pl1 [IRA] & Dobry_Sen [DoS] vs. masterek [P_M] ~ 7399248.79%

• a niby z jakiej paki mamy cokolwiek oddawac ?

co mnie Twoje problemy z logowaniem obchodza ?

chcesz miec back up - nie mam z tym problemu , sobie miej . ticketa mogles napisac a na gre wejsc juz nie okej...

do starcia doszlo, rw zostalo zrobione uczciwie i prawidlowo , normlanie sobie wyskanowalem , zaprosilem dobrego sna - ktory byl na u i nie na ogame wogole.

jakos bez problemowo sie zalogowal sciagnol urlop i polecielismy .

PODKRESLAM do starcia doszlo.

niewidze najmniejszego powodu zeby z uczciwego starcia prawidlowo wykonanego mam oddawac cokolwiek.

co ja jestem jakas wrozka ze mam przewidziec ze akurat teraz kiedy sobie zszedlem z u bo mialem czas raz na tydzien Ty nie bedziesz mogl zalogowac?

jakie jest prawdopodoienstwo tego ze akurat wtedy kiedy sobie postanawiam pograc np w weekend w tym przypadku bedziecie miec jakies problemy z logowaniem?

nadmieniam ze prawie tydzien nie gralem .

Do starcia doszlo by wczesniej ale wracala mi flota z drugiego ataku - taki theian po starciu potrafil sie zalogowac , gdzie do Ciebie brakowalo jeszcze z 10 min. on juz byl na koncie i wlaczyl sobie urlop.

tez pewnie bys mogl gdybys probowal .

schodze z urlopu raz na jakis czas obserwuje sobie pewne cele , trafiam i jeszcze mialbym oddawac to co sobie wylatam? i normalnie zezlomuje?

dobry zart.

reasumujac :

NIE MAM PROBLEMU Z TYM ZEBYS MIAL BECKUP . mimo ze ostatnio w takich samych porach Cie trafilem bo po prostu nie odebrales i stales dlugo nie wnikam czy mogles tym razem sie zalogowac

czy smacznie spales. Jesli bylo tak ze nie mogliscie sie lognac back up jak najbardziej jest wskazany.

i 2. DO STARC DOSZLO , ZOSTALY ZROBIONE W SPOSOB ZGODNY Z ZASADAMI GRY UCZCIWIE . dlatego nie widze najmniejszego powodu zeby cokowliek oddawac z tych starc.

• Temat prosty :

Jeśi będą przesłanki do back upu to należy go dokonać

Jeśli dokona się backup agresorzy nie powinni nic oddawać bo w tym wypadku nie są winni błędu serwera nie róbmy sobie już do końca jaj z tej gry bo dojdzie do tego że sami sobie zaserwujemy akcje w stylu nie lece bo i tak mu oddadzą a mi zabiorą....

Liczby robią wrażenie Graty i Szo (Backupu)

• próbowałem logować z 3 różnych urządzeń w 2 niezależnych od siebie sieciach na 3 przegladarkach łacznie z kiwi dlatego nie będę się wdawał w zbędne dyskusje. Od po 4 zacząlem robic screeny przy logowaniu bo jak po 3 sie probowalem logowac to myślalem że to chwilowy problem. Tyle mam do powiedzenia na ten temat i tak jak napisałem z mojej strony to wszystko.

czyli czekales z reakcja od 3 do 4 bo to przeciez "chwilowy problem" - na speed UNI. Reasumujac go back to sleep.

Temat prosty :

Jeśi będą przesłanki do back upu to należy go dokonać

byly przeslanki do backup dla DrZgon i co? 3 konta zamieszane w szemrane ustawione ST przez chwile na banie. A pytania? Byla odsylka zlomu? Byl backup? Za co bany?

.... teraz to wszystko tajne przez poufne a TY graczu sie zastanawiaj czy jest tak ze "wszystkie zwierzeta sa rowne ale niektore sa rowniejsze"

• 2 słowa ode mnie.

Nie zdążyłem napisać na st DrZgon byłem na u. Ludzie, ludzie czy wam rozumy odebrało? Kłócicie się o grę? Każdy z nas ma tu ileś lat w życiu realnym. Zakładam ,że większość z nas to już ustawieni ludzie w życiu. Trochę szacunku do siebie to tylko gra. Nikt nikomu przecież nie odbiera chleba od ust.

Co do starcia:

1) agresor- zarwał nockę lub wstał nad ranem by szukać celu. Moim zdaniem(obiektywnie pisząc) nie powinien zostać odebrany zlom.

2) obrona- masterek miałeś problemy z logowaniem a na dodatek zrobiłeś screeny to flota powinna wrócić. W takiej sytuacji team og powinien być stratny.

I nie ma co się gryźć o tą grę trochę luzu.