jak w temacie... nowe uni, nowe wyzwania? nie dla mnie... ale dla paczkomatów. Szkoda że GF zepsuło atmosferę grania w tą gierkę.
Chciał bym pozdrowić tych co grają bez paczek... bawcie się dobrze.
pozdro.....
jak w temacie... nowe uni, nowe wyzwania? nie dla mnie... ale dla paczkomatów. Szkoda że GF zepsuło atmosferę grania w tą gierkę.
pozdro.....
Ktoś musi tą grę utrzymywać abyśmy my mogli grać za frajer
Niby tak ale zazwyczaj gra się po to aby wygrać a obecnie nie ma jak walczyć o pierwsze
miejsce (w zależności od uni czasami nawet o miejsce w top 10 jest trudno) przez tych co kupują paczki surowców w
hurtowych ilościach. Po tym jak je wprowadzili stwierdziłem że miarka się przebrała i nie będę
więcej zakładać nowych kont. Ewentualnie mógłbym zmienić zdanie gdyby zrobili uni bez anty ale
to się raczej nie stanie.
Ja tam wszystkich pozdrawiam
Już nie ma co dzielić na takich czy takich.
Jak to kiedyś w bardzo już starym klanie mówili jak ktoś marudził :
grasz czy srasz?
Uważam,że i bez dużej ilości anty czy paczek noża zrobić sporo zamieszania,wystarczy dużo grać.
Jakby ktoś nie widział przez eco konto słabsze dogania konto mocniejsze - naturalnie a i tak eco wygrywa każde uni -kwestia czasu
powodzenia
Są różne sposoby monetyzacji gier , dwa najbardziej popularne to chyba będzie "Pay wall " (np.WoT) i Pay to Win " (np. Ogame ) ale moim ulubionym sposobem monetyzacji gry jest to co zrobili w GTA Online , kupujesz grę ze scenariuszem solo a możesz grać multi w necie i tam możesz kupić walutę w grze za realne pieniądze ale to nie daje ci widocznej przewagi nad innymi graczami tylko przyspiesza rozwój który ma sufit .
Jak słyszę od weteranów tej gry (Topowych złomiarzy ) że są wyzywani przez graczy kupujących paczki od śmieci buraków biedaków no to sory gra się w grę dla przyjemności (bynajmniej ja ) a nie robienia zupy cebulowej .
Przy takiej ilości gier zdecydowanie sram na tą grę i tych co mają przyjemność z pay to win
100-150zł wystarczy na to, aby być aktualnie w top20 Potem to już kwestia rozwoju i poświęconego czasu.
Mamy wolny rynek, jak kogoś stać i chce wydawać pieniądze na piksele to droga wolna, czas z reguły i tak to zweryfikuje.