Posts by Mrozu

No wiesz, w końcu mnie stać i wydaje co moje... w przeciwieństwie do Ciebie:ban: skupowanie dex po minimum w sojuszu...

Mówi na innych a sam lepiej nie postępuje!

Jakieś dowody ? Farmingi na Tobie sie nie liczą pragnę przypomnieć :)

Akurat moi sojusznicy na mnie raczej nie narzekają . Qnick Się oczywiście nie liczy bo on mi tylko po złości by robił.

Ja Cie mogę zapakować :) zapraszam na Nekkar :)

Człowiek tak na kacu wchodzi czy ta te posty... jedna beka to z Mroza by wstawiać takie ST, druga beka to z dyskusji kto ile da i ile może mieć, a trzecia beka to z was wszystkich bo widać, trzeba odpisać z przekąsem itd.

Co będzie to będzie GF daje i odbiera teraz daje bo inflacja w Niemczech ;)

Gratulacje Mrozu super ST !

NIe interesują mnie twoje gratulacje farmo. Jedyne co potrafisz to dex rozdawać.
    Edit .
    No i przepalać na mnie i licząc że może tym razem się uda ? ile już poszło ? 20 kkk będzie co ?

Graty kolejnego ST do kolekcji ,nieźle już masz tych GŚ reszta jeszcze w stoczni czy nie było warto ruszać ? :)

ZDOBYWCA zrób temat w DiD i tam pisz swoje zdanie ,a tu to tylko zaśmiecasz temat i to też jest prawda :P

Czy Ty oszalałeś? Nie dość że zysk marny to jeszcze całe stado miałem ruszyć ? wiesz ile to żre. Ja nie mam darmowego dexu niestety.

Nie odbijaj piłeczki odpowiadając mi - a pisząc o Veto, pisze tu jako ja a nie Veto, nie chodzi mi że dałeś zarobić ale niczym się nie różnisz od tego jak byś właśnie posiadał te GSówki, deuterówki i inne... łatka "iścia" na łatwiznę będzie przyczepiona do Ciebie do końca tej gry.

Czym się różni zwykły pusher multikontowiec od prawilnego pushera ekonomicznego? - obydwoje aby zaistnieć to robią, obydwoje wolą drogę na skróty, obydwoje jak dla mnie nie do końca czerpią przyjemność z grania mają tylko wygórowane ego bo są wysoko w statystykach jedyną różnicą miedzy zwykłym pusherem multikontowcem a pusherem ekonomicznym jest to że ten drugi robi to za przyzwoleniem i tylko taka jest różnica!!!

Jak szeryfujesz to szeryfuj wszystkim :)

Chciało by się napisać piękne stado ale nie pozwala mi na to rywalizacja fair, więc tak nie napisze, napisał bym jeszcze że gratuluje bo jest czego ale to tak jak byś do złombolu kupił czołg i wygrał byś całe zawody, niby chwała by była bo wygrałeś, niby rozjechałeś wszystkich innych graczy bo nie zabraniał tego regulamin a jednak na Starcie wszyscy wiedzieli że nie mają najmniejszych szans mimo tego że swoje samochody budowali przez lata a Czołg został zakupiony dzień przed zawodami w promocji, więc nie pogratuluje... chciało by się napisać że miałeś trochę adrenalinki ruszając tyle GSów ale nie napiszę tego bo nawet jak byś je stracił to tylko jeden przelew i są odbudowane, chciało by się napisać przetapiaj ale nawet jak by był większy zysk to i tak nigdy to nie będzie taki jak przy promocji na antymaterie, więc tego też nie napiszę :P

reasumując jedyne co mogę napisać że to nie Twoja wina Ty tylko becelujesz, chcąc być topowym graczem i ja to rozumiem, ktośmoże napisać że za dużo narzekam, mam do tego prawo, gdyż gram ponad dekadę (bliżej pomału do dwóch dekad) bez przerwy większej jak 3 tygodnie i takiego czegoś jeszcze nie widziałem ale mną się nie przejmuj należę do graczy starej daty, którzy się brzydzili jakimikolwiek dopalaczami czy One były niezgodne z regulaminem czy zgodne

Masz Racje. Jestem okropnym graczem bez ambicji. Zamiast dać zarobić ludziom to dałem zarobić Korpo. A mogłem iść śladami Veto zrobić sobie GSówki , Deuterówki i inne.I nie byłbym na ustach prawilnych graczy.

Witam.
    Gęsina przewietrzona w końcu z jakimś zyskiem a nie tylko zdobywająć pkt honoru.
    Pozdrawiam Sojusz ., Znajomych i dostawców deuteru.

Dnia 04-02-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Mrozu [KGH]

Gwiazda Śmierci 32.000

Obrońca jal [ASSASSIN]

Mały transporter 51

Duży transporter 26.749

Lekki myśliwiec 156

Ciężki myśliwiec 63

Krążownik 375

Okręt wojenny 11

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 246

Sonda szpiegowska 56

Satelita słoneczny 3.200

Niszczyciel 283

Gwiazda Śmierci 1

Crawler 804

Reaper 605

Pathfinder 1.016

Wyrzutnia rakiet 5.965.509

Lekkie działo laserowe 4.130.930

Ciężkie działo laserowe 2.102

Działo Gaussa 6.359

Działo jonowe 328

Wyrzutnia plazmy 66.222

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Mrozu [KGH]

Gwiazda Śmierci 32.000 ( -0 )

Obrońca jal [ASSASSIN]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

123.641.986 Metalu, 24.049.025 Kryształu i 19.209.831 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 29.580.777.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 76.514.400 metalu i 72.005.700 kryształu.

Agresor przejął łącznie 166.900.842 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

76.514.400 Metalu i 72.005.700 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 200.156.386

Kryształ: 96.054.725

Deuter: 19.209.831

agresor zyskał łącznie 315.420.942 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -21.958.694.986

Kryształ: -5.741.266.025

Deuter: -2.047.716.831

obrońca stracił łącznie 29.747.677.842 jednostek.