Ja mam tylko jedno pytanie, czy gracz przechodzący na nowe uniwersum w wyniku fuzji dostanie darmowe relokację?
Posts by FrostZanzaf
-
-
Jaki jest górny limit artefaktów z ekspedycji? Do tej pory myślałem, że max to 300-400, ale dziś trafił się złoty strzał 1522 artefakty z pojedynczej misji. Można zdobyć więcej?
-
Grając czyste eko, nie opłaca się marnować sury na te badania.
-
Tylko dlaczego Quantum dostało misje za ponad 50 lat, to jest niesprawiedliwe.
-
Nie jest tak źle 😉 Po 4 h mam w końcu 10 lvl magmy.
-
Szkoda tylko że cała flota na wszystkich planetach poleciała walczyć z wyimaginowanym wrogiem, bo nawet surki nie mam jak przesłać, no ale chociaż w mękach da się coś zbudować.
-
Słabo że limit to tylko 100 lotów
Wlasnie o to chodzi
przeciez zanim czlowiek wyora ... te kur... 80k artefaktow
to przyjdzie wiosna
Mam tylko nadzieje że w tych 100 misjach trafię Rocktali.
-
Słabo że limit to tylko 100 lotów
-
Nie udało się wgrać, następna próba za rok 😜
-
Na starych serwerach bez form życia gracze nie chcą płacić, bo wciąż nie aktywowali form. GF natomiast nie chce aktywować form, bo widzi że gracze nie chcą płacić za anty i nie opłaca się pracować na starych serwerach.
-
Jaki macie limit misji na odkrycie form życia na Quantum? Dostaliście 50 za pierwszy dzień form życia, czy dali jakiś bonus do limitu misji za opieszałość?
U mnie w tej chwili jest tak : 365/982150.
982150 misji to limit za ponad 50 lat.
-
Jaki macie limit misji na odkrycie form życia na Quantum? Dostaliście 50 za pierwszy dzień form życia, czy dali jakiś bonus do limitu misji za opieszałość?
-
Ja już przestałem się łudzić, że kiedykolwiek aktywują formy życia. Niestety zamiast rzucić to w cholerę, zacząłem grać na Juno.
-
planety wylądują na tych samych pozycjach, chyba że będzie zajęte, to obok. Temperatura jest losowana, nawet przy zachowaniu pozycji planety.
-
Coś cicho w temacie, czy cokolwiek wiadomo na temat wprowadzenia form życia na starych uni?
-
Chyba jedyne uni na którym nie ma zmian, żałosne.
-
Zapewne minimum miesiąc testów na Bermudzie, potem miesiąc testów wersji 10 na pozostałych serwerach. Jeśli nic się nie będzie działo i komuś będzie się chciało, to wcisną magiczny przycisk i aktywują formy życia na pozostałych serwerach.
-
Pola planety możesz dodać po jednym na każdą planetę, tzn. Brązowy, srebrny, złoty i platynowy po 1 sztuce na każdą planetę. Odnośnie limitu aktywnych bonusów, w czasach jak bonus do ekspedycji nie wydłużał czasu działania, tylko odpalał się w kolejnym slocie, to miałem jednocześnie odpalonych kilkanaście bonusów do flot i ekspedycji.
-
sprzedają na allegro surowce
Teraz już nie tak prosto wysłać surowce do osoby niżej
Zawsze można "przypadkiem" zostawić surowce na pustym moonie i zaprosić po osobisty odbiór.
-
Ogame nie ma żałosnego systemu kar, tylko w całości jest żałosną grą, gdzie nie potrafią wgrać form życia, czy aktualizacji bez błędów. Bez tych banowiczów okazałoby się, że już prawie nikt nie gra. A tak zostali tylko sami oszuści i ci których trzyma sentyment minionej jakości ogame.