Stara bieda, dalej nie zalicza zadania ukończ natychmiast stocznie - próbowałem za anty i przedmiotem. No i drugie zadanie z problemem to zobaczyć inną galaktykę - nawet już sprawdziłem czy trzeba kogoś sondą szpiegować.
Event z nagrodami - dyskusja
-
-
jak co event nie zalicza
-
Stara bieda, dalej nie zalicza zadania ukończ natychmiast stocznie - próbowałem za anty i przedmiotem. No i drugie zadanie z problemem to zobaczyć inną galaktykę - nawet już sprawdziłem czy trzeba kogoś sondą szpiegować.
w ostatnim evencie pisało ze zlecenie musi trwac 1 minute
z galaktyką może pomóc włączenie wersji mobilnej GRY w ustawieniach konta (nie przeglądarki )
-
az sprawdzilem i zaliczylo
-
jak co event nie zalicza
Standard
-
Faktycznie zadziałało na wersji mobilnej. I sprawdzenie galaktyki i skrócenie, Dziękuje
-
Witam w nowym ewencie nie zalicza zbioru PZ lotu ekspedycji oraz szpiegowania totalna kicha
-
NIE ZALICZA UKONCZ EXPEDYCJE
UWAGA NIE ZALICZA !!!!!!!!!!!!!111111111111111111
-
Witam w nowym ewencie nie zalicza zbioru PZ lotu ekspedycji oraz szpiegowania totalna kicha
ten sam bład
-
Faktycznie co do galaktyki działa włączenie mobilnej wersji gry w ustawieniach, co do reszty zalicza ale z opóźnieniem kilku godzin jednym słowem nowy event stare błędy ale chociaż tym razem nagrody spoko
-
Uwaga! Zadania polegające na szpiegowaniu, zbiórce PZ, ataku będą aktywowane z opóźnieniem. Najprawdopodobniej około 6 godzin po rozpoczęciu eventu.
-
dzialaja juz expy ??
-
Faktycznie zadziałało na wersji mobilnej. I sprawdzenie galaktyki i skrócenie, Dziękuje
Super, mi tez zadziałało. Tylko teraz baner z ekstra promocja zasłania mi przycisk i nie mogę wrócić do poprzedniej wersji...
-
mi tam wszystko od początku działało, zważywszy że te 6h bezwładności było na niektóre zadania
-
Dlaczego żeby zaliczyło zerknij na inną galaktykę trzeba zmieniać ustawienia na wersję mobilną? Jest to utrudnienie dla graczy szczególnie jak napisała WrednaDziewczyna ciężko zmienić ustawienia ze względu na baner na środku ekranu zasłaniający przycisk. Tak nie powinno być. Z każdym nowym eventem wyskakują jakieś nowe błędy.
-
Jak w evencie nagród działa zdobyta zmiana klasy gracza - uaktywnia się od razu po wyborze nagrody, czy zostaje dodana do ekwipunku?
-
Dodana
-
thx
-
Tak nie powinno być. Z każdym nowym eventem wyskakują jakieś nowe błędy.
A na zapytanie na ogóle admin potrafi napisać: "proszę napisać ticketa" - takie podejście typowe urzędasy przed 60tką
-
jutro nowe uni, czy bedzie event na pozostalych uni tez ?