nowe uni, nowe wyzwania?

• jak w temacie... nowe uni, nowe wyzwania? nie dla mnie... ale dla paczkomatów. Szkoda że GF zepsuło atmosferę grania w tą gierkę.:foch:

Chciał bym pozdrowić tych co grają bez paczek... bawcie się dobrze. :brawo:
    pozdro.....

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• Niby tak ale zazwyczaj gra się po to aby wygrać a obecnie nie ma jak walczyć o pierwsze

miejsce (w zależności od uni czasami nawet o miejsce w top 10 jest trudno) przez tych co kupują paczki surowców w

hurtowych ilościach. Po tym jak je wprowadzili stwierdziłem że miarka się przebrała i nie będę

więcej zakładać nowych kont. Ewentualnie mógłbym zmienić zdanie gdyby zrobili uni bez anty ale

to się raczej nie stanie.

• Chciał bym pozdrowić tych co grają bez paczek... bawcie się dobrze. :brawo:

Ja tam wszystkich pozdrawiam 8)

Już nie ma co dzielić na takich czy takich.

Jak to kiedyś w bardzo już starym klanie mówili jak ktoś marudził :

grasz czy srasz?

Uważam,że i bez dużej ilości anty czy paczek noża zrobić sporo zamieszania,wystarczy dużo grać.

Jakby ktoś nie widział przez eco konto słabsze dogania konto mocniejsze - naturalnie ;) a i tak eco wygrywa każde uni -kwestia czasu

powodzenia

• Są różne sposoby monetyzacji gier , dwa najbardziej popularne to chyba będzie "Pay wall " (np.WoT) i Pay to Win " (np. Ogame ) ale moim ulubionym sposobem monetyzacji gry jest to co zrobili w GTA Online , kupujesz grę ze scenariuszem solo a możesz grać multi w necie i tam możesz kupić walutę w grze za realne pieniądze ale to nie daje ci widocznej przewagi nad innymi graczami tylko przyspiesza rozwój który ma sufit .

Jak słyszę od weteranów tej gry (Topowych złomiarzy ) że są wyzywani przez graczy kupujących paczki od śmieci buraków biedaków no to sory gra się w grę dla przyjemności (bynajmniej ja ) a nie robienia zupy cebulowej .

Przy takiej ilości gier zdecydowanie sram na tą grę :) i tych co mają przyjemność z pay to win