Dr Zgon [EkoHima] vs. Laojun [P_A] & Scruple [P_A] ~ 11 056 975,31% - obrona + Numer 2 [P_A] & Scruple [P_A] vs. Dr Zgon [EkoHima] ~ 9 991 786,25% - kontra

• DrZgon

Z całym szacunkiem dl ciebie jako człowieka, ale nie brnij już głębiej.

Chłopaki za szekle dostali dane do przeglądarki czy to od ciebie czy osób trzecich. Piszesz że nie jesteś frajerem ale 50k wsadziłeś w przeglądarkę, to jak to nazwać.

Bajki o ip i działaniach w tle na komputerze to można opowiadać osobą co nie mają pojęcia o tym jak to działa.

Jak masz średnio ogarniętą osobę to ci pokaże co sys od billa notuje w swoich zakamarkach, ale chwila przy 50k to ty raczej na ogryzkach siedzisz to przecież tam "full safety" jest.

Za długo w to gram i tu są dwa wyjścia albo sam sprzedałeś albo cię sprzedali.

No bo ty głupi nie jesteś i w dziwne linki nie klikasz.

• ALE PIERDYKNELO :O

Co do samego watku, 50tys zl wsadzone w konto i brak uwierzytelniania dwuetapowego? po co? by zasiadacze mogli szybko sie zalogowac? skoro tak no to od razu mozna wskazac winnego...

no ale moze tez bylo calkiem inaczej ? moze te gs i dt zostaly podstawione zeby starcie wygladalo na nieczyste? bo przeciez trudniej jest sie przyznac do porazki a latwiej sie wybielic i twierdzic ze to nie ja tak lamersko wtopilem... prawede zna osoba ktora grala, my sie o niej pewnie nigdy nie dowiemy

tak czy siak rekordowe ST powstalo GG

• Ja nie wiem czy tu polowa ludzi ogarnia . Ze wyzej wymienione osoby uczestniczace w starciu wykonaly kontre na recki lecace na 50% predkosci. Nie skanujac i nie wiedzac kiedy zostaly puszczone. Nastepnie wykonujac 1 lot na odpowiednia predkosc te recki skasowaly. Czy ta spolecznosc ma iq puszki sledzi? Przeciez to jest jasne ze bez skana musieli miec dostep do konta aby poznac czas :D beka z tych gothe lajkujacych posty czy zibich i innych septimeli. No panowie nie badzmy smieszni......... zrobiliscie przekret z jednym wieeeeeelkim bledem . Ze o skanach za mala iloscia sond zeby cos zobaczyc xD nie wspomne. Nie pograzajcie sie i zniknijcie w odmentach niebieskiego koloru.

Nawet jesli nie doszlo do kradziezy tylko sprzedania konta to nadal osoba ktora kupila konto musialbyc atakujacy. Bo znal predkosc z jaka lecisly recki xD juz bardziej i latwiej sie tefo nie da wytlumaczyc.

Tu jest wybor miedzy banem za kradziez i push a banem za ekstremalny push zlomowany . ROZUMIECIE???

• guff - Co Ty człowieku opowiadasz? od niedawna jest Twoim sojusznikiem. To bardzo mocne stwierdzenie. Odkąd przyszliśmy na Hime ciągle graliście razem. Doktorek złomował Wasze konta i wedle widzimisię odsyłał bądź nie surowce. Potrafił nawet wyjść z sojuszu by dupnąć Dastana, po czym wracając do Was odesłać mu surowce ze starcia :D Ale z jednym się zgodzę z Tobą, niech sprawdzą to dokładnie bo faktycznie śmierdzi, ale nie od strony PA. Na Twój staż gry wiesz doskonale i przyznasz mi to, że teraz dorwać hasła do konta da się tylko za zgodą właściciela konta.

Odsyłam do archiwum starć. Tam zobaczysz jakie były moje i Ekonomistów relacje ze Zgonem i od kiedy razem gramy.

Starć nie kupiła społeczność graczy, gratulacje tylko od sojuszników i osób zaprzyjaźnionych, a przecież padł rekord w dwóch kategoriach.

Zaczekajmy na końcowe rozstrzygnięcie. Wierzę, że będzie korzystne dla Zgona.

• guff - Co Ty człowieku opowiadasz? od niedawna jest Twoim sojusznikiem. To bardzo mocne stwierdzenie. Odkąd przyszliśmy na Hime ciągle graliście razem. Doktorek złomował Wasze konta i wedle widzimisię odsyłał bądź nie surowce. Potrafił nawet wyjść z sojuszu by dupnąć Dastana, po czym wracając do Was odesłać mu surowce ze starcia :D Ale z jednym się zgodzę z Tobą, niech sprawdzą to dokładnie bo faktycznie śmierdzi, ale nie od strony PA. Na Twój staż gry wiesz doskonale i przyznasz mi to, że teraz dorwać hasła do konta da się tylko za zgodą właściciela konta.

Odsyłam do archiwum starć. Tam zobaczysz jakie były moje i Ekonomistów relacje ze Zgonem i od kiedy razem gramy.

Starć nie kupiła społeczność graczy, gratulacje tylko od sojuszników i osób zaprzyjaźnionych, a przecież padł rekord w dwóch kategoriach.

A ja nie wierze że będzie korzystne. Patrz swoje starcie podałeś dane i zezłomował kto miał ze złomować.

Tu DrZgon lub jego zasiadasz podał dane powrotu tych recków i tyle w temacie.

Kupione, sprzedane i tyle nikt tu nic nie ukradł co najwyżej to oszukał pana 50k na cyferki będące własności GF.

Napisze raz jeszcze NIKT TEMU PANU CYFEREK NIE ZWRÓCI i max to bana dostaną Antagoniści z odsyłką złomu.

• I ja również jestem ciekaw czy jeśli nastąpi ban pewnie na tydzień czy tam miesiąc z odsyłką to 'ktoś' się wyłamie z piekącą pupą i napisze jak wtopić siano i nie mieć.

"Zgon sprzedaj flote p_a oni to kupiom bo to gupki som z duzom kasom, nakrencimy afere z wlamaniem i jeszcze bana dostanom hyhy bo inaczej z nimi nie mozna walczyc hyhy''

Poważnie przy wymogach f2a czy zabezpieczeniach geolokalizacji jeśli faktycznie mail był na gmailu jest wręcz nierealne takie włamanie chyba, że sąsiad albo ktoś w 'samochodzie' pod domem zespoofował jego adres ip :D scince fiction w 20 letniej grze.

"Spoofing - grupa ataków na systemy teleinformatyczne polegająca na podszywaniu się pod inny element systemu informatycznego. Efekt ten osiągany jest poprzez umieszczanie w sieci preparowanych pakietów danych lub niepoprawne używanie protokołów"

• Polaczki i co z tego ze wydał 50tys w przeglądarkę dla jednych to majątek dla innych nie, a napewno nie powód by wyzywać kogoś od frajera, znam przypadki przepalenia tyle w jedna noc jeśli kogoś stać niech wyda i milion chętnie popatrzę.

Tu największy problem jest ze Teamu nie da się w żaden sposób zweryfikować jak i przebiegu postępowania bo jest tajne

• Septimelku jesli rozmawiam z ludźmi z obcego sojuszu, myślisz że będę mówił same konkretne rzeczy, to jest gra w której każdy gra pod siebie. Grając przeciwko EKO byłem złym dla nich, kombinowałem przeciwko im, później pojawiliście się Wy więc z wami nie byłem szczery bo byłeś moim wrogiem. W ogame nie można być szczerym bo jeden przekaże drugiemu i to tak idzie sobie wszystko w świat... To że coś tam było pisane na temat pieniedzy to tylko ze względu orentacyjnej nigdy nie dla sprzedaży, gameforge zarobiło ponad 50 tysięcy dzięki mnie więc zwrot byłby żaden, kolejne podpuszczanie a nie chęć sprzedaży. Miałem większe oferty od topki z PA (ale scriny z discorda to przecież żaden dowód). Mi pieniądze nie potrzebne, konto było dla zabawy, nie będęgrał dalej i ładował w to pieniędzy jeśli nie dostane zwrotu floty, aż takim frajerem nie jestem. Jeśli ja mam pewność że nikt nie miał danych do logowania bo je zmieniłem podczas fuzji, to jestem tego pewny, to konto było moim oczkiem w głowie (z lekką przesadą). Sam sobie odpowiedz kto mógłbyć w to zamieszany. Trzymaj się i nie pluj jadem, mądry - milczy i obserwuje.

Hmmm czyli piszesz ze grasz pod siebie, klamiesz, kombinujesz itp i probujesz jednoczesnie przekonac innych ludzi ze ktos ci sie wlamal na konto zeby odzyskac teraz flote ?:D

• Jak byś czytał i rozumiał co czytasz to byś wiedział że "frajer" to był alias do tego co napisał zgon. Ale czego wymagać.

Śmieszą mnie takie polaczki jak ty co to zawsze znają, widzieli jak ktoś coś.

• Zaglądaj w swój portfel:)

• zdziwiłbyś się, nie tak dawno temu (raptem półtora miesiąca) ktoś shackowal mi telegram, 3 maile i kilka kont z grami (Steam, Battle.net)

Zalogowali się na zapamiętane przez przeglądarkę maile za pomocą cookies nijako podając się za mój komputer. Od tamtej pory wszędzie mam włączone 2FA albo potwierdzenie smsem.

• tak może być :D znając jego i jego przekręty i cofanie floty podczas ataku to teraz by back'a mu ale suport :D

• Septimelku jesli rozmawiam z ludźmi z obcego sojuszu, myślisz że będę mówił same konkretne rzeczy, to jest gra w której każdy gra pod siebie. Grając przeciwko EKO byłem złym dla nich, kombinowałem przeciwko im, później pojawiliście się Wy więc z wami nie byłem szczery bo byłeś moim wrogiem. W ogame nie można być szczerym bo jeden przekaże drugiemu i to tak idzie sobie wszystko w świat... To że coś tam było pisane na temat pieniedzy to tylko ze względu orentacyjnej nigdy nie dla sprzedaży, gameforge zarobiło ponad 50 tysięcy dzięki mnie więc zwrot byłby żaden, kolejne podpuszczanie a nie chęć sprzedaży. Miałem większe oferty od topki z PA (ale scriny z discorda to przecież żaden dowód). Mi pieniądze nie potrzebne, konto było dla zabawy, nie będęgrał dalej i ładował w to pieniędzy jeśli nie dostane zwrotu floty, aż takim frajerem nie jestem. Jeśli ja mam pewność że nikt nie miał danych do logowania bo je zmieniłem podczas fuzji, to jestem tego pewny, to konto było moim oczkiem w głowie (z lekką przesadą). Sam sobie odpowiedz kto mógłbyć w to zamieszany. Trzymaj się i nie pluj jadem, mądry - milczy i obserwuje.

DrZgon czy Ty naprawdę myślisz, że ja łykałem jak pelikan każde Twoje słowa i bezgranicznie Ci w nie wierzyłem? :) Taki strateg, że nie przewiduje iż druga strona ma z tego niezły polew i jeszcze cały wrogi sojusz :)

Ja mam w głębokim poważaniu ile wydałeś, wydasz i stracisz na cyferki. Pisałem Ci wtedy, to Twoje pieniądze, Ty je zarobiłeś i Ty sobie je wydawaj. Druga strona to skoro już wydałeś, zrobiłeś co chciałeś, to nie płacz ile tego było i ile tego straciłeś. Znałeś ryzyko, kasa poszła się rypać bezpowrotnie :D

Nie pluje jadem jak to opisałeś, pozwalam sobie na własny punkt widzenia mając na względzie własne doświadczenie i rozum. Podpowiada mi on, że w tej chwili też walisz w ciula pisząc że nie dałeś nikomu danych do logowania, bo przecież to gra strategiczna i to również blef z Twojej strony :)

Dostałeś tyle razy bęcki nie pilnując dolotów, że szok. nie mówię, gracz jesteś dobry, strateg też, ale troszkę za dużo kombinujesz :)

Zdrówka dla Ciebie indywidualnie ;)

guff co jest na forum, jest na forum, a odsyłane surowce w grze to inna bajka :D Kto jak kto, ale stare eko w przyjmowaniu surowców jest najlepsze i tego w żaden, ŻADEN sposób nie zaprzeczysz :D

A od kogo mają być gratulacje? od rządu, Taurona i T-mobile? odsyłam do archiwum starć, pod Waszymi starciami gratulacje tylko od sojuszników - nawet nie od zaprzyjaźnionych osób... aaaaaaaa wróc! Doktorek Wam się wpisywał :D

Co do czasu gry ze zgonem, naprawdę mam Ci pokazać od kiedy gracie razem? (przynajmniej? xD )

• guff co jest na forum, jest na forum, a odsyłane surowce w grze to inna bajka :D Kto jak kto, ale stare eko w przyjmowaniu surowców jest najlepsze i tego w żaden, ŻADEN sposób nie zaprzeczysz :D

A od kogo mają być gratulacje? od rządu, Taurona i T-mobile? odsyłam do archiwum starć, pod Waszymi starciami gratulacje tylko od sojuszników - nawet nie od zaprzyjaźnionych osób... aaaaaaaa wróc! Doktorek Wam się wpisywał :D

Co do czasu gry ze zgonem, naprawdę mam Ci pokazać od kiedy gracie razem? (przynajmniej? xD )

Starcia pobiły dwa rekordy, a Ty chcesz plotkować o moich prywatnych relacjach.

Macie swoją chwilę teraz. My czekamy.

• guff to Ty się wcinasz z jakimiś tekstami bym sobie szukał po forum Waszych relacji. Ja tylko komentuję jak bardzo mydlisz oczy jaki to sojusz eko był nieskalany i prawy :D Bawi mnie to i dostarcza masę rozrywki mogąc Ci odpisywać.

Powtarzasz ciągle, że starcie pobiło rekordy, a jedyne czego od niego oczekujesz to bany dla zwycięzców i ciągle o tym tu rozprawiasz, co Ty takiego wnosisz w tą dyskusję, że mnie zabraniasz plotkować o czym mam ochotę? Nie wiem, może boisz się, że jednak wkręcanie sojuszu PA w krzywą akcję kradzieży kont nie da żadnego efektu? Bo nie da. Wiem, że od strony obrońców też to zaskoczenie, że ktoś na takim poziomie, takim skillu wpadł na tak prostej akcji tracąc tak wielkie floty (pieniądze). Zaufaj mi, zaskoczenie większe niż u Ciebie jak okazało się, że złomowanie w obronie, przez obcych ludzi, po zdjęciu wszystkich moonów, byle nie trafiło do agresorów jest legalne :D Wiem wiem, ze stalowym było tak samo, tyle, że u nas bronił sojusz :DA i ja nie brałem w tym udziału pamiętaj. To bardzo ważne :)

Zdrówka dla Ciebie indywidualnie :D szczere :)

• Tak jak napisałem macie swoją chwilę,

my czekamy.

Wasza chwila minęła.

Są bany dla autorów obu starć.

Pisałem, że społeczność graczy tego nie kupiła

i że Zgon nigdy by tak nie zagrał.

Został okradziony i zezłomowany.

A skoro są bany i oba starcia to wałek,

powinien odzyskać to co mu ukradziono.

Apeluję do Teamu o backup konta dla Zgona.

Do końca wierzę w sprawiedliwość.

• Dyskusja prawie upadla

Dzisiejszy wieczor zacznie na nowo zapewne dyskusje.

Lao ,Nr i Scruple bany , szanowni gracze czy mozecie powiedziec spolecznosci o game i naszego zacnego uniwersum za co te bany czy juz odwagi braklo.Malo tego ze na waszych kontach bany to i jeszcze Polo i Zodiak na banach,konta pomocnicze panow z LOG co nie lao.

Osobiscie wierze w sprawiedliwosc i skoro wyzej wymienieni gracze czy tez konta na banach i DrZgon bana nie ma czyli puszu ekstremalnego nie bylo to chyba na logike powinien byc beck up floty czyz nie

Septimel nie wiem o jakim zlomowaniu wczesniej pisales ze niby DrZgon mnie ,owszem on jako jeden jedyny mnie w reckach wozil i nie raz i nie dwa ale nigdy nie jako sojusznik , malo tego powiem ci cos nad czym powinienes sie gleboko zastanowic .bo masz w sygnaturce Zgonów fuuuuu dzwonów - BRAK

Zmien moze na cos bardziej prawdziwego ze braklo ci jaj by grac dalej o ile siedzeniem na urlopie nazywales graniem

• Czekałem by dac swe pinc groszy

Wiec dodam

Machali my ze zgonem szabelkami od niepamiętnych czasów na hima

Ja nie trawiłem jego a on mnie

Trafil mnie pare razy ja go tez

Po misternym planie rozpoczetymprzed fuzja hima gdy padly jego pc i ow

Chlop odrobil lekcie

Na masterku nie dal juz sie zrobic byl bardziej czujny

Wolal przepalic dex niz stracic zabawki

A tu prosze zgon zrobiony jak swiezak na ogame

Starcie walilo szambem od poczatku

Nie styl nie spozob lotu zgona

Czekałem dalej gryzłem się w jezyk by nie dawac pozywki takim spamerom i wszech wiedzacym ludziom jak co niektórzy

Teraz prawdza wychodzi na jaw

Atakerzy na banie

To by nasz kochany support pokazal swa uczciwosc to prosze o backup dla zgona

A atakerom wiecznego urlopu zycze

Ps wiem dokładnie doktorek ze eko cie wprowadzilo na dobra droge

Pozdro bry gada