a wiesz kim ja jestem ??, nie znam nikogo z tych tu wymienionych
Posts by Cesarz
-
-
potwierdzone na discord Inter kupił konto od enigmy, powinien dostać bana, gra przestała mieć sens na tym uni i każdym kolejnym
-
Dnia 23-12-2021 21:10:42 następujące floty spotkały się w walce:Agresor Enigma [ExP]
________________________________________________Reaper 497.516
_________________________________________Obrońca inter888 [PGS]
________________________________________________Duży transporter 70.501
Lekki myśliwiec 519.694
Ciężki myśliwiec 25
Krążownik 5.536
Okręt wojenny 81.317
Statek kolonizacyjny 7
Recykler 295.271
Sonda szpiegowska 1.303.918
Bombowiec 17
Gwiazda Śmierci 30
Pancernik 256.064
Pathfinder 17
Wyrzutnia rakiet 400
_________________________________________Po bitwie...
Agresor Enigma [ExP]
________________________________________________Reaper 495.375 ( -2.141 )
_________________________________________Obrońca inter888 [PGS]
________________________________________________Duży transporter 0 ( -70.501 )
Lekki myśliwiec 0 ( -519.694 )
Ciężki myśliwiec 0 ( -25 )
Krążownik 0 ( -5.536 )
Okręt wojenny 0 ( -81.317 )
Statek kolonizacyjny 0 ( -7 )
Recykler 0 ( -295.271 )
Sonda szpiegowska 0 ( -1.303.918 )
Bombowiec 0 ( -17 )
Gwiazda Śmierci 19 ( -11 )
Pancernik 0 ( -256.064 )
Pathfinder 0 ( -17 )
Wyrzutnia rakiet 0 ( -400 )
_________________________________________Bitwa zakończyła się remisem.
Agresor przejął:
0 Metalu, 0 Kryształu i 0 DeuteruAgresor stracił łącznie 342.560.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 36.461.975.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 9.974.936.400 metalu i 9.409.191.600 kryształu.Szansa na powstanie księżyca 20%.
________________________________________________Szczątków zebranych przez agresor(ów):
3.324.978.800 Metalu i 3.136.397.200 Kryształu
9.497.956.400 Metalu i 8.932.285.200 KryształuSzczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
12.822.935.200 Metalu i 12.068.682.400 Kryształu -
Panowie od 4 dni szczekacie jak LATRELKI, kiedy w końcu wpadniecie mnie zezłomować ?
MamDres [S_B] & BIG BooT [S_B] ???
aa zapomniałem za słabi jesteście xD -
śmiać mi sie chce i to bardzo nie miałem floty agresora w podglądzie przez 10 min po ataku nie mogłem postawić anty recków ciekawewe jak wyjaśni to ogame ???
-
Jak to bylo aa pamietam kto podstawkami walczy od podstawek ginie Grats teraz reszte i po zabawie
Jakiej zabawie latanie kupiona flota nazywasz zabawa? Twoj autorytet ma sie czym popisac, ty zreszta tez. Skan i lot, skan i lot, skan i lot. Na palke ale z kaskiem ufajdanym. Zagracie bez anty i zrobicie jakas akcje typu obibok/zuy sen to pogadamy bo jak narazie nic tutaj nie reprezentujecie po za wydana kasa.
0 skilla
Po za bawie to bedzie jak wam karty kredytowe zablokuja xD i jak tu grac?!
Ty masz chlopie jakies kompleksy najpierw kompleks hajsu teraz kompleks skan i lot a skad wiesz jak ubijam floty siedzisz gdzies za mna ? , gralem na uniach bez anty i nawet bez oficerow i tam tez zlomowalem a ze nie jestem fanem opisywania akcji co jak gdzie i dlaczego to po to zeby tacy jak ty zastanawiali sie jak te floty znikaja pamietaj AMBA FATIMA BYLA FLOTA I NIMA . Tu podobnie o tym co sie wydarzylo ciezko pisac brakiem skilla moze ze strony atakiera zlamione ale tez co wyszlo to wyszlo . Gdybym nie siedzial z znajomymi i poszedl spac to pewnie by to wygladalo jeszcze lepiej
Powoli, powoli, bo jeszcze sie przewrocisz i fikolka zrobisz.
Chcesz mi powiedziec ze JA mam kompleksy bo krytyjuje wasza postawe? Kupiliscie floty (nie wiem czy ty i senator echo tez ale zakladam ze kilka zl poszlo na surke od jezola - na latwiejszy start - pierwsze 50k pancy, itd) i macie pretensje ze ktos smie was krytykowac? Ja bede to robil az odejde stad, bo wedlug mnie ludzie tacy jak top 1 i 2 rozwalily nam zabawe. Sporo weteranow ktorzy przyszli pograc sobie jak zobaczyli przyrosty punktowe top 1/2 to stwierdzili ze szkoda czasu.
Wiecej samokrytyki, ale jak siedzisz w sojuszu z gosciem ktory sobie kupil taka flote:
Na uniwersum ktore ma 16 dni to nie spodziewaj sie slodzenia. Jak dlugo bedziecie latac za anty tak dlugo bede o was mial najgorsze zdanie. A to cale pisanie ze nie lubie opisywac akcji bo \ebym ja sie zastanawial jak floty znikaja. Brawo za przemyslany argument... Jesus, co sie porobilo z tymi ludzmi?
popieram jak najbardziej prawdo podobnie jak by nie top 1 i top 2 na każdym uni gracze by wrócili i fajna zabawa by była jak by grało z 5K osób a tak to nie ma sensu gość wkłada z 5K w anty i zgrywa pro gracza po prostu żenada
-
gościu mnie tylko ciekawi czy bez anty też byś tak potrafił zezłomować ?