Grinch chyba po Ktosiowemu pisał
Posts by jedrekwu
-
-
Tomex -paczuszko czy jak wolisz paczkomacie nikt Tobie nic nie karze ,baw się
Dobrze że nie obserwowałeś i potem ban za złomnięci bo znam takich w Twoim sojuszu
Graty najlepszy z ilością rw lotniku
My też znamy takich w Netwars co wyłapują bany, 😅
-
Gratulacje Józek, Corrado jak za dawnych lat, chyba już stracił ochotę grać ale SzO się należy
-
Graty, puchnij
-
W koncu przebudzenie, graty
-
O ja pierdziele, gratulacje,
Skończyły sie chyba Środy z Madzią na DC?
[mod='kasai']Upominam za pseudocenzure.[/mod]
-
Gratulacje, olesniczanin jest juz prawie w polowie czolowych sojuszy
-
Wszyst
No to nie mamy o czym rozmawiać skoro nie znasz sytuacji, a się wypowiadasz byle tylko coś napisać
(to była jego cała flota).
Wypowiadam sie bo takie jest moje zdanie ktorego nie zmienię.a ty skoro masz czas sprawdzac sobie co kto gdzie ma na jakim universum to gratuluje wiedzy
Ale on tam gra nie musi chodzic i patzrec nigdzie, i dlatego wie, dlaczego tyle flot poleciało a nie mniej, po drugie uświadomił cię a ty dalej swoje, więc faktycznie nie ma co z tobą dyskutować
-
-
-
-
Gratulacje rozbrajaczu
-
Widzielismy że zszedles z urlopu, trudno było nie zauważyć
-
Graty dla was, przetapiac na latajki
-
Zakaz handlu w niedziele i święta,
Niech tez siedza z rodzinami w domu
-
Szkoda Grega, Szo, a atakujacemu niech pójdzie w Domki
-
-
-
Graty Jozek, powoli a do przodu
-
Co za patologia! Tutaj zaliczyli a co z resztą?? Teraz proszę resztę tak samo potraktować... No ale... Są równi i równiejsi uśmiechnięci Gracze:D
Ogarnijcie się. Albo traktujemy tak samo wszystkich od początku albo piszecie przeprosiny i tony wazeliny na pokrzepienie.
Ja rozumiem, że się należy ale co za różnica czy takie starcie czy 100x mniejsze?? Każdy tak samo powinien być traktowany. A jak już macie zmiany i postęp ku lepszemu to proszę przeprosić resztę graczy....
Tyle w temacie. Vizir Polski albo Niemiecki widać nie to samo...
Widocznie odpuściłeś temat, a atakierzy drążyli i wywalczyli,