Pięknie siadło! Kaps szczerze to się martwiłem, że jakiś zastój Ci się przydarzył, ale te dwie ostatnie akcje wakacyjne spowodowały, że się uspokoiłem🙂 Pozdrawiam i ciśnij dalej
Posts by Browarowy Maniak
-
-
Kwaku widzę, że sobie przypomniałeś najlepszy okres na Rosie, ładnie tu sobie radzisz,mimo, że za plecami masz floty, które mogłyby Cię sprzątnąć w jednej rundzie. Życzę dalszych akcji i będę obserwował! Pozdrawiam
-
Czy ja dobrze widzę? Didżej lata na ozone... Domyślam się, że pewna osoba miała jakiś w tym udział:) co do st to zysk jest, przypomniałeś sobie jak to się lata no i fajnie Cie widzieć w akcji! Pozdrawiam
-
-
Gratulacje wyczucia, top 2 acs, zysku i jakby nie było eleganckiej dużej floty. No i wytrwałości w tej grze, która na dłuższą metę jest niezbędna, bo gra się staje uciążliwa. Pozdrawiam a bondziorno życzę odbudowy w spokojnym stylu!
-
Kaps gratulacje pięknego procentu, to chyba Twój top 2, zaraz za Szkodnikiem 😉 Szczerze myślałem, że już Cię tu nie zobaczę, sam mało grywam, a tu taka niespodzianka! Będzie co przetapiać na jesień.. życzę następnych takich starć, pozdrowienia !
-
Jski wynik tej ankiety Ruda ?
-
Dla milionowego procentu wypadałoby się wpisać, gratulacje ataku, pięknego zysku i pewnie zapchanych stoczni
Myślałem, że kapsla już nie zobaczę, a tu taka miła niespodzianka. Tak trzymaj
Widać, że niektórzy już się dobrze zaaklimatyzowali na uniwersum, także złomujcie dalej! Niekoniecznie mnie, chodź pewnie jestem na liście
-
Jestem najlepszym graczem na Rosalind z punktami na poziomie około 500 mln pkt, u nas tylko 25 graczy ma 100 mln pkt, nie mamy wyboru (pomijając 2 miesięczna przerwę przez cmentarz), jak tu rywalizować z ekipą z libry?najlepszy gracz 2,8mld pkt, 229 graczy z ponad 100 mln pkt, Dorado, octans ok, ale libra? Po pewnym czasie przywyklo się do wyrobionego stylu gry, który teraz nie będzie miał sensu, trzeba się będzie zastanowić jak grać.
-
Czy możemy liczyć na odpowiedź Ruda ?
-
Wiele razy go odwiedzałem, ale tyle surowców nigdy nie miał, piękne wyczucie, gratulacje!
-
Oazy się trafiają bo nie wyciągają żadnych wniosków, graty farmingu
-
Już chciałem Ci pisać, żebyś dał urosnąć temu stadku, ale poszedłeś na urlop, wróciłeś niepostrzeżenie i nie zdążyłem... Mogłem go odwiedzić, ale myślałem zadbam o ogródek to plony będą większe, no cóż może następnym razem... gratki wlotu a także stadka gęsi, które rośnie w imponującym stylu!
-
A są jakieś informacje odnośnie uniwersum Rosalind? Jesteśmy dość specyficzni: eko x7, floty X2, 80% z pzt. Art
-
Czy jakiś ruch w sprawie zmiany eko będzie poczyniony ? Ruda proszę o komentarz.
-
Obawiałem się tego starcia, gozer wrócił po długim urlopie i brakło nawyków, szkoda bo ten złom nic dobrego nie wróży, kaps Tobie gratulacje trzeba złożyć, dzisiaj wyczucie miałeś piękne
-
Gratulacje kaps, kolega dobrze się pilnował, akurat tego dnia wcześniej skończył szychtę i nie doczekał do dolotu floty, szybkiej odbudowy mu życzę a Tobie wpadło kobel życzeń! Pozdro
-
Fajny atak z tego wyszedł z świetnym zyskiem, gratulacje!
-
Gratulacje ataku, zysk jest więc ok, szkoda, że na sojuszniku, ale co zrobić.
-
Witam,
Zwracam się z prośbą o zmianę prędkości ekonomii z x7 na x8. Jesteśmy chyba ostatnim uniwersum w którym tego jeszcze nie zrobiono.
Pozdrawiam