Tak wiec - znikają rowniez szaraki. Wychodzi na to ze warunek urlop OFF nie jest wymagany lub istnieje inna zaleznosc - poniewaz znikaja szaraki.
Szaraki zawsze znikały jak nie miały antymaterii i tutaj się nic nie zmieniło.
Tak wiec - znikają rowniez szaraki. Wychodzi na to ze warunek urlop OFF nie jest wymagany lub istnieje inna zaleznosc - poniewaz znikaja szaraki.
Szaraki zawsze znikały jak nie miały antymaterii i tutaj się nic nie zmieniło.
Czy co się zmieniło w rangach? Widzę, że kilka idlerków, które farmię dostało bandytę.
Nic się nie zmieniło, przynajmniej na forum nic nowego nie zapowiadali. Jeśli chodzi o idlaków to farm ile wlezie, bo tak szybko odchodzą
cos mi tu nie pasuje
za duzo kont znika
cos mi tu nie pasuje
za duzo kont znika
Zachęcam do przeczytania postu > Wersja 7.x - dyskusja
a na dzien dzisiajszy ?
ile kont jeszcze z Q zniknie (to sie zmienia codziennie)
obecnie kont jest: 6.271
Skoro dziennie znika ok 100 to łatwo policzyć
Zostało 1900 kont.
Między 40 a 60 dni OFF ma 38 kont więc zbytnio więcej nie będzie niż 1900.
mogli by to przyśpieszyć
przy okazji cmentarz będzie już cały czas czy wyłączą to jak poczyszczą uni
mogli by to przyśpieszyć
Ostatnio jak włączyli we wszystkich krajach to źle się skoczyło
Cały czas.
Kwestia czy np. na czas czyszczenia innych krajów wyłączą i u nas.
przyśpieszyć- nie miałem na myśli żeby naraz czyścili w wszystkich krajach tylko żeby zabierali więcej jak 100 kont
Rozumiem co miałeś na myśli. Napisałam o wszystkich serwerach ponieważ...
jeżeli problem wystąpił przy np. przenoszeniu 100 kont na 2 serwerach to problem może być też przy 200 kontach z jednego serwera.
Czy co się zmieniło w rangach? Widzę, że kilka idlerków, które farmię dostało bandytę.
też to zauważyłem, ale idlak którego farmie nie dostał bandyty, a "Władcę układu" (złota ramka)
też to zauważyłem, ale idlak którego farmie nie dostał bandyty, a "Władcę układu" (złota ramka)
Jak pisałam. Rangę bandyty ma ostatnich np. 250 graczy w punktach honoru. Jeżeli jakiś gracz zrobi RW na dodatki honor i wypadnie z tych 250 graczy to inny gracz który był 251 wskoczy i zostanie 'małym' bandyta.
Ponieważ teraz serwery są czyszczone to są spore roszady w topce.
To samo tyczy się pozytywnej rangi.
mogli by to przyśpieszyć
Przyspieszyć? A po co? Wszystko trzeba na spokojnie, nie gwałtownie.
Myślę, że będzie już cały czas bo po co to było programowane ? By po 3 miesiącach ów projekt zawiesić? Wątpię
Od kiedy można włączyć badanie w trakcie rozbudowy laboratorium przy niezerowym MSBN? Pamiętam, że ta możliwość była zablokowana, więc od której wersji poszli po rozum do głowy?
Od kiedy można włączyć badanie w trakcie rozbudowy laboratorium przy niezerowym MSBN? Pamiętam, że ta możliwość była zablokowana, więc od której wersji poszli po rozum do głowy?
https://board.pl.ogame.gamefor…esne-prowadzenie-badania/
Błąd. Włączasz budynek to potem możesz badanie. Jak w pierwszej kolejności klikniesz badanie to budynku nie możesz.
Jak widać jedynie trzeba mieć MSBN, bardzo przydatny ten błąd, jak każdy zresztą
ciap dasz rade rade sprawdzic ile kont z quantum od top 1 do top 90 ma niekatywnosc wyzsza lub równa 40 dni ?
Jestem w stanie policzyć dla całego OGame a nie jestem dla top1-90?
Inna sprawa że dla takiego ograniczonego top jesteś w stanie sam to zrobić.
Chcę żebyś miał niespodziankę i pełne 18 dni emocji.
Gdzie to sprawdzic ?