Posts by Pam Param Pam Pam

W 3 sekundy, antigame enter enter enter i uciekasz bez sury, przy dobrym necie robisz w 3s bez problemu, najgorsze wybrać "wszystkie statki"- później to już z górki z tym że uciekasz bez sury co przy takim starciu ma marginalne znaczenie. Skoro jest screen z którego wynika że uciekł to po co polemizować i robić dramę że było inaczej?

Fabian Ciebi za to miałem za ciut mądrzejszego, chyba że uważasz czytelników za debili i piszesz co piszesz. Dlaczego zawsze jabol ma "coś" kiedy robisz akcje? Z prostej przyczyny- zdejmujesz mu kule bo śpi (choroba) i dlatego masz taką możliwość, normalnie by zalogował i obronił. Wyliczasz go bo nie ma czasu i puszcza z telefonu fs z doskoku (obecna sytuacja). To nie są wymówki a prawda, jedyne starcie w którym nie ma wymówek to push, w innym wypadku sytuacja w realu obrońcy umożliwa Ci działanie i flociarz Twojego pokroju powinien te logiczne zależności rozumieć i nie kpić przy tym z obrońcy. Królik padł i też miał "wymówki" ale są one nie ważne bo liczy się wynik, czy złom na bfs podczas posuwania modelki jest mniejszym "daniem dupy" obrońcy niż złom na bfs bo ktoś zaspał? Nie, złom to złom. Cokolwiek by nie napisał to nazwalbys to "wymówka" i próbował wykpić jak reszta pucujacych się tutaj. A skoro jabol to taka pipa to kim jest królik którego odstrzelił? Teraz jest 1:1 niby ale długi czas było 1:0

Spuszczacie się nad tematem... Sprawa jest prosta ale jedynie dla ludzi którzy potrafią grać w tę cyferki- może jak wyjaśnię to w końcu wyrośnie tu jakiś przeciwnik żeby był sens wracać do gry- jabol posłał flotę, flota ma czas lotu "x" do punktu dolatuje na czas "y"- tak ta gra działa. Jeżeli czas lotu x odejmiemy od czasu docelowego y to wyjdzie nam dokładny czas puszczania floty "z". Jeżeli "z" jest przed czasem ataku oznacza to że jabol podniósł flotę przed rw i floty mu nie zabiorą- jeżeli zabiorą będzie to sprzeczne z elementarna sprawiedliwością- nie musicie mi dziękować, czasem po %tach mam ambicje profesorsko akademickie.

Pozdrawiam NFZ chociaż nigdy was nie lubiłem.

L.

Wpadłem po chyba kilku miesiącach a tu nic się nie zmienia. Królik udaje kryształka, Fabian odwraca kota ogonem- to już nie działa dziadku jak 10 lat temu że napiszesz "tak wszystkie konta są moje" i ludzie pomyślą że masz tak wywalony nabiał na to co o Tobie mówią że przyznajesz się do wszystkiego. Z tej całej bandy to (wiem jak to zabrzmi) najmniej za uszami ma jabol- taka prawda stety niestety. Na koniec przypomnę jedynie że gra pod innym nickiem i bany otrzymane w tym czasie zaliczają się na konto danego osobnika- pzdr bunny (push + bot dopisz sobie do wyliczanki o Banach za czasów normy).

Pozdrawiam z emerytury