Trochę Ci pospamowałem w starciach. Korzystam z okazji, że jestem zalogowany do konta na forum.
Przetapiaj i lataj byleby nie po [ReSu]
Trochę Ci pospamowałem w starciach. Korzystam z okazji, że jestem zalogowany do konta na forum.
Przetapiaj i lataj byleby nie po [ReSu]
Grosz do grosza i będzie kokosza
Do następnego
Kiedyś mieliśmy z nimi "wojne". Sojusze umarły a on widzę twardo został ale pewnie już jako farma.
dodaj tylko ze zostawiles na moonie 2 mld surki prawie ;pppp
W zasadzie to dobry z niego agresor. Tak to wszystko wyliczył żeby wyszło na remis a surka dla Ciebie na odbudowe. Tutaj nie ma przypadków
I co najlepszego narobiłeś, Duraj na urlopie. Jak się pozbiera to wróci.
A tak już bardziej serio to fajnie, że coś się jeszcze u nas dzieje. Wielka szkoda, że na sojuszniku ;/ Myślę, że podniesie się z "kolan"
Masz i tu bo widzę, że na nowym forum to ludzie nawet kont nie pozakładali :PPPPPP
Tutaj znacznie lepiej 7/10. Max tylko przy podziale
Ojciec wie?
Bez offtopu, 5/10 za nielata
Gratuluje starcia, bez względu na kim, po prostu dobrze się to ogląda
Od zawsze mówiłem, że domki to jedyna pewna inwestycja.
Złomu trochę wpadło, możesz podnieść eko bo wpadnie tu kolejny z cmentarza z kilkoma mld pts i będzie draka
Zoltex, nie pozostaje nic innego jak się odbudować i szukać zemsty
Wielka szkoda, że na sojuszniku. Na pewno nie jest to wina alko lub innego rodzaju używek
Mało się przejął bo się nie odzywa, nic nie pisze, nie dzwoni, generalnie nie ma z nim kontaktu
Niemniej starcia gratuluje i tankowania. Będzie na paliwo pod SS
Display MoreDisplay MoreNo nie mogę pogratulować bo to sojusznik, ale przyjął to twardo i jedzie dalej
Sojusz dba o swoich Bawimy się i klikamy w bardzo przyjemniej atmosferze
PS. pływak, Młynek miał zgodę idlaków na farmienie, może poprostu zapomniał wspomnieć
Pozdrawiam najlepszych ludzi z jakimi przyszło mi klikać w Ogame, a robię to z przerwami od u7
Zapraszam do sojuszu HUSARIA, można razem pohasać
Leth aka Invincible Industry
Dobrze, się czujesz? zapraszając ludzi naszego soja? Daj sobie siana kolego
Widzę, że się ze mną zgadzasz, ale nie rozumiem o co pytasz. Nigdzie nie wskazałem, że zapraszam Was do sojuszu Husaria. Błędnie wychodzisz z założenia, że tylko wy to czytacie
Nie rozumiem "..się czujesz?", pewnie ucięło ci tekst z nerwów
Cześć kolego
Bez offtopu, starcie 5/10
No nie mogę pogratulować bo to sojusznik, ale przyjął to twardo i jedzie dalej
Sojusz dba o swoich Bawimy się i klikamy w bardzo przyjemniej atmosferze
PS. pływak, Młynek miał zgodę idlaków na farmienie, może poprostu zapomniał wspomnieć
Pozdrawiam najlepszych ludzi z jakimi przyszło mi klikać w Ogame, a robię to z przerwami od u7
Zapraszam do sojuszu HUSARIA, można razem pohasać
Leth aka Invincible Industry