Display Morehejo piękna
![]()
1. Ulubiony kolor? Niebieski
2. Gdybyś miała wziąć na bezludną wyspę 5 rzeczy co to by było? zapas jedzenia, coś z %, czytnik e-booków, zapalniczkę i męża
3. Ulubiony aktor polski i zagraniczny? Bogusław Linda i Jason Statham
4. Gdybyś mogła kogoś z Teamu strzelić w twarz tortem kogo byś strzeliła?
wiadomo że Stacha ;d
5. Piosenka która poprawia Ci humor
masz jakąś swoją ulubioną? Deemz X Bedeos X PlanBE - Eldorado lub IMI- Hailey
6. Hamburger czy hot-dog? Hamburger
7. Gdybyś miała zostać superbohaterką jaką supermoc chciałabyś posiadać? władanie 4 żywiołami
Posts by Beck
-
-
Priviet
Jakie książki? Byle nie harleqiny.... thrillery 😛
Seriale? w sumie szkoda życia na cos w odcinkach
ale moze polecisz cos krótkiego, jak kariera niektorych GA xDD Karppi, Kasztanowy ludzik
Lubisz anime? Tak ale kiedyś miałaś większą fazę
Czemu Beck? mam teorie ale ona jest od 18+ i posiadanie dzieci jej przeczy.... jakoś tak wyszło 😀
Holandia? wyślesz paczuszke z ciasteczkami?:D raczej nie 😛
-
Ooo kogo ja widzę
Co Cię do przypisania do zespołu OGame.pl? Lubię stawiać sobie wyzwania i próbować nowych rzeczy ;p oraz chciałam sprawdzić czy kolor pomarańczowy faktycznie jest taki fajny 😁😀
Wybrana pora roku jest dla Ciebie najpiękniejsza? Zdecydowanie wiosna, wszystko zaczyna kwitnąć i budzić się do życia
Żałujesz wyjazdu z Polski? Żałuję że nie wyjechałam wcześniej
Tęsknisz czasem?
Tak i zawsze chętnie odwiedzam rodzinne strony 😀
Ulubione danie? Kocham kuchnię włoską więc jest to pizza 🍕
-
-
St bardzo przyjemne dla oka
Przetapiaj na kolejne zabawki bo jest co
Dla obrony Szo
-
St bardzo przyjemne dla oka 😁
Graty Msciciel
MNS
-
Ilości gs robią wrażenie . % ładny , ubolewam ze na sojuszniku no ale cóż ttg . 🤓😎
Ps dexu nie sprzedam bo atakujesz osoby z którymi handlujesz wiec po co niby miałabym to robić ? 😁🤷🏼♂️handluje ? z wickiem nie handlowałem ani razu coś się tu komuś za dużo na język ślinka pociekła
raz go broniłem jak w soju byłem i tyle ani nie rozmawiałem z nim na DC o byle czym nawet obcy gość dla mnie, z tymi co rozmawiam i handluję i budy mam to świętość tyle w temacie pozdro
Ty masz zdanie takie , ktoś inny inne ale niesmak pozostaje 😝 również pozdro
-
-
Nie fajnie oglada się sojusznika w reckach ale mimo wszystko Rainbow zasłużone gratulacje . Tereth tobie szybkiej odbudowy bo takowa będzie i cisnij dalej do celu . Budujcie więcej latajek i gońcie się nadal
-
A im tylko alkohol w głowie xd mi tam 007 kojarzy się z perfumami
Graty !
-
Zysk piekny szkoda tylko że na sojuszniku
nie wydaj na głupoty
dla obrońcy
-
Pogratulowałam w grze więc gratuluje też tutaj
odbudowa na pewno będzie , straty spokojnie do odrobienia ;p