Godzinę po starcie serwera top 1 ma pond 20k punktów? Jakim cudem takie akcje są możliwe? Zarejestrowałem się po długiej przerwie do tej gry i nie wiem czy to w ogole ma sens.
Jak to możliwe?
-
-
Jeszcze nie raz się zdziwisz
Zajrzyj jutro
-
Godzinę po starcie serwera top 1 ma pond 20k punktów? Jakim cudem takie akcje są możliwe? Zarejestrowałem się po długiej przerwie do tej gry i nie wiem czy to w ogole ma sens.
Spokojnie, nie patrz na takie rzeczy. Graj dla siebie, nie trzeba się z portfelami ścigać
To już norma na ogame...
-
To jest możliwe
-
Fajny ten ogame jest teraz,pierwszy dzien a tutaj 200k ptk,po co wprowadzic jakies ograniczenia
ssrednio gracz bez wydawania moze ma teraz 30-50ptk zalezy jak siedzi to co tam 200k
Dziwne,ze forum jest darmowe mozna by przecież placic 9,99 za post
-
Dziwne,ze forum jest darmowe mozna by przecież placic 9,99 za post
Nie podsuwaj im takich pomysłów
-
3h temu było 200k no to mistrz strategi ma juz 1kk
Bardzo przyjemna ta gra
-
Aktualizacja chłopaki - 2mln. Śmiesznie, śmiesznie.
Na Volans też mieliśmy paru graczy absurdalnie nabudowanych za pieniądze, jakoś tak z czasem bany podostawali i teraz bez nich uni jakby odżyło. -
5,,5 KK ptk w pierwszy dzien i juz sa moony
zamiast otwierac nowe serweryy sprzedawajcie je w calosci ,zaintereswanym na jakis aukcjach
-
Tak z ciekawości ile trzeba anty kupić aby mieć te 5mln pkt?
-
Zależy od poziomu ekonomii. Przynajmniej tak mi się zdaje xD
-
Ktoś kiedyś liczył ile trzeba wydać na milion po starcie i wcale dużo nie wyszło. Wszystko zależy od sprytnego planu i rozbudowy eko, tak żeby jak najwięcej wyciągnąć z paczek metalu.
-
Moi drodzy mówimy o przyroscie 4kk ptk w 3h na nowy serwerze,tutaj ekonomia w grze ma raczej male znaczenie
-
Moi drodzy mówimy o przyroscie 4kk ptk w 3h na nowy serwerze,tutaj ekonomia w grze ma raczej male znaczenie
Wierz mi że ma, bez wydobycia paczki nic nie dają...
-
Trzeba grać dla zabawy, satysfakcji, towarzystwa i jakiegoś celu.... Jak ktoś dobrze umie grę zaplanować to z czasem wskoczy do czołowki...
Pozdro
Grajmy dla zabawy... -
OGame zarabia na tym kokosy
A portfeliki szczuplejsze u osób co lubią grac na kodach xD