Grosz do grosza i będzie 3kk pancy. Powolutku, byle do kolejnego domka.
abraaa
Grosz do grosza i będzie 3kk pancy. Powolutku, byle do kolejnego domka.
abraaa
PO raz kolejny, obrońca nic się nie nauczył.
SzO mu życzę, bo pewnie będzie Cię gościł nieraz na herbatce.
abraaa
Display MoreUporządkujmy swoją wiedzą, drodzy gracze.
1) Majs i @Silent [i] rozwalili widełki handlu (cały ogame pl cierpi/ał)
2) Gameforge wprowadził paczki oraz anty 100 %
3) Ci z hajsem wydają sobie po 50k PLN tak o , bo mogą (patrz pkt2.) [znowu garstka osbób]
4) Bulwers plebsu na ogame.pl bo bogaci wydają i robią to czego GameForge chciał by zwiększyć swoje zyski
Czyli znowu działania paru osób mają rzutować na wszystkich graczy i pytam się dlaczego?
Pytanie po co teraz polski support, który jak zawsze twierdzi, że nie ma żadnej mocy sprawczej i jedynie przekazuje informacje od GameForge nagle podejmuje własne autonomiczne decyzje, bez oficjalnej zgody GF. Znaczy to dla mnie, że to co piszą to ściema i mają możliwości większe do decydowania o podwórku PL.
Czemu cała społeczność ma cierpieć przez paru graczy i pochopne decyzje operatorów z Art na czele.
Poproszę o oficjalną informację, czy działania wprowadzane przez polski TEAM mają akceptację ze strony GF, z którą to każdy gracz ma "podpisaną" umowę poprzez akceptację oficjalnego regulaminu zamieszczonego.
Nic tym postem nie uporządkowałeś. Kto wydaje 50k PLN? Daj przykład. Każdy niech sobie paczki kupuje, ale nie róbmy tak że jedna osoba kupuje dla wszystkich (gracz z wysokim eko). Oszukują bezczelnie GF, a jak sami by chcieli paczki wymieniać dużo więcej by użyć musieli.
Podsumowując - oszukali GF, bany się należą ![]()
Proponuję rozdzielić darowiznę od pomocy w odbudowie sojusznika po złomie.
Jeżeli darowizna i odbudowa będzie traktowana tak samo, jedna z opcji sojuszowej pomocy trzeba będzie wyrzucić do kosza.
Myślę, że limit % wartości konta obdarowanego powinien być wprowadzony np. 10% wartości konta tygodniowo (powinny obowiązywać przeliczniki jak w handlu M:K:D). Zgłaszanie darowizny oczywiście przez darczyńcę.
Próby moonowe zostawił bym jak są, bez zgłaszania darowizn, ale jak do tej pory oddanie surowców do gracza wyżej w statystykach potwierdzone ticketem (choć i to jest dla mnie bez sensu, bo nie sa to miliardy surowców).
abraaa
Wystarczy urealnić cenę paczek surowców, w szczególności metalu w porównaniu do wydobycia. Ten co będzie chciał kupić kupi, GF zarobi. Po co komu sztuczne limitu.
Gdzie tu tolerancja na pomoc sojusznikowi w odbudowie? Śmieszny dok...(w obronie), w ataku jak wtopi to nic miał nie będzie (o ile nie jest generałem).
Dla konta 600kk punkta (600 000 000 /1000 x5 = 3 000 000 punkta), co odpowiada 0,5% wartości konta.
Śmieszna regułą, śmiesznych ludzi.
Pięknie trafione. Co tu gadać, przytuliłeś ładnie i kryształ i paliwko.
Spawanie ss, to klik klik...wyjazd chwilowy do Brazylii. Dodatkowo z zakiszonych surowców z rynku skorzysta - moment postawi.
OMI SzO, ale dla Ciebie to prawie jak splunięcie.
PS
Z sond chyba pola wrakowego nie powinno być. Ale kto to wie jak obecnie ta gra działa.
abraaa
Ładnie ubiłeś Hrabonszcza-Hszonszcza. Nie ma to jak dobry tłuściutki domek. Plan był, wykonanie było, posprzątane zostało. Same plusy. Teraz czekamu na 1kkk+.
Top na sondy, bo mało masz.
abraaa
Tam Cyd, tam cyk, tam danielo, tam inny i kolejny.
Wieje już nudą
Wszędzie Scofield u9
Top na latajki.
abraaa
I Cyd, a raczej cyk. Kolejny zaliczony. Mało surki w tych transporterach, proponuję się poprawić.
abraaa
Ładne małe co nieco. Każdy takie przyjmie.
W końcu zaczęło coś wchodzić.
abraaa
Aleś cyknął. Stracić tyle sond, to ból czterech liter straszliwy zapewne.
Będziesz miał na badania.
Obrońcy SzO, sojusz pomoże zapewne.
abraaa
Ale ostro punktujesz. Wszyscy myślą, że pustynia na uni, a Ty zawsze coś znajdziesz.
Ładnie, 5kkk do przodka.
abraaa
Szkoda, że nie więcej, ale i tak jest nieźle.
ND w reckach z rana, dzień zrobiony.
abraaa
Wiem, edytowałem post
Brawo. Idziesz równo, czas na coś większego.
Obrońcy SzO.
abraaa
Widzę że bieda okropna na serwie
.... Minioonek się podstawia zakazowi bo ten nie daje rady i ładuje tylko w obronę i rakiety
są floty znacznie większe to za nie się Minionki nie biorą dlaczego
???? Władca wleć w jakiegoś minionka i znowu zacznie się płacz że Władca atakuje
Płacz, bo ktoś się podstawił. Jak pilnować ataku się nie umie, to nie warto latać. Cyk i nie ma, problem z głowy. Minionek zarobiony. Będzie na zapite.
abraaa
Ładnie weszło, jak śledzik z setunią.
Agresorowi SzO w bunkier.
abraaa
Straszna bida na serwerze. Zostało tylko świąteczno-noworoczne lanie bunkrów.
Top na elemy.
abraaa