Dr Zgon [EkoHima] vs. Laojun [P_A] & Scruple [P_A] ~ 11 056 975,31% - obrona + Numer 2 [P_A] & Scruple [P_A] vs. Dr Zgon [EkoHima] ~ 9 991 786,25% - kontra

• Team już zdecydował, bo konta wszystkich atakujących na banie.

Czekamy tylko na backup. Zgon jest poszkodowany. Na jego konto bana nie nałożono.

Graliśmy w różnych konfiguracjach, przeciwko sobie i pod jednym tagiem.

Zaczekajmy do końca. Wierzę w pomyślne rozstrzygnięcie dla Zgona.

Zdarzały się już bany po wielkich starciach a potem były ściągane , mnie już w tej grze pay2win nic nie zdziwi dlatego czekam na ostateczny wynik tylko ileż można czekać :P

• Team już zdecydował, bo konta wszystkich atakujących na banie.

Czekamy tylko na backup. Zgon jest poszkodowany. Na jego konto bana nie nałożono.

Graliśmy w różnych konfiguracjach, przeciwko sobie i pod jednym tagiem.

Zaczekajmy do końca. Wierzę w pomyślne rozstrzygnięcie dla Zgona.

no zobaczysz backaupa jak świnia niebo :)

• Dla mnie nie ma innej opcji jak przywrócenie floty, czuję się okradziony, nie czuje się oszukany - tak się będę czół jak administracja nie zwróci moich straconych pieniędzy czyli mam na myśli floty której JA NIE STRACIŁEM.

Jakież to przykre , pan Zgon , ten sam co wycofywał ataki latając w acs rozbijając tym samym sojusznika lotu zbierając go i tłumacząc kanty " taktyką " ten sam co nie uznaje zasad patrząc tylko na cyferki , ten sam co sprzeda boody tylko po to żeby rosnąć po trupkach , teraz ma pretensje że jego ktoś " przekręcił " ? kto jak kto ale to chyba ostatnia osoba jaka może powiedzieć cokolwiek o moralności i uczciwości

Jak to powiadaj? karma wraca :D więc powodzenia w dalszym ładowaniu pieniążka w konto ;)

• Kiedyś gracza top1 się szanowało, miał respekt a dziś jest pośmiewiskiem.

smutna prawda w 2022r, kto robi niebotyczne przyrosty wzbudza usmiech na twarzy, malo lotnikow starej daty a wiecej nieudasów ktorzy pokazuja tyle co tankowanie na promce anty i paczek. Czy mnie to boly? kiedyś bolalo bo jak masz zarwanymi nockami ugryzc oponenta ktory w jednej promce wystrzeli 50 baniek a w nastepnej 200 :trollface: ktos napisze to pakuj siano i walcz, nie wiem 3 dychy na karku ale wole ladowac siano w hobby niz wirtualna rywalizacje ale nie oceniam jak kogos to jeszcze kreci.

Ban jest - tez obstawiam 2 tyg i wrcaja a zgonowi backupa nie zrobia, jak wladowal 50k i to wladuje nastepne 100k zeby sie odbic. 'uuuu ajajaj jedni koncza drudzy zaczynaja bal' 8)

• Jesli taki Scraple po calej swojej historii banow z Virgo nie dostanie Perma za caly cyrk ktory tutaj zdazyl odstawic ...

To rownie dobrze nasz team moglby obsikac komputery wszystkich graczy i powiedziec ze deszcz pada...

• Jesli taki Scraple po calej swojej historii banow z Virgo nie dostanie Perma za caly cyrk ktory tutaj zdazyl odstawic ...

To rownie dobrze nasz team moglby obsikac komputery wszystkich graczy i powiedziec ze deszcz pada...

jeśli taki gracz jak THEIAN za historie banów na Eridanusie i kontynuacje stylu rozgrywki na Quantum nie dostanie Perm bana...

a czekaj!

Theian gra i ma się dobrze, ba nawet leci push za pushem i jest top 3 złomiarzem co miesiąć a od fuzji skoczył o kilkadziesiąt pozycji

W jakim on to sojuszu gra? :S

Obrzydliwa jest ta udawana czystość i wytykanie innym co samemu robi się codziennie.

dalibyście sobie już spokój z nabijaniem nastych postów pod tych tematem, nikogo już nie bawi ten cyrk, tylko rzygać się chce od tej obłudy i fałszu

Jedna i druga strona ma grubo swoje za uszami i takie próby wybielania się i negowania rzeczywistości są dziecinne

Prośba do moderatora o rozważenie zamknięcia tematu.

• Nie zamykajmy tematu niech kwiatki dalej wyrastają :D

Fajnie się czyta jak od zarzutów do PA o oszustwa wychodzą oszustwa kryształków i ich kolegów :)

Fajnie się czyta jak od zarzutów do PA o oszustwa wychodzą oszustwa kryształków i ich kolegów :)

Nikt nie jest kryształowy, ale na banie wszyscy atakujący z P_A i tego nie zmienisz.

Nikt nie jest kryształowy, ale na banie wszyscy atakujący z P_A i tego nie zmienisz.

Kurczę no zawnioskujcie o ustalenia święta narodowego tego dnia i róbcie sobie obchody sukcesu <facepalm>

Ile razy już napisałeś w tym wątku że atakerzy na banie? Dodaj jeszcze kilka postów na ten temat bo może ktoś jeszcze nie widział

Fajnie przemilczałeś temat Theian, ale skoro to sojusznik to nie masz z tym problemu, prawda? Odkąd Zgon wszedł do EKO to też Ci nie przeszkadza że kupował konta i się nimi pushował?

Jesteś tak zacietrzewiony że chyba nie widzisz co tu ludzie piszą - od kilku stron nikt tu PA nie broni.

Wszyscy zwracają uwagę na to że u Twoich sojuszników są tak samo nielegalne akcje i nie powinniście się nawet odzywać na temat banów i uczciwej gry. "Obrona przez złomowanie" i "zaciemnianie falangii", tak pierwsze lepsze pod ręką chociażby

Pisanie o "sprawiedliwości" i "wyjaśnieniu" sprawy w dobie niepublicznego pręgierza to już kpina

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale uczciwi gracze tego unii nie wierzą ani Tobie i Twojej racji, ani drugiej racji i nic już nigdy tego nie zmieni

• Moje starcie w obronie jest czyste. Nikt nie dostał za nie bana. Może Ci się nie podobać terminologia, ale temat jest zamknięty.

To, że nie słyszałeś o zaciemnianiu falangi świadczy o skromnym doświadczeniu w grze.

Dzięki graczom takim jak Ty Quantum nie ma ładowności sond, nie latasz na piratów, dlatego wydaje Ci się, ze mój sojusznik się pushuje.

Czy Ci się to podoba czy nie, społeczność graczy nie kupiła tych starć.

Quantum powinno powiedzieć stanowcze NIE przekrętom, bo inaczej szybko zamieni się w Virgo.

• Tak, Quantum przekrętom mówi stanowcze NIE, kierujemy je też do Twoich sojuszników za robienie sobie push/multi/bug-using podwórka, na uni

Nie latam na piratów co nie znaczy że nigdy nie próbowałem.

Zaciemnianie falangi o którym mówisz jest jasno zakazane regułami gry.

Nie podoba mi się każde starcie które jest wałkiem - nie ważne z której strony. Ale z tym nie da się nic zrobić - tak było, jest i będzie. Każdy grający uczciwie albo się z tym pogodził albo skończył grę.

Jeszcze bardziej natomiast nie podoba mi się robienie ze społeczności Quantum kretynów i zgrywanie tych niewinnych, białych, krystalicznych.

Twój sojusznik przyrosty ma nie tylko z piratów, a na wylistowanie jego wszystkich banów zabrakłoby miejsca w tym wątku :)

Cała ta szopka dla GO czy publiki czy dla kogo ona jest przy tego typu starciach robiona, nie musi ciągnąć się tyle stron i zagrzewać populistycznymi hasłami tłum do boju o... no właśnie, o co? Nikt nie ma żadnego wpływu na decyzje supportu, pręgierza nie ma - pisanie dla napisania tym drugim że ja jestem mniej umoczony od nich!

- Patrzcie, patrzcie! My mniej robimy nielegalnych przekrętów niż tamci!

- A my za to rzadziej łamiemy zasady!

- Nie, to my rzadziej, Wy jesteście buuuu i bleeee!

- A Wy bardziej, feeee!

Dzieci w piaskownicy reprezentują wyższy poziom kłócąc się o to kto ma fajniejszą fortecę.

Kasai już ostrzegała, więc spodziewam się ciach, ale może jeszcze zdążysz przeczytać

• Gdzie napisałem to wszystko o czym piszesz? Walczę o sojusznika, który został okradziony.

A Ty komu kibicujesz? Zastanowiłeś się chociaż przez chwilę?

Kasai ostrzegała, ale to nie ja zacząłem ten spam, Ty mnie wywołałeś, chociaż odpowiadałem w innym wątku niż Twój.

Ogarnij się trochę bo widzę, że przestajesz panować nad emocjami.

• Nerthil a co ma wspolnego cos sprzed x czasu powiedz mi szczerze do zaistanialej sytuacji.

Wierzcie mi na slowo ze kazdy ma prawo sie zmienic, zarzucacie Zgonowi oszustwa ze wystawial do wiatru kogos z kim latal,a czy oby wszystko wiecie na temat kazdego starcia ,czy tylko pierdu pierdu gowno burza i jupiiii hejt gotowy.

Agresorzy zrobili cos z punktu widzenia obslugi gry nie dozwolonego za to ban ,tak kazdy twierdzi .

Wyciagasz jakis przyklad o THEAIN gdzie nawet nie ma go w zaistanialym starciu ,czyli taki przyklad z dupy ,czy sie puszuje on czy ja bo latamy sobie na piratow i to w twoich oczach to push:/a moze jakies oszukiwanie systemu ,sam sobbie odpowiedz ok.

Takie dogadywanie ze ktos cos zrobil gdzies indziej kogo to interesuje.To historia i smrod zostaje ,ale nie ma nic wspolnego z tym co tutaj.

Powiem ze jesli macie podejscie ze konto to konto to ok ale po drugiej stronie nie siedzi komp tylko druga osoba , a jesli gra sie z kims w sojuszu to wiedz na slowo ze ktos moze na kogos wplynac.Po za tym czy wy znacie tak swoich sojusznikow dobrze.:/

Mlego popoludnia i

• ja kibicuję tylko tym którzy grają czysto

Pytacie co ma wspólnego przeszłość ze starciem tutaj?

A to że jeśli to Wy jesteście po wygranej stronie to nie widzicie nic złego w łamaniu regulaminu, wystarczy że minie trochę czasu i jak jesteście z drugiej strony to próbujecie robić rewolucje...

Bądźcie poważni - skoro sami gracie nieczysto, to nie płaczcie że ktoś inny gra nieczysto

W tym starciu nie gratulowałem i nie pogratuluję nikomu - nie wiem i nigdy się nie dowiem jaka była prawda, kto co zrobił i dlaczego.

I też dlatego do samego starcia nie odnoszę się w ogóle.

Tylko do tego bagna które powstało pod nim :)

• [Mniam]

tak mozna podsumowac

a jak jakis bury bolek powie "obrona przez atak":D ojej ojej :)

bo to pierwszy raz trak sie stalo?

to jest element tej gry . slabi gracze tego nie rozumieja .

ciekawi mnie natomiast to - dlaczego komentowanie na forum jest dozwolone prze graczy majacy permy w grze - i to wielokrotne .

w mojej skromnej opini zabierac glos powinni ludzie ktorzy maja brak banow w grze. a przynajmniej brak permow - czemu perm w grze nie jest rownoznaczny z permem na forum.

hmm?

tak to chyba powinno wygladac

Moderator kasai:
    Gdyby bany na forum laczyly sie z gra to tez bys duzo byl na banie w grze za przewinienia z forum. Dzialaloby to w obie strony. Ale na Twoje szczescie bany w grze i na forum sa oddzielnie. Upominam za obraze.

• Jako że upłynęło trochę czasu a złomujący zostali odbanowani, zakładam że mieli pierwszy swój ban na koncie za pusz więc tydzień i jest git... Kradzieży nikt im nie udowodni, tak jak to stwierdziła administracja. Z mojej strony SZCZERE GRATULACJE ukradnięcia KONTA I MISTRZOWSKIE ZEZŁOMOWANIE GO, JAKĄ TO TRZEBA BYĆ osobą ABY POSUNĄĆ SIĘ DO TAKICH SKRAJNOŚCI. To Tylko świadczy o WASZEJ słabości jako graczy.

Administracja to [mniam] cytująca regulamin kropkę w kropkę, nie licząca się całkowicie z ludźmi dla których powstała ta gra, dzięki którym się tak szybko zaczęła rozwijać.

Jako że przygodę kończę ze społecznością Og napiszę krótko - [mniam] - TYCZY SIĘ TO zarówno hejterów, śmiecia który ukradł konto i złomujących aaa i nie omieszkam dodać rozpatrujących tickety bo w moim mniemaniu są tak samo umoczeni w kradzież jak uczestnicy starcia.

trzymajcie się, nie pozdrawiam Art  Kasia321  smoki  Laojun  Gothe  Septimel

Moderator kasai:
    Wulgaryzmy usunięte.