Gość w dom, złom w recki, czy jakoś tak to leciało... 😁
Posts by raaafff
-
-
Jeżeli się wejdzie w opcję udostępnienia wiadomości to teoretycznie widać wszystko.... ale ogólnie zjebałnione konkretnie... a Karteza nie słuchajcie bo to antychryst i oportunista i to pewnie on stoi za pożarami w stolicy...
-
Podziwiam zapał i chęci do latania ale nie żałuj sobie
-
Nie zatrzymuj się i ciśnij tak dalej
-
Graty Leon, przetapiaj i kolejnych STejków życzę
Obrońcy SzO żeby było co złomowaćAgresorowi zdaje się również SzO ^^
-
Nie będę sie lepiej pilnował i nie znam określenia mieć dosyć najpierw siłka potem piłka a potem coś mi sie ciach że flota na FSie i nie chciało mi sie zajrzeć sprawdzić
[mod='wakat']nie stosujemy pseudocenzury[/mod]
-
Piękny wlot Badylku, Matka Boska Ogejmowa Ci nie pożałowała 😁
-
Padłem po meczu na ryj ^^ ja ze spaniem problemów nie mam 🤣
-
Lać ruskich bez opamiętania jeszcze jeden taki co gra 24/7
-
Nowe pokolenie rośnie i nie boi się latać graty Badylku
-
Graty, bardzo ładny zysk! W dodatku multikonciarz spakowany w recki
Jak to multikonciarz? Graty oczywiscie dla kotleta lać ruskich ^^
-
Mogę tylko przywołać fakt, że ofiara Zohana zgłosiła bash do supportu a on dostał bana na 1 dzień. Więc GO ciekawie przydziela te kary jeśli to faktycznie był bash (dostałeś chyba ponad tydzień)..
zgadza sie za bash. Kara obrzydliwie smieszna jak na to ze ktos perfidnie lamie regualmin przez co ktos inny traci cala flote ( biedak nie mogl zniesc ze 6 razy probowal zniszczyc moona i sie nie udalo a 3 jego lotki kazda po 25gs spadly) to sobie stwierdzil ze dzien odpoczynku od gry to mala kara jak na taki profit
Bash był za 7-krotny atak na księżyc?
-
Jeden po banie, drugi po banie... i co tu o tym myśleć?
-
Jakby agresor zaglądał na forum to by wiedział, czego się spodziewać... 😂😂😂 no ale na Twoje szczęście tego nie robią 😁
-
Jak już pisałem wcześniej siedzenie na lotce z kulka z flota a zostawianie 1/3 floty na innej kulce bez akt to jest najsłabszy poziom jaki można tutaj zaobserwować wstawianie takiego st to żart 😆 pokaż coś po drugiej stronie
Dostać wp... jako agresor i jeszcze mieć do obrońcy żal, że się wybronił... 🙄 czasy się zmieniają widocznie i do ogame też to dotarło... 😁😂 A Ty Franuś rób tak dalej, złom pod dom to ileż to czasu zaoszczędzonego 😁
-
Eeeee tam damski bokser z Ciebie 😂 niby sama się prosiła, ale że Ty ją tak od razu... 😆😁
-
Dobrze rozumiem, że wysłałeś krążki na GSy i po nich dofarmy?
A co w tym dziwnego ? Jak się odpowiednio dobrało technologie form życia to krążki bez problemu GSy składają
Szkoda dziadka, ale może się odbuduje
No właśnie nie widzę, żeby to się poskładało ^^
-
Dobrze rozumiem, że wysłałeś krążki na GSy i po nich dofarmy?
-
A Ty kolego o Rosalind pamiętasz ?
Graty łobuzie, oraj dalej i nie daj się złapać
za pozno
To nie flota ^^ to śmieci z ekspów z których rozbijaniem sie nie wyrabiam
Nie wyrabiasz sie z rozbijaniem floty, to zawsze mozesz napisac:) Ja chetnie pomoge i nawet calkiem niedrogo:)
Ja z tych co wola sami
-
A Ty kolego o Rosalind pamiętasz ?
Graty łobuzie, oraj dalej i nie daj się złapać
za pozno
To nie flota ^^ to śmieci z ekspów z których rozbijaniem sie nie wyrabiam