Piękny zysk, gratulacje
Posts by Tabaluga
-
-
Teraz reasumując od BRZ to 3 #uje w bok. Bo Cię np. Melmax na grilla do siebie nie weźmie albo ja tylko z MqRes-em sam na piwo pójdę ewentualnie Didi pojedzie na mazury sam a nie z nami w góry i tak można by wymieniać i wymieniać ale po co - tyle powinno Ci rozjaśnić zwoje mózgowe.
Jak się pogryziemy to dla zabawy
.
Też oglądam staty na mmorpg i to działa w dwie strony. Magiczne słowo taktyka nie tylko flota flota i jeszcze raz flota a zaplecze logistyczne i analiza. Jedna nasza flota tylko się urlopowała mega ukłon w druga stronę ale nikt nie chciał lecieć na te mniejsze wiec gdzie te pożary
.
Wiesz co, nie będę leciał nickami, ale byłem naocznym świadkiem 2 zawijek na urlop jak nie powiem kto się rozbijał w okolicy i co się szykowało, wiem bo widziałem, ja nie jestem z osób, które insynuują coś, bo im się nudzi. Możliwe, że nie jesteś wtajemniczony, albo po prostu bronisz kolegów, co jest dla mnie zrozumiałe, lojalność to podstawa zgranego sojuszu, więc nie winię cię o niewiedzę lub obronę linii partii. Btw. Co więcej uważam, że manewry z ucieczką na U były tam najlepszą rzeczą jakie te osoby mogły zrobić i co pokazał końcowy rezultat, ponieważ to uchroniło je przed utrata całej floty. Skąd wiem nie pytaj, jestem na bieżąco
-
Rozebranie Onych na śrubki i powyższe RW na tym uni pokazało już, że nie ma nietykalnych, choćby trzymali się w mega zgranej ekipie. Teraz widzę, Light specjalnie ściąga wieczny urlop po upadku swojej ekipy, żeby dołączyć tutaj do lotu, widzę, że znajomości z innych uni się kłaniają...
Dlatego BRZ też pewnie zgubi z czasem zbytnia pewność siebie, na każdego przychodzi czas...
@Eli Lama Sabachtani trafione w punkt, koledzy z BRZ często urlopują jak grunt pali im się pod nogami, fajnie to widać na mmorpg stats, na zmianę status activ i urlop, wykres jak umieralność na covid przy wprowadzaniu restrykcji i po ich dezaktywacji
SzO 2in1 pokaż klasę i to jak wygląda wkur... złomiarz. Nie składaj zabawek przy wtopie jak wszystkie leszcze. Masz bazę żeby jeszcze tu pozamiatać i skład, który choć niewielki w liczbie, wielki w możliwościach. Może warto pomyśleć nad rozszerzeniem go odrobinę, aby dopasować się do sytuacji...
Agresorom GG, cóż tu dużo gadać, dobra robota i tyle.
-
Co ten Melmax żyraf robi? wariat ma chyba za dużo floty
Ps. może zostawie namiar na siebie, jak z dostawą pod chałpe to nie pogardze...
-
Tak jak gratulowałem Nieudacznikom wcześniej złoma na Tobie, tak teraz muszę zachować swój dziennikarski obiektywizm i gratuluję steka z tej oto żyrafy, która jak zobaczyła RW zrobiła dokładnie tak:
-
Które ST na emzetce? chyba z 6+ już?
Takich graczy to ja szanuję, nie do zniechęcenia niczym...
-
Dania - Szkocja 2:1
Rosja - Chorwacja 1:2
Szwecja - Hiszpania 0:3
Ukraina - Francja 1:2
Szwajcaria - Włochy 0:2
Belgia - Czechy 2:1
Brazylia - Argentyna 0:1
Holandia - Turcja 3:0
Austria - Szkocja 1:0
Mecz punktowany podwójnie:
Polska - Albania 2:0
San_Marino - Polska 0:4
Polska - Anglia 1:3
-
Niech zgadnę wlot w nocy/z rana koło 5-6?
GG, farma sklepana...znów...
Btw. Wróżbita Maciej powiedział mi, że niebawem jakieś grube ST na Prixie wleci
-
Man_City - Arsenal 3:1
Newcastle - Southampton 1:2
Brighton - Everton 3:2
West_Ham - Crystal_Palace 2:1
Norwich City - Leicester 0:2
Aston_Villa - Brentford 1:2
Burnley - Leeds 0:2
Tottenham - Watford 3:0
Wolverhampton - Man_Utd 0:3
Mecz punktowany podwójnie:
Liverpool - Chelsea 2:3
-
Nieźle, "pro" gracz sklepany, już stały bywalec działu, a widzę flotę stawia od nowa, niezniszczalny jak legenda serwera emzet
-
ledwo konto kupił i już wtopa? widzę poziom wysoki trzyma ^^
skilla się nie kupi jak to mówią
-
Byłych Onych nie żałuję, niech robactwo gnije
-
No i to lubię, gumka pękła
-
-
Dobrze, że ONE upadli jak WTC 11/9, miernoty z parciem na szkło, ale w to ST kompletnie nie wierzę jak i połowa serwera, jak ktoś ma olej w głowie, to wystarczy sprawdzić zbieżności jakie się tutaj nałożyły, jeszcze pół biedy jakby owe rezultaty opierały się na jakimś logicznym łańcuchu przyczynowo skutkowym, np. obserwacja, delete moona = kasacja. A tu wisiało "sprzedam" przez 3 miesiące, nagle ściągnięty urlop i wlot ekipy zrzutka.pl
Przykre, że krytykuje się kogoś za kupienie floty (inter), a nie krytykuje się bandy łysego robiącej takie żenujące manewry pod splendor
urlop ściągnął na 1 dzień pod wlot bandy łysego, bo miał okres :))
-
Tak jak napisał Frost, niesamowity zbieg przypadków w tym ST. Od 3 msc-y wisi "oddam priv" i całkiem przypadkiem po 3 msc-ach nagle urlop znika, żeby flota wpadła w rece 5 rezusów, którzy od dawna mają parcie na topkę i pozycje w ranku jak Lady Gaga na śpiewanie hymnu USA... ale nie mogli podskoczyć pod gruby portfel starego intera, który zasponsorował synkowi flotę.
Ciekawe za ile poszło, skoro 5 osób musialo się złożyć
inter dodaj ss za jakiś czas jak będziesz mieć to już w dupie z transakcji i się pochwal ile złociszy wrocilo w obieg. Uwierzyłbym jakby tutaj były jakies rzetelne dowody jak to bywa przy tego typu topowych starciach, ale poza wypocinami z pod pachy Megan nic takiego nie ma, pomarzyć można, bo w tej bajce smoki byly... śmierdzi walem na kilometr.