A gdzie pozdrowienia dla przyjaciół z Kajaka, Selavi zawsze nas pozdrawia. Foch.
Gratki powrotu do działu ST, ładny procent, a surki też coś wpadło. Brawo.
A gdzie pozdrowienia dla przyjaciół z Kajaka, Selavi zawsze nas pozdrawia. Foch.
Gratki powrotu do działu ST, ładny procent, a surki też coś wpadło. Brawo.
Tankowanie pierwsza klasa, będzie za co latać.
Gratki zyskownego starcia, oby więcej takich.
Brawo, kolejny STek wysmażony. Masz dobrą rękę i skila do robienia tych ataków.
Może wrócisz na trochę do nas, bo po zmianie konfiguracji na Kayaku można dużo łatwiej coś trafić.
I to jest prawdziwe ST, a nie zwykły lot na BFsa.
Gratki umiejętności i zacięcia do tak karkołomnych akcji, brawo.
Ale tankowanie Wam wpadło, obrońca to jakiś szejk arabski chyba że tyle paliwa woził.
Gratki.
Gratki, niezły farming z tego STejka Ci wyszedł.
Zysk jest to i przetapiać co będzie.
Kolejny fajny procencik wpadł do kolekcji. Gratki i oczywiście trzymam kciuki za naSTępne.
A już myślałem że pociśniesz dalej u nas serię, ale widzę tutaj zacniejsze cele są.
Gratki ladnego procentu i fajnego zysku.
Małe a cieszy, kolejny STek do kelekcji.
Wrócił mój nadworny lotnik, tylko kilka godzin aktywności i 3 steki
Brawo TY.
Brawo Selavi, ostatni stejk za stejkiem. Dobra passa trwa, tak trzymać.
Dobra seria trwa, Procent większy i zysk zacniejszy.
Rozkręcasz się, trzymam kciuki za naSTępne.
Brawo, brawo, brawo.
Stejk na grillu wysmażony. Gratki udanego polowanka, może nabierzesz smaka na więcej tutaj, a nie tam.
Ohoho. Zygunia jeszcze pazurki ma?
Czyścioszk z ładnym zyskiem. Brawo.
Teraz kiedy wszyscy klepią kosmitów mało komu się chce latać bo wszyscy aktywni.
Ale jak pokazujesz zawsze coś się trafi.
Gratki kolejnego ST i zysku miłego dla oka.
Fajnie że na tym uni też Ci się che latać.
Zysk całkiem całkiem, zabawa i radość trafienia bezcenne.
Lataj dalej bo masz czym i na czym.
Puk Puk!!
Kto tam?
KOMORNICY na pełnej ......
Akcja niby spontan, ale myślę że to było jak odroczenie wyroku. Zgranie sojuszu wzorowe, ale to u Komorników zawsze działało. Ilości latajek, procent, PZt masakryczne. Serwer pewnie [mniam] dostał jak mu się tyle danych zwolniło. Gratki zasłużone bo starcie ma swoją historię.
Dzięki Zygunia za dedki, jak nas połączą, a na to wyglądą to wracam do Komorników, chociaż ze starego składu to pewnie już nieliczni zostali.
[mod='kasai']Nie przeklinamy [/mod]
Ech, stara szkoła robienia ST owieczkami, a nie jak teraz pierdyliard panców i kozak. Brawo kolejnego ST lądującego na Twoim koncie. Mam nadzieje że to początek jakiejś większej serii tutaj, a nie tam
Łooo ja cie, kto to się objawił w ST. Gratki wysmażenia STejka. Jakieś przebudzenie ze snu zimowego?
Zysku trochę wpadło, będzie na zachętę. Trzymam kciuki za następne loty.
Gratki pobicia swojego PB, procent naprawde duży.
W sumie to każde Twoje ST mogło by się kńczyć albo rekordem %, albo rekordowym zyskiem.