Blokada atakow Ymir

• Chcialem zapytac dlaczego blokada atakow na serwerze Ymir obowiazuje tylko niektorych ?

Dzis 25.03.2022 "Blokada ataków jest aktywna do 25.04.2022 18:00:00. W tym czasie nie mogą być wysyłane wrogie floty."

Kolega z sojuszu dostal zlom od top1, na mmorpg widze, ze top1 lata i ubijaja floty. W akcie frustracji kolega usunal konto i ja go rozumiem. Mozna prosic o wyjsnienie tej sytuacji ? Dlaczego jedni nie moga sie zalogowac bo jest przerwa techniczna a inni lataja i zlomuja w tym czasie ?

Na dowod: https://www.mmorpg-stat.eu/bas…ex=30&univers=_177&pays=4

:cursing:

• Bo tu nic nie działa jak należy, nawet jak nakładają blokadę na całe Uni... N odpowiedź od Supportu też beędziesz czekał tydzień czasu na wyjasnienie... można zwiątpić we wszystko... a swoją drogą TOP1 wiedząć że jest blokada i mimo to lata na innych to nie pomyslał, że beda wyciagniete z tego konsekwencje ?

• a swoją drogą TOP1 wiedząć że jest blokada i mimo to lata na innych to nie pomyslał, że beda wyciagniete z tego konsekwencje ?

Nie wiem.. moze jest promocja, jak kupisz wystarczajaca ilosc paczek za hajs to blokada Cie nie obowiazuje. Tak forma wsparcia od gry dla sponsorow :/

• jedynym logicznym wyjaśnieniem jest to że zdążył wysłać ataki zanim włączyli blokadę. na konto można było zalogować się o 10, a blokadę włączyli o 10.30. wystarczajaco dużo czasu i jak najbardziej legalne, chociaż tak jak pisałam w innym temacie, blokada powinna być aktywna na czas trwających prac +1h dłużej na wszelki wypadek lub po prostu przedłużona o tyle o ile to konieczne. A to dlatego, że kto zalogował się na konto przed 6, ten mógł skanować i złomować do woli, chyba że go wylogowało jakimś niefartem

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• jedynym logicznym wyjaśnieniem jest to że zdążył wysłać ataki zanim włączyli blokadę. na konto można było zalogować się o 10, a blokadę włączyli o 10.30. wystarczajaco dużo czasu i jak najbardziej legalne, chociaż tak jak pisałam w innym temacie, blokada powinna być aktywna na czas trwających prac +1h dłużej na wszelki wypadek lub po prostu przedłużona o tyle o ile to konieczne. A to dlatego, że kto zalogował się na konto przed 6, ten mógł skanować i złomować do woli, chyba że go wylogowało jakimś niefartem

Toc to absurd, to tak jakby blokady w ogole nie bylo.

Innymi slowy: kupilem auto odstawilem do mechanika z odbiorem o 9 rano. Serwis byl rano zamkniety i nie moglem odebrac auta, wiec pojechalem do pracy. O 10 dzwoni mechanik, ze poniewaz nie odebralem auta to je sprzedali komus xd

edit. Porzadna firma nie ma co...

• Nie wiem.. moze jest promocja, jak kupisz wystarczajaca ilosc paczek za hajs to blokada Cie nie obowiazuje. Tak forma wsparcia od gry dla sponsorow :/

hahahahha wszystko mozlie :D Wybraniec i Król Uni :D Ciekawe co zrobią w ej sytuacji jak gościu swobodnie sobie lata i złomuje, bo mu "sesja nie wygasała" no jakis żart hahahaha

• Ciekawe co zrobią w ej sytuacji jak gościu swobodnie sobie lata i złomuje, bo mu "sesja nie wygasała" no jakis żart hahahaha

Poki co zanosi sie na wielkie "NIC", oficjalna odpowiedz z supportu

Witaj XXX,
    Osoby które były zalogowane podczas konserwacji (przed jej włączeniem) mogły gracz normalnie. Nie była aktywowana blokada ataków na czas konserwacji dlatego mógł skanować itd.

:brawo:

• Jakoś mnie to w ogóle nie dziwi!

Czasem mam wrażenie, że w GF mają jeden mózg do spółki i to jeszcze go traktują tak jaj w tej grze z czasów dziecięcych: "Piłka parzy"!

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Cale GF jest smieszne pisalem posta na :

Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
    O tresci :

W oczekiwaniu na Update serwerów, która miała trwać do 9:00 wysłałeś flotę na FS do 8:59 masz czas odebrac do 11 a serwer postawią po 12 i jużo 13 przeczytasz na forum w ST gdzie są pieniądze za las z Twojego Moona

Jak widać jestem jasnowidzem ? Nie, kochane Lowgame nie potrafi przeprowadzić update serwerów bez odbicia się całego przedsięwzięcia na graczach :)