Ooo " po prostu pustak " znowu w reckach ładnie zrobione i kolejnych śrubek na tym panu życzę sprzedaj surkę z tego żłoba na paliwo ,tylko to jest warte to łajno z którego pustak to sklepał .
Posts by Malec
-
-
Graty ładnie kolędowanie ,miłego przetapiania i więcej wizyt w tym dziale
Znamek na moje oko to one dobrze tłuką GŚ i sporo surki wywożą
-
Jak tak dalej pójdzie to będę się dziennie wpisywał tylko pod jeden STek ,bo tak to czasu tu sporo straci Graty i miłego przetapiania
-
No to piękny wysyp STeków i surki ładnie wpadło ,oby tak dalej Nowe barwy Ci służą
-
No no zyskownie to wyszło ,nie wiedziałem że pchła ma tyle flotki ,witałem u tego pana ale tylko po planetach ,a tu taka n iespodzianka ,gratki i przetapiaj na kolejne zabawki
-
Ajjj Bobi Bobi ,pilnój swoich dóbr SzO życzę
Graty dla agresorki niestety
-
Hahahaha no z butów wyskoczyłem , Raien na kolana
Ktoś potrafi się odgryźć graty Mrozu i zarazem współczucia ,rozjuszyłeś zapewne lwa
Raien/owi SzO kilka sekund wydobycia w plecy
-
No chciał bym się tak nudzić Po za tym jak nie chcesz się za długo nudzić ,to daj ludziom się trochę odbudować
-
Graty Mrozu trafienia , mały zysk też mała strata Manika a Ty się tłumaczysz ehh lej co wpadnie na tym to polega w tej grze ,raz na wozie raz pod wozem i tyle ,.
-
No i jak widać nowe barwy służą Graty dzięki za dedy i kolejnych życzę ,tylko nie uciekających celi
-
Ciśnij Mrozu ciśnij i klep kolejne zabawki Ładna farma gąsek ci się już uklepała
-
Marchewkowy ciśnij ciśnij bo masz wenę Graty
-
Może i nocka zarwana ale jakie przyjemne zyski dała Graty oby takich więcej
-
No rozkręciłeś się na dobre Oby tak dalej ,klep kolejne zabawki bo jak widać niezłe masz z nich zyski .
-
No widzę ktoś tu nam się rozkręcił na dobre Teraz chyba pora na coś większego klep kolejne zabawki
-
Dawno tego pana nie widziałem w tym dziale ,ale jak widać w końcu nie dał rady Graty ładnie trafione .
-
No coś ci ostatnio wszyscy uciekali ,ale widzę paliwko odrobione i zaczynasz trafiać uciekinierów Oby tak dalej .
-
No nieźle poszedłeś we flocie ,widać że są tego efekty Graty i klep dalej zabawki .
-
No BRAWO panowie ,nie ma się co tłumaczyć głupimi tekstami ,,jak sami widzieliście wchodziłem teraz bardzo rzadko do gry więcej spędzałem czasu na urlopie ,mam lekki zapierdziel w robocie i czasu mało ,czekałem na powrót floty i brakło 36min. jakie pamiętam żeby znów załączyć urlop ,ale zwyczajnie zasnąłem i to wykorzystaliście , choć pan który leciał ze Zdobywcą już nie raz to wykorzystał i mi moony ograbił z dexu ,tym razem zabrał kompana i widać efekty ,a co do zbierania złomu ,to zbierałem żeby panowie mieli mniejszy zysk ,powód prosty ,co by nie było to przeciwnik Miłego przetapiania moich zabawek i więcej takich RW życzę .
OOChief OrbiterCh
-
No jak pisałem w soju ,może i rzadko tu zaglądasz ale jak już coś upolujesz to ręce opadają Graty piekny zysk i % ,miłego przetopu i mam nadzieję że na kolejne zabawki