Ładny wlot na śpiocha
Pozdrawiam cieplutko a obrońcy mniej spania więcej pilnowania
Ładny wlot na śpiocha
Pozdrawiam cieplutko a obrońcy mniej spania więcej pilnowania
Gratuluję kimkolwiek jesteś 👀
Zacząłeś ST robić, to od razu MMA wcięło, a ja myślałam, że będziecie się wyrzynać 😜 pozwalając w tym czasie innym odbudować się po złomie. W takim tempie, za tydzień uni umrze i będzie po zabawie 😁
Dzięki Misio za szybką reakcję i utarcie nosa nobody. Miałam niezły ubaw jak za pierwszym razem leciał na planetę, a flota stała na moonie Skanował jak szalony, wbił w pustą planetę pomimo, że skanował i było widać, że flota na moonie. Po wlocie też skanował kilka razy, chyba sam nie wierzył co się stało Po może 2 godzinach znowu skan i lot, tym razem na moona, gdzieś 10 minut przed wlotem skan i na tym koniec. Był tak pewny, że więcej nie skanował, nie opóźniał więc został
Na sojuszniku ale wlocik ładny, więc gratki
Rozkręciłeś się
Obrońcy szybkiej odbudowy i rewanżu
Śledziq ogromne gratulacje, nie ustajesz w tych atakach, a mówią, że Ymir martwe, Ty jesteś dowodem, że można coś jeszcze złomować 😁 szkoda, że innych starć nie zamieszczałeś na forum, myślę, że to się teraz zmieni 😁
Obrończyni szybkiej odbudowy życzę 😁
Uzytkownik Nieznany tu nie ma czego gratulować, co się tak pieklisz? Silniejszy dopadł słabszego i Ty chcesz gratulacji? Żartowniś się znalazł 😂😂😂
Jak zobaczę ST z którymś z graczy z Dominion, to z przyjemnością pogratuluję, teraz nie ma czego 😜😁
Raportu nima 😶 ale gratki się należą 😁 Obrońcy SzO
Gratulacje Sepcik 😁 fajnie widzieć Cię tutaj 😁 Obrońcy SzO i kolejnego zagapienia na rzecz LOG 😂😂😂
"brak możliwości wysłania flot pokojowych nie wynika z blokady ataków!
Tylko z błędu powstałego po aktualizacji
PRzez ten błąd nie da się wysłać floty żadnej, dlatego została włączona blokada ataków"
I nie można było tak od razu napisać? Do tej pory były informacje nieczytelne. Na pewno było by mniej niepotrzebnego gadania
Dzięki Nerthil