Jeśli druga flota nie stanowi chyba 5% całego składu to nie jest liczony drugi gracz i RW jest SOLO.
Wydaje mi sie, ze 10% wg zasad ale nie udalo mi sie znalezc tego w FAQ, stad moja prosba do Rudej o wyjasnienie
Jeśli druga flota nie stanowi chyba 5% całego składu to nie jest liczony drugi gracz i RW jest SOLO.
Wydaje mi sie, ze 10% wg zasad ale nie udalo mi sie znalezc tego w FAQ, stad moja prosba do Rudej o wyjasnienie
bo jest w regulaminie starć tytanów......
Próg SOLO stosujemy gdy:
- zwycięzcą jest pojedynczy agresor
- zwycięzcą jest pojedynczy obrońca
- zwycięzcą jest kilku połączonych agresorów przy czym dołączane floty nie przekraczają 5% wartości floty o największej wartości (w przeliczeniu na metal po przeliczniku 3:2)
- zwycięzcą jest kilku połączonych obrońców przy czym dołączane floty nie przekraczają 5% wartości floty i obrony obrońcy (w przeliczeniu na metal po przeliczniku 3:2)
Temat przeczyszczony.
że się jeszcze Ci chce w to bawić.
ale w sumie ludzie są dziwni. Jedni oglądają chińskie bajeczki, drudzy grają w ogeja, a jeszcze inni to nie dość, że grają w ogeja, to jeszcze w sojuszu pokroju winter :E
ps. na jesień pojawi się trzeci mini-lolek na świecie. może ten w końcu będzie normalny...