Asysta
Zdjęta kulka - wyklikana fala przez Esoo - wsparcie militarne w obawie przed główną flotą
małe draśnięcie,ale obrońca na urlopie -pewnie wróci
Posts by Klon
-
-
Nie wiem, czy mogę się wypowiadać Agresor, bo nie brałem udziału w akcji... haha
A tak serio to szczere graty Rysiu, mimo, że się nie zgadzamy w wielu kwestiach to szacun za wyczucie czasu...
Na tym chyba polega ta gra? A Ty w tym aspekcie dominujesz...
No, wiadomo Blue miał trochę mniejsze pole manewru z racji ilości "sojuszników"
Kamillero, głowa do góry, wstajemy i bujamy się dalej, więc szybkiej odbudowy.
RepuS czy to jakaś odmiana syndromu sztokholmskiego?... Recki czekają? Mam rozumieć, że podczas mojej nieobecności budujesz tylko recki? te 100mld floty? Chyba, że planujesz kilka razy obrócić... hmmm
Skończy się skipass to i urlop się zdejmie, więc na spokojnie.
Jeszcze raz
Kamil
Tunio
Chamster.. wróć przekonasz się - spokojnie bana kolejnego na pewno nie unikniesz.ale przynajmniej Cie spakujemy.
[ciach]
Aaa jeszcze jedno - jak wrócisz to pamiętaj zwrócić surowce z pushabędziemy pilnować zwrotu
Moderator Qnick:
Offtop nie związany ze starciem ciachnięty. -
Możesz kupować konta.. budować Niszczarki - finalnie i tak skończysz w reckach - Notuj i naucz się !
Kocie Mr Blue - szacuneczek co by o Tobie nie mówili na mieście to wiesz.. - ale zrób tam selekcje od pusherów w Rebelii
Czekaj jak to efeti czy efendi czy jak mu tam powiedział (nie pamiętam nicku po prostu) - pewnie info od kreta .. no coś w tym jest
https://www.youtube.com/watch?v=fL7S7KfV3KQ
Bandi lecimy dalej - czas na grube ryby !
Chamster wracaj z urlopu recki czekają -
Pusher.. posłuchaj - bo widzę dalej balujesz w świecie baśni i opowieści i fałszu nie wspominając o kłamstwie.
Bana dostałeś za push i wszyscy dobrze o tym wiemu,czasy kiedy GO banuje bez dowodu i potem Ty musisz sam się bronić - daaaaawno minęły. Wyjaśnie Ci nasz drogi Pusherze - GO aktualnie musi mieć mocne dowody,aby wystawić bana - więc jeśli dostałeś a nie jest to ban systemowy z płatności gdzie nie ma kontroli GO - bo wybacz ,ale raczej znaj swoje miejsce- odeślij surowce i oczekuj na kolejnego bana za handlowanie kontami na ogame ,co jest łamaniem regulaminu (jak wszyscy dobrze wiemy, nie jest to Twoje konto na którym grasz , nie nie otrzymaleś go ZA DARMO - bo Waletron Ci je dał) zapłaciłeś za nie 1700 zł na co mam kwit a jak tylko pewna osoba sobie wróci z Wakacjon, sama prześle złamanie regulaminu wraz z przeprosinami za czyn (konsekwencje nasz mały pusherku - znasz).
To tak w ramach wyjaśnień..
Kolejna sprawa - naucz się zasad gry , jak ta gra w ogóle działa , co to jest PZ jak działają recki, układy puste, kolejkowanie i inne kwestie związane z grą. Bo niestety masz potężne braki gdzie potem wylewasz żale na forum i płaczesz jak to ktoś ma układy lub "oszukuje".
Biadolisz coś misiu kolorowy o pomówieniach, cywilce - kolego jest taki mem jak wpiszesz sobie w google "No dawaj k... dawaj" - jakoś zachęcić Cie bardziej mogę czy nie bardzo?
Gdybyś był krystaliczny , a takich już mieliśmy na uni kreujących się na takich - to byś potrafił przyznać się do pushów (tak liczba mnoga), kłamania własnych sojuszników , do skupowania kont za hajs ( ale masz na tyle małe Cohones, że duma blokuje pewne naturalne odruchy).
Co do Rysia - nie bój się nie próbował sprzedać konta - plan był prosty,aby was trafić. Łykaliście jak pelikany o kłótni , lataliscie jak koczkodany opowiadając historie jako to VAT jest w trakcie rozpadu - czekaj gdzie jest EKO ? ajjjj rozłam ? przykro mi.. U nas to nie grozi
Plan był prosty - Rysia nie ma , Rysiu wraca - nikt u was nie wpadł na pomysł tłumaczenia nowego nicku Rysia (za trudna procedura dla was) - byłoby jasne kto dalej gra na koncie ( co do urlopu Rysia - planowane , dużo pracy i inne kwestie się nakładały)
Czy teraz Jaśnie krystaliczny pusherze łamaczu regulaminu, zakłamańcu wyraziłem się jasno w tych kwestiach? czy cohones pozwolą Ci na odniesienie się publicznie co do łamania zasad kupna konta czy jednak dalej będziesz palił Jana i unikał tematu ?
Bez pozdrowień -
Fakt układy układy i przekupstwo. Ban za bycie niewinnym - tym bardziej,że w tych czasach GO musi mieć dowody,aby wlepić bana - a ludzie dalej będą łykać jak pelikany.
Gddyby krystaliczny 2 grał fair ,bana by nie wyłapał - Ba odnieść się do kupna konta od RTZ i Waletrona do dzisiaj nie potrafi i pushów jakie zrobił na koncie. Przykra sprawa - no ale Amsterek będzie chodził po forum i grał krystala jak nasz ihpc ,który też kiedyś dostał bana od tak bo GO miał zły dzieńRight ?
-
Misiu czekamy na cywilke zatem. Nie bój się - po tym wpisie na pewno RTZ / Waletron bo mieli wspólny udział w prowadzeniu tego konta wyślą potwierdzenie przelewu za zakup przez Ciebie konta - o to już się nie obawiaj. Zacznij grać uczciwie [ciach]. Bajki i historyjki jakie opowiadasz na discordzie i privach podchodzi pod jedną wielką beke.
Co do recków widać wiele musisz się nauczyć - jeśli nie masz pojęcia na czym polegają wloty i zgranie recków i kolejkowanie - proszę nie wypowiadaj się.. [ciach]
Ale przemyśl 2-3 razy zanim coś napiszesz, tym bardziej pomawiając nas jak również GO czy Support.
P.S zacznij być fair nie tylko w grze ,ale do ludzi z którymi "współpracujesz" może wtedy zaczniesz jakoś funkcjonować na tej społeczności [ciach]Moderator Qnick:
Upominam za prowokacje i offtop -
-
Mówią.. Vat się rozpada.. Mówią Super nie ogarnia.. Mówią to już ich koniec..
Słuchaj , patrz i milcz !
Oczekiwaliśmy obrony , przepalenie ponad 250kk pkt floty + przepalenie kolejnych 100kk u sojuszników - niestety finalnie oberwał rubber ,ktory nie dostał informacji o zawrotce (to troszkę smutna akcja)
Jeden Ekowiec na urlopie czyli BAN - dostal jeden, kolejny będzie w toku - kupowanie kont Amster jak również Pushowanie się kontami kupnymi - nie jest tolerowane.
Co do Kota - SzO (w sumie to odbudował 2x w trakcie ataku) - może nas dzielić wiele - ale finalnie można porozmawiać na poziomie
VAT nie śpi , VAT zawsze zapuka po błędy w rozliczeniach ,
Pierw Kalimero i jego pushe (rozliczony) , Kot ( wiemy jaka jest przeszłość co do podobnej kwestii ale nie będziemy ciągnąc za język - ROZLICZONE) , Amster - tu szkoda coś mówić dalej.
Możemy przegrać potyczkę jak w "wojnie" ,ale zawsze wrócimy po swoje (z nawiązką) -
Nauczka.. nie pushujemy się na zdrajcach pokroju Kamila - kupienie konta od kamila push i budowa niszczarek nie popłaciła. Widać było jak kamil podzielił flote,abyś mógł ustrzelić.. Kalimero nauczka - może się odbudujesz może nie - ale na przyszłość stop PUSH
Bandi .. lecimy dalej -
Podaj nazwy kont kolego, które w Vacie były kupione i zezłomowane. Na dany moment konta pod złom idą w EKO m.in Kalimero na dawnym koncie Kamila. W perfidny sposób podzielona flota , zostawiona surka z wszystkich planet na 1 moonie. Jak już szczekasz o kupnie i złomowaniu daj konkrety bo na ten moment ,ja nic nie wiem aby w Vacie było kupowane i specjalnie złomowane - nie licząc pryszczy jakie się złomuje w tzw codzienności
-
Deuter na pz jestem na tak.
Podnieść pokojowe na x6 jestem na tak. -
Moja propozycja x3 - aby usprawnić tą opcję - proszę o pozostawienie lajka pod tym komentarzem
Lajk = poparcie dla pokojowych x3 -
Jam je za.. ale i tak wiemy jak to będzie wyglądało.
A raczej jak będzie zlany temat więc.. fajna próba -niestety bez szans na realizacjęI słusznie was zleją, bo Ceres nie ma nawet pół roku, a na dodatek mamy na horyzoncie wizję kolejnej fuzji, nikt nie będzie teraz mieszał z konfiguracjami serwera. Wiedzieliście dobrze, na jaki serwer idziecie, pretensje miejcie tylko do siebie.
A co to ma do tematu? Mają chłopaki wizje i argumenty więc próbują - a wyskakujesz jak czak noris z kapelusza. Tu nikt pretensji mieć nie będzie o to możesz być spokojny - ale jeśli chłopaki mają pomysł jak uchronić uni przed wymarciem - jak wasze dawne unie - to niech próbują
Akurat tego to im nie zabieraj, tym bardziej że nie grywasz na tym uni.
-
Jam je za.. ale i tak wiemy jak to będzie wyglądało.
A raczej jak będzie zlany temat więc.. fajna próba -niestety bez szans na realizację -
interesujące.. jakby anty zmieniała to czy kogoś trafisz czy nie.. jak potrafisz latać / bronić floty i odbierać FS to możesz grać bez anty i nigdy Cie nie trafią - Twój tok "myślenia" powala..
A teraz misiu są takie czasy jakie są - dostosuj się -
Czekaj, dajmy koledze papier.. popuścił..
Kolejny co szczeka pod płotem - miejsce w reckach, prawidłowo
Jeśli nie potrafi uciekać małą flotą - dużą też nie będzie potrafił - gadanina o wieku servera a stażu gry na nim, nie ma nic wspólnego z tym jak pilnują "farmy" floty.
No ale.. farmy nie rozumiejo, myślą że jakby miały 100x większą flotę to styl gry "farmy" uległby zmianie - misiaczki niestety dałeś się trafić tak ,zostaniesz trafiony też inaczej - zaakceptuj ten fakt -
Bardzo ładnie Bandi, farma będze farmą!
Uważaj -------- zaraz zlecą się psy,aby poszczekać -
No i czego tutaj nie rozumiesz? bardzo ciekawe info faktycznie - stwierdzenie faktu - zapomniałeś dopisać, że w momencie jak dostał złoma to miał pretensje do własnego ULA jako to pięknie nazwał - że nikt mu nie leciał na pomoc, nie informując sojuszu w ogóle o ataku
Psy szczekają - karawana jedzie dalej -
CZAT GI PI TI mode On widzę ..
zaraz kolejne ST powklejamy
-