Mrozu co ta za różnica że Ty sobie kupisz ze swojego konta czy dostaniesz z innego, czy kupisz sobie konto topowe w eko i na nim zbudujesz flotę za pieniążek??? przecież to co się dzieje i jaką możliwość dysproporcji w grze daje kupowanie floty czyli potencjalnie zamożniejszym "graczom" dając im tak wielką przewagę że nie ma szans w zwykłej grze tego odrobić a te dysproporcje będą dalej się pogłębiały, więc jaki sens jest grać normalnie, ja już naprawdę wolałem puszerów a nawet jak teraz na to patrzę to ekspedycje sprzed zmian bo wtedy każdy mógł to robić w tym momencie puszować się za dudki może robić tylko garstka ludzi ...
Trzeba zrobić ogólno serwerowy protest i wszyscy zainteresowani powinni włączyć urlop do odwołania i albo GF coś z tym zrobi albo ta garstka graczy będzie sobie grała sama
Paczki są dostępne dla każdego. Niestety ale GF wprowadziło taką politykę. Kiedyś ciskalismy się że wprowadzili Admirałów i Antymaterie do gry. Ale dyspropocją jest to że ktoś kto nie ma eko może mieć przyrosty za dużo mniejsze pieniądze niż osoba z takim samym eko tylko dlatego że nie ma dojść do konta top ekowego. To jest tak samo jak gsówką która pracuje tylko po to żeby flociarz nie trafił gęsi na swoim głównym koncie. Jest to nie fair.
GSówka nie tak działa żeby nie tracić GSów tylko GSówkę możesz każdemu wrzucić w układ to po pierwsze (GSówka nie zawsze musi należeć do gracza - na GSówce może siedzieć inny gracz, który rozwija to konto a przy okazji pomaga w niszczeniu )
- a co to za różnica że kupisz o 10 paczek mniej niż kolega i tak to idzie w miliardach surowców i np dzisiaj zakładam konto jutro jestem w Topce na serwerze który ma dekadę, czy to jest mądre bo GF ma taką politykę? to jest sprowadzenie tej gry nawet nie na samo dno tylko jeszcze niżej, zastanów się nad tym troszeczkę głębiej...
byłem jednym z największych przeciwników rynku i Odkrywcy ale po tym jak można za pieniążki się pushować to patrząc z perspektywy czasu tamta patologia była w miarę równa bo każdy mógł z niej skorzystać niestety z "Dudkami" nie wygrasz ale to moje zdanie
Ty będziesz tego bronił, gdyż sam korzystasz jako kupiec z tej świetnej maszynki do zarabiania pieniędzy ale z mojej perspektywy po prostu się pushujesz tylko w białych rękawiczkach
bez urazy pozdro