No cóz , szkoda sojusznika , może dzieki Tobie wróci mi ochota do gry ![]()
Posts by S.W.A.T.
-
-
Ygrek , maiłeś być na urlopie ???? Gratulacje wlotu , Kapitan , co żeś Ty narobił , ja rozumiem , słońce ,plaże , drinio i hamak pod palmami ale żeby efesa nie zrobić ....
-
no i tyle w temacie , pogratulować
-
No nic , same kłamczuszki
Gray obrony generalo -
No niesamowite , pierwsza sprzeczka w której biorą udział Komornic:) , jeszcze raz gratulacje wlotu

1. Fajnie , jak się trafia kolejny Baran który wie wszystko i nowe mądrości wypisuje ( chociaż odskocznia jakąś jest )
2. Fakt chłopaki jest taki że Anthares z przyjaciółmi królika podwinął ogon , trzasną drzwiami i tak porzegnali się z nami
3. Uważam że faktycznie , przydała by się jakaś przeciwwaga do tej gry dla Komornic bo zaraz z uwagi na nude to i Ygrek czy Max dadzą sobie na luz z graniem
4. Czekamy na kolejne rewelację o paczkach i to ile kto wydał i za co i kto komu siedzi w kieszeni i kto kogo jest księgowym, czekamy - bo zazdrość a potem oczernianie lub tylko lub aż oskarżanie to taka przypadłość polskiego narodu , szkoda że z technologią nie przyszło do nas prawidłowe postrzeganie świata
-
wniosek z tego taki a.nawet dwa
1 . YGrek ma układy i błąd po kilku miesiącach naprawili
2 . Nie tylko GF psuje to grę ale i naprawia
Obstawiam że GF się , że GF boi się krążków Ygreka i Maxa które zostały stuningowane przez LF i mogą lecieć na Berlin, nie ma ich w starciu , może chłopaki już polecieli
GRATULACJE , czas Capone się skończył.
-
widzę że hurtowe wstawianie przypadło Ci do gustu , graty surki , nieodbudowywuj strat , nie ma po co
-
maksiu, który to już raz ten Marcin
, gratulacje. A co do Ygreka , hmm , zezlomujcie go 
-
niezły zysk wyszedł , gratulacje i kolejnych , z uwagi na Twoje aktywność, to takie cieniasy jak ja siedzą na urlopie bo ich trochę real przytłacza , niektórzy mają wakacje a niektórzy nie mają czasu kont pilnowac no i Ci sprytniejsi klikają U a Ci inni lądują tu..... do następnego , z dowolnej strony w dziale

-
U was się więcej dzieje niż na wszystkich innych uniach razem wziętych.
Gratulacje
Bo u nas jest nawiedzony Ygrek , przeznacza 3 h na sen , 4 h na prace , 2 h na jedzenie 14h dla rodziny i niestety 1 h na ogame i to jest ten plus dodatni, ładna ilość GS.
-
ładny procent, Ygrek , zdejmij generała i nie odbudowywój statków po starciu , to może za rok ktoś Cie zdogonie....ale kto ?
-
No to się obłowiłem przy minimalnych stratach .... i jak tu się podstawiać pod taką ilość ztubingowanych przez LF krążków, Gratulacje , PPG odbudujemy
-
No to przyfarmiłes Ygrek , ale kurcze , zostaw coś dla innych ale nie Komornic:)
-
-
o boju .... co ja widzę, to na pewno nie Kmicic , więc pewnie konto ma nowego właściciela i patrząc po akcji to chyba nicka nie potrafi zmienić. Gratulacje . Robimy zakłady kiedy konto padnie ????
-
- dzień dobry Ygrrek , a co Ty robisz tak bliska mnie , mam iść na urlop ?
- nie schlebiaj sobie , są cele które surkę posiadają w przeciwieństwie do Ciebie .
- Acha , to włącze urlop
No i dwa dni później mamy kolejne st Ygreka wyładowane towarem , no jak nic , plan,wykonanie , finalizacja , Gratulację
-
Ha, znowu spotkanie dwóch rekordzistów pod względem ST i to po obu stronach , gratulacje i Szo. Czasem brak słów ....
-
Ale już za nim mnie trafisz to napisz , jak Ty ich wszystkich namierzasz ? Jaki radar ? Gratulacje , SZO Slappy
-
John, jak tak można? Jak tak można być takim wytrwałym jak Ty , szacun za wolę i chęci , Ygrwk , no daj mu już spokój , Gratulacje , ale sam nie wiem czego bo znowu puściłeś pewnie " a sobie polecę ". 😀
-
ha ,ha ,ha ,nie chodziło o zysk ? no tak ,bo z tego co dostałem w sms to jesteś w czarnej d... ,obrońca zebrał połowę złomu ,a śmiał się z Johna mistrz lotów

obrońcy nawet nie ma co życzyć bo z tego co ma z p/z i dok odda to odbuduje w momencie

wiesz co mistrzu , jezeli dla Ciebie 200kk zabrane z pz wielkosci 1,4 kkk to połowa - szacun , pewnie dziewczynie też tak kit wciskasz. Ja się smiałem z Johna ? pokaż , nie przypominam sobie