my wiemy zaczym głosowaliśmy , pytanie czy wy coś z tym zrobicie
Wystarczy wejsc na konto i odrazu widac ze zmiany juz wprowadzili a tak serio to po co to cisnienie ?
Wystarczy wejsc na konto i odrazu widac ze zmiany juz wprowadzili a tak serio to po co to cisnienie ?
Podczas łączenia uniwersów połączą nas z uni o takiej konfiguracji.
ważniejsze rzeczy dzisiaj mam do patrzenia na koncie niż zmiany które wprowadzają
ważniejsze rzeczy dzisiaj mam do patrzenia na koncie niż zmiany które wprowadzają
No wlasnie to bylo do tego Znaczy, ze ankieta przeszla i na dniach wprowadza wsio w zycie
To nie działa w ten sposób, ze głosowanie się kończy i od razu zmienia się konfiguracja bo ktoś z nas coś przestawi. Niestety nie mamy takich mocy.
My jako polski support przekazujemy zmiany do GF ale nie mamy wpływu kiedy nastąpią, ponieważ OGame ma wiele społeczności.
W momencie gdy otrzymujemy informację, że zmiany będą wprowadzone, piszemy o tym na forum.
Ok. Cieszę się i czekam cierpliwie na zmianę parametrów. Myślę że każdy kto głosował za przyspieszeniem eko jest zadowolony.
walic przyspieszanie uni
najlepiej ztobice predkosci x 100 albo x500
dobrze ze nie gram juz