a niby z jakiej paki mamy cokolwiek oddawac ?
co mnie Twoje problemy z logowaniem obchodza ?
chcesz miec back up - nie mam z tym problemu , sobie miej . ticketa mogles napisac a na gre wejsc juz nie okej...
do starcia doszlo, rw zostalo zrobione uczciwie i prawidlowo , normlanie sobie wyskanowalem , zaprosilem dobrego sna - ktory byl na u i nie na ogame wogole.
jakos bez problemowo sie zalogowal sciagnol urlop i polecielismy .
PODKRESLAM do starcia doszlo.
niewidze najmniejszego powodu zeby z uczciwego starcia prawidlowo wykonanego mam oddawac cokolwiek.
co ja jestem jakas wrozka ze mam przewidziec ze akurat teraz kiedy sobie zszedlem z u bo mialem czas raz na tydzien Ty nie bedziesz mogl zalogowac?
jakie jest prawdopodoienstwo tego ze akurat wtedy kiedy sobie postanawiam pograc np w weekend w tym przypadku bedziecie miec jakies problemy z logowaniem?
nadmieniam ze prawie tydzien nie gralem .
Do starcia doszlo by wczesniej ale wracala mi flota z drugiego ataku - taki theian po starciu potrafil sie zalogowac , gdzie do Ciebie brakowalo jeszcze z 10 min. on juz byl na koncie i wlaczyl sobie urlop.
tez pewnie bys mogl gdybys probowal .
schodze z urlopu raz na jakis czas obserwuje sobie pewne cele , trafiam i jeszcze mialbym oddawac to co sobie wylatam? i normalnie zezlomuje?
dobry zart.
reasumujac :
NIE MAM PROBLEMU Z TYM ZEBYS MIAL BECKUP . mimo ze ostatnio w takich samych porach Cie trafilem bo po prostu nie odebrales i stales dlugo nie wnikam czy mogles tym razem sie zalogowac
czy smacznie spales. Jesli bylo tak ze nie mogliscie sie lognac back up jak najbardziej jest wskazany.
i 2. DO STARC DOSZLO , ZOSTALY ZROBIONE W SPOSOB ZGODNY Z ZASADAMI GRY UCZCIWIE . dlatego nie widze najmniejszego powodu zeby cokowliek oddawac z tych starc.