DaVinci [Kat] vs. TUSK [PIWO] - 1.690.028 %

• Dzień Dobry ;)

Obrońca niestety nie pogratulował tym razem , mimo wszystko życzę Szo i cieszę się że Tusk z nami został 8o.

przyjemna farma z niego xD

Pozdro DC i Buddy :)

Dnia 06-05-2026 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor DaVinci [Kat]

Pancernik 40.000.000

Obrońca TUSK [PIWO]

Duży transporter 4.049.000

Recykler 3.000

Sonda szpiegowska 2.880

Gwiazda Śmierci 100

Pancernik 1.400.000

Reaper 450.000

Wyrzutnia rakiet 5.000

Po bitwie...

Agresor DaVinci [Kat]

Pancernik 39.990.733 ( -9.267 )

Obrońca TUSK [PIWO]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

44.843.483.877 Metalu, 2.139.612.705 Kryształu i 17.686.576.502 Deuteru

Agresor stracił łącznie 787.695.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 240.654.880.000 jednostek.

At these space coordinates now float 73.746.407.000 metal, 74.084.892.000 crystal and 21.171.503.500 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 16.702.266.000 metal, 16.764.858.000 crystal and 4.785.954.000.

Agresor przejął łącznie 64.669.673.084 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Debris harvested by the attacker(s):

73.746.407.000 metal, 74.084.986.500 crystal and 21.171.503.500 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 118.311.880.877

Kryształ: 75.853.919.205

Deuter: 38.719.075.002

agresor zyskał łącznie 232.884.875.084 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -133.225.217.877

Kryształ: -90.839.634.705

Deuter: -43.006.622.502

obrońca stracił łącznie 267.071.475.084 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• Akurat tutaj podnóżku Majsa nie masz się czym szczycić, co do poprzednich starć na Tusku się nie wypowiadam, tak tutaj Tusk miał błąd z podniesieniem floty, i dzielenie i odejmowanie surowcy nie pomagało.

Na dowód masz SS ze Tusk widział że lecisz

https://zapodaj.net/plik-TALj7kkBNM

• Akurat tutaj podnóżku Majsa nie masz się czym szczycić, co do poprzednich starć na Tusku się nie wypowiadam, tak tutaj Tusk miał błąd z podniesieniem floty, i dzielenie i odejmowanie surowcy nie pomagało.

A teleport ? ;)

Tego sposobu akurat nie znał, próbował dzielić, odejmować surowce itp. Zapewne gdyby o tym wiedział to by to zrobił.

Swoją drogą to ogólnie na priv miał bym do Ciebie pytanko

Kolega nie potrafił jak widać nic zrobić , ani tp ani ponieść floty .

Wy to wyzywanie to macie juz w sojuszu chyba normą , a wiec Ciebie pewnie czeka to samo co Tuska tu w tym ST xD

Ale jak juz go tak bronisz to powiedz mu żeby wiecej botów używał i czekał do ostatniej chwili ,

żeby podnieść flote to napewno bedziesz musiał częściej bronić kolegi słownie . Tu nie bylo błędu tylko cwaniactwo wyszło ze chcial znów na ostanie sekundy podnieść xD

I pyk nie pykło 8)

Bez odbioru :!:

• Nie, ja Ciebie nie wyzwałem, stwierdziłem fakt. Gdybym napisał że jesteś „ chu, kur, fra” itp. To jak najbardziej miał byś rację, ale jak boli Cię określenie podnóżek to mogę zmienić na parobek. Teraz lepiej?

Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz 😎 Ja mam życie realne, w poszanowaniu mam to czy ktoś mi 1kk DT zezłomuje czy nie 🤣 nie żyje ta z bugowana gra.

Bez pozdrowień

• Gratulować to można ale flociarzowi który ma skilla a nie takiemu cieniasowi co używa huntera ;) śmieszny jesteś za każdym razem ląduje FS i dziś 30s i skan :) ktoś powie że to przypadek, ale te przypadki są prawie że codziennie także jesteś 0 który ma radochę że w jednym ręku trzyma małego żeby się wywyższyć a drugą klikasz myszkę i tyle w temacie. Graty BIG 0 co flota siądzie to skan na moona cóż za "przypadek" :lool::trollface: tylko pogratulować takiej aktywności kilku osób na jednym koncie :graty:

• Gratulować to można ale flociarzowi który ma skilla a nie takiemu cieniasowi co używa huntera ;) śmieszny jesteś za każdym razem ląduje FS i dziś 30s i skan :) ktoś powie że to przypadek, ale te przypadki są prawie że codziennie także jesteś 0 który ma radochę że w jednym ręku trzyma małego żeby się wywyższyć a drugą klikasz myszkę i tyle w temacie. Graty BIG 0 co flota siądzie to skan na moona cóż za "przypadek" :lool::trollface: tylko pogratulować takiej aktywności kilku osób na jednym koncie :graty:

Oj widze ze Ty szczekaczu nawet w tą gre grać nie potrafisz xDJak wsadzam Ci lotke w us to chyba nie żeby sobie tam stała...nie?

To dla Twojej wiadomości jest obserwacja i cierpliwość , co do skilla to Ty sie lepiej nie wypowiadaj jedyne co potrafiłeś zrobić flota to latać ludzia po satkach...

Lubie lament gościa co jest farmą konta 10x mniejszego w ptk 8o

Jestes tak przewidywalny że całe uni wie o której masz fsy , na Ciebie to nawet skilla nie trzeba miec :S

Bo jak ja jestem 0 to Ty gdzie musisz byc ? Aż strach zapytać xD

Ostatnie co moge dodać to szybko prosze odbudować flote i zparaszam do recyklerow, tam gdzie miejsce takich pyskaczy :closed:

Obiecałem Ci ze będziesz moją farma i jesteś:!::!:

Tusk przestań sie oszukiwać :love:

• Nie bądź parobku taki hop do przodu bo ci z tyłu zabraknie. Nie jeden już "obserwował" i wylądował na permie. Na ciebie też przyjdzie pora - już tam nagrania albo lecą albo polecą :) I się skończy kozaczenie cepa co kupił konto po kilku permach i cwaniaczy :) Gdybyś pod dupskiem Majsa schowany nie siedział już dawno byś na wiecznym U wisiał , a tak... to sobie możesz szczekać, ściemniać i tworzyć jakieś scenariusze z dupy.

Wszyscy wiedzą jak w ciula walisz a prędzej czy później się to skończy. Nie znasz dnia ani godziny.

Mogę ci obiecać ja sam osobiście - że skończysz na permie za te wały szybciej niż się zorientujesz :) Bo chyba ci lekko na mózg padło skoro myślisz że nikt nie rejestruje twoich poczynań. Jesteś zwykłym zerem bez skila co jedyne co potrafi to skakać po kilku kontach i bez wspomagaczy gówno by ugrał. Ile was tam siedzi na tym koncie ??

Jeden też był taki "co się w obserwacje bawił". Kryształowy, nieskazitelny, taki super... i co ?? I siedzi na permie :D Na ciebie też się znajdzie szybciej niż myślisz :)

• hahahaha nic wiecej nie dodam 8)
    a dodam oraj mendy :brawo:

• Jestem na disco, wal smialo

• za każdym razem ląduje FS i dziś 30s i skan :) ktoś powie że to przypadek, ale te przypadki są prawie że codziennie

Też sie czasem nad tym zastanawiałem, jak to możliwe? A miałem taką sytuację wielokrotnie

• za każdym razem ląduje FS i dziś 30s i skan :) ktoś powie że to przypadek, ale te przypadki są prawie że codziennie

Też sie czasem nad tym zastanawiałem, jak to możliwe? A miałem taką sytuację wielokrotnie

hunters i inne tego typu boty Panie :) na „sucho” nikt nie jest w stanie po kilkunastu sekundach skanować planety gdzie siadła flota ;) brak skilla zastępowany jest botami i wspomagaczami niestety… 🤫