieć wcześniej, nie jestem jakimś rutkowskim zeby szpiegować i węszyć ...

nie dopiszą ludzie na początku co i jak a potem dziwota że ktoś z boku sie pyta i zastanawia głośno,

nie można było tak od razu ?

rozumiem przejście orzeszka do komorników jak miał/ma flote i chcę i umiejętnosći do gry

potłumaczył w kolejnych wpisach co i jak i juz jesteśmy mądrzejsi

a co do kumatosci to by sie jednak powstrzymał z takimi wpisami, troszkę kultury

albo pisząc do Lee na priv i na forum a potem niech gadają. Tyle w temacie

ale co ma gracz Lee do tłumaczenia st irka na graczu: Side?! po co do chłopa pisać

jakby się OBROŃCA wpisał i do niego by mogli zainteresowani pisać

jeszcze bardziej wzbudzasz podejzrenia i insynuacje że za gracza Side będzie się wypowiadał gracz Lee...co najmniej dziwne

ogólnie przyjąłem ze zrozumieniem tłumaczenia wpisów/ich braków ale orzeszek sam chcesz dalej siać zamęt

ktoś kto czyta z boku to po twoich wpisach zaczyna się zastanawiać

a irek kosi dalej

Podskórnie czuję się wywołany do odpowiedzi-zabrania zdania;

chociaż jeżeli się z uwagą przeczyta mój wpis, to tam nie ma insynuacji,podejrzeń z mojej strony.

Napisałem że orzecha kolega kolegę czyli że obecny sojusznik/kolega orzecha walnąl byłego sojusznika - byłego/obecnego (?)kolegę i tyle co do tego. A co wy sobie wydumaliście i teorie spiskowe dołożyli to już wasze...mnie w to nie mieszajcie.

Później napisałem cos w stylu: jak teraz orzech pozdrowi byłego sojusznika...

bo gdy sam robił st to pozdrawiał komorników i górników, a to st jest kolejnym w którym komornik walnął górnika i pozdrowień dla górnika nie było, nawet życzeń odbudowy...to daj do myślenia.

Może jakby pokonany cos napisał co się stało itd itp to inni gracze by na to inaczej patrzyli

Tak cży siak irek ma kolejne st do kolekcji i zysk i urośnie jeszcze więcej

A mnie orzech i inni do waszych insynuacji nie mieszajcie.

albo inaczej: orzecha kolega kolegę

jak teraz pozdrowi były sojusz....

tak czy siak irek kosi i krążowników nie żałuje, co to dla niego jakieś 3 milionki jakby poszły sie paść (oczywisćie nie w tym przypadku!)

więc obrońcy odbudowy - niech się pasi, cdn. ;)

irek drobnymi stratami sie nie przejmuje

tamta strata 3 mln krążowników dla niego to jak wymiana zużytych częsci w kosiarce ;)

ooooo! co jak co ale jestem zaskoczony takim st - wyrazy uznania

dla igreka to w sumie chyba niewielka strata (rozejdzie się po kościach ;) ), raczej pstryczek w nos, no ale i nadzieja dla innych że i igreka można ugryźć

dobre zachowanie pokonanego

obrońcy kolejnych takich