Posts by marlamer

Dziękuję zespołowi Eko za ciekawą rozgrywkę. Trochę mnie przetrzepaliście i przegoniliście po wirtualnych galaktykach, ale było git :)

W rozmowie padło pytanie dlaczego nie poszedłem na urlop?

1. Należało jakoś reprezentować sojusz. Gracze z ekipy TTG, z różnych względów poszli na urlopy. Nie wnikam w to.

2. Ciekaw byłem jak będzie wyglądała rozgrywka.

3. Gdybym stracił główną flotę to być może też poszedłbym na urlop - pewnie wkrótce pójdę, aby trochę odpocząć od tego nałogu :)

Pozdrowienia dla ludzi z TTG.

[NM] 08.06.2021 02:54:36 marlamer [TTG] vs. LordOfLights [Eko] ~ 656,10%

Atak na księżyc08.06.2021 02:54:36

Od: dowódca floty

Flota z Księżyc [xx:xx:xx] dotarła do księżyca planety BlekitnaGoraBiegunaN [xx:xx:xx].

GŚ wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, które powodują silne trzęsienie a na końcu rozrywają satelitę. Wszystkie budynki na księżycu zostaną zniszczone. Pełen sukces.

Flota wraca z powrotem na rodzimą planetę.

Szanse zniszczenia księżyca: 100 % Szanse zniszczenia GŚ:45 %

--------------

[NM] 08.06.2021 06:28:47 marlamer [TTG] vs. Sebulba [Eko] ~ 716,39%

Atak na księżyc 08.06.2021 06:28:47

Flota z Księżyc [xx:xx:xx] dotarła do księżyca planety Księżyc [xx:xx:xx].

GŚ wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, które powodują silne trzęsienie a na końcu rozrywają satelitę. Wszystkie budynki na księżycu zostaną zniszczone. Pełen sukces.

Flota wraca z powrotem na rodzimą planetę.

Szanse zniszczenia księżyca: 100 % Szanse zniszczenia GŚ:46 %

[NM] 07.06.2021 07.06.2021 03:46:42 marlamer [TTG] vs. baldi [Eko] ~ 780,75%

Atak na księżyc07.06.2021 07.06.2021 03:46:42

Twoja flota z: Księżyc [xx:xx:xx] dotarła do księżyca planety Księżyc [xx:xx:xx]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca.

Szanse zniszczenia księżyca: 6 % Szanse zniszczenia GŚ:47 %