Festus, Ty nie zrozumiałes nic a nic.Nie chodzi o zazdrość, nie chodzi o wydana kase na anty, bo to jego pieniadze i niech robi co z nimi chce.Chodzi o to, że "normalny" człowiek idąc na wesele właczy urlop.Jak bys sie czuł, np , zapraszasz kolesia na urodziny, a on zamiast bawic się w towarzystwie , siedzi na kompie, nie czuł byś się głupio?.Żona Cię prosi np do tańca, a Ty jej mówisz żeby spadała na drzewo bo robisz atak?No sorry, Ja wiem że ta gra uzależnia, ale czasami trzeba oderwać się od tych cyferek żeby się nie zatracić w tym co jest ważne i mniej ważne.No mam nadzieję że dotarło to do Ciebie.To było wesele, a koles pozdrawia weselników i siedzi w kącie i napie...dala w ogame, To naprawdę trzeba leczyć. A i tak na samym końcu uni umrze, kasa pójdzie w pi...u.I zostanie tylko beka z kolesia co na weselu zamiast dobrze się bawić, wstawiał RW, żeby ktos połechtał jego ego.
To Ty chyba nie zrozumiałeś ani mojego postu, ani Festusa. Skąd założenie, że ja się świetnie nie bawiłem? Wstawić ST na forum to 2 min, albo nawet i mniej. Zsynchronizować recki i ataki to kolejne 5, maks 10 min. Tyle. A Ty mi sugerujesz, że ja całe wesele siedziałem na kompie czy tam komie... Zabawne. O moją zabawę, towarzystwo i podejście się na prawdę nie musisz martwić, w tej dziedzinie tym bardziej sugerowałbym Ci spojrzenie na siebie. Gdybyś trochę poczytał to wiedziałbyś, że akcja główna toczyła się od 8 rano, a potem była tylko chwila na synchronizację, ale obawiam się, że nie uczestniczyłeś w takich akcjach, więc i pojęcie masz znikome o tym co piszesz.
Herodot, Ty wydajesz na broń, a ja na coś innego, każdy ma swoje pasje i wydatki. Jeśli nigdy nie skorzystałeś z telefonu podczas obiadu, wyjścia ze znajomymi, spotkania, nie odebrałeś telefonu, nie odpisałeś na SMS czy nie zajrzałeś w internet, to tak jak pisałem wyżej po prostu szacun, rzadko spotyka się takich ludzi, ale to jest godne podziwu i naśladowania.