jestem za ankietą
Posts by syrek
-
-
Dopiero wstałem po weselu to dorzucę parę słów od siebie W sumie to wiedziałem ze coś się święci bo ciągła kontrola od fuzji była ale drugiej strony komu by się chciało tak bawić dla 100k dt i trochę surowców No ale do rzeczy agresorzy mieli szczęście w nieszczęściu(lub na odwrót) bo trafili w dobry moment, gdyż na szybko wracałem z pracy do domu żeby ogarnąć się na wesele. Żeby nie mieli tak przyjemnie to anulowałem budowę kopalni kryształu i dostawiłem jonowych i wtedy dopadła mnie żona z milionami pytań bez odpowiedzi. ( nawet teraz mnie molestuje opowieściami po weselu a i ciężko mi się jest skupić po wczorajszym rauszu) Miałem jeszcze puszczoną plazmę na 20lvl ale w tych ciężkich warunkach pracy nie byłem w stanie policzyć czy to wystarczy, czy starczy mi detroidow na przeklinanie, czy uda mi się wszystko wydać i odpuściłem temat i poszedłem prasować koszule... Wiec wynik tego starcia mógł by być jeszcze inny ale obie strony się zakręciły w ferworze walki Agresorom może nie zysku bo z akcja niszczenia moona i przepalonym deuterem to zysk pewnie mizerny ale chociaż doprowadzenia akcji do końca
Pozdrawiam https://www.youtube.com/watch?v=zhxFFUSLs8c