Niestety wylecieliśmy na drugi koniec świata lot się przedłużył i wszystko leżało na moonach ale przynajmniej uciekliśmy przed tą prawdziwą wojna a nie komputerową
Pozdrawiam [MTS] Baby Hassanik
Niestety wylecieliśmy na drugi koniec świata lot się przedłużył i wszystko leżało na moonach ale przynajmniej uciekliśmy przed tą prawdziwą wojna a nie komputerową
Pozdrawiam [MTS] Baby Hassanik
Nie liczy się odległość, lecz zapał dążenia do celu 😎
Pozdrowienia dla latających Feniksów
a mogles przeniesc uklad blizej i nie marnowac deuteru na poprzednie ataki
No to upolowany mało zabrakło a parę dni wcześniej zginął by u mnie na podstawce
pozdrowienia dla Dariuszki.
hahhaha smiechu warte zginąłby u ciebie na podstawce??? na ciebie wysłane było 5% floty więc nie gadaj głupot
Obrońcy SzO i cierpliwości co do twoich atakow, za którymś razem w tym tygodniu ci się w końcu udało zaatakować Sentino przynajmniej się ten deuter zwrócił
Feniks cieniasy jesteście. Stare dziady siedzące 24h przed ekranem. Czasem się zdarza ze sie czlowiek zagapi i trudno. Bedzie szybka odbudowa i zniszczymy was wszystkich.
i tak mamy wojnę z całym uniwersum bo grają tu same łajzy.
dawaj nowicjusz... pokaz jaki jestes odwazny ukryc sie i szczekac kazdy moze... biedne dziecko graty za lot, i chyba milej gry dla obroncy bo po wpisie widac ze przynajmniej ma wieksze kokones niz niejeden dzieciak w tym sojuszu
Nikt z naszego sojuszu (MTS) nie posiada konta na forum oprócz mnie, to jakiś troll z terefere czy innego sojuszu a wy w to wierzycie
pozdro a_ja_lubie_feniks
dzięki akurat miałam się pozbyć tych pionierów i MT tylko deuter paliły
pozdrawiam a_ja_lubie_feniks