Misja Zatrzymaj z punktu obrońcy

• Czy jako osoba która gości flotę sojusznika na swojej planecie z misją Zatrzymaj, jestem w stanie w jakiś sposób wycofać jego flotę, tak żeby po "kliknięciu" zawróciła do sojusznika? Wtedy kiedy ja chce.
    Szukałem tej opcji, ale nigdzie jej nie znalazłem.

Dodatkowo. Czy jest gdzieś podgląd całej floty, która aktualnie u mnie stacjonuje?
    Wiem, że mogę sprawdzić w "Zdarzeniach", ale to trochę nieporęczne jeżeli stoi u mnie 5 różnych flot. Mógłbym też poprosić kogoś o skan. Ale chodzi mi o bardziej ludzkie podejście. Coś w stylu widoku z "Floty", albo "Stocznia".

• 1. Nie

2. Nie

Czemu? mechanizm zabezpieczający przed 'ufałem Ci a Ty mi flotę wycofałeś jak mnie nie było" :S

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

• A czy ktoś ma możliwość kontrolowania Twojej floty ? Nawet jeśli to flota sojusznicza ? Nie! Nigdy nie możesz ingerować w cudza flotę, nie ważne z jakiej strony.
    Masz podgląd floty, która u Ciebie stacjonuje z misją "Zatrzymaj", tak samo jak widzisz, jaka konkretnie flota leci do Ciebie z misją "Atakuj" czy " transportuj" Nie wiem czemu kolega zara mówi, że nie.
    W podglądzie floty, jak najedziesz kursorem myszki na znaczek floty to pojawia się dodatkowe okienko i widzisz. Tak samo jak widzisz swoje floty. ( PATRZ OKNO Z RUCHEM FLOTY )

• Apokalipsa W punkcie drugim piłem tu do alternatywnego sposobu "Wiem, że mogę sprawdzić w "Zdarzeniach", ale to trochę nieporęczne jeżeli stoi u mnie 5 różnych flot." ponieważ o tym o którym wspominasz autor wie chyba, że czegoś nie zrozumiałem to wybaczcie, przed poranną kawą z racji wolnego.

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

Edited once, last by zara ().