RiP Wezyr

• Witam wszystkich graczy bardzo serdecznie,

Z żalem, smutkiem i tęsknotą oświadczam, iż gracz wezyr (mój tata, ojciec, przyjaciel) niestety odszedł z tego świata zostawiając za sobą ogromne pokłady surowców oraz zamkniętych kopalni.;(:sleeping2:

Od czasu stworzenia pierwszej planety minęło może z 18 lat? (Może nawet więcej).

Pamiętam jak założył pierwsze konto gdy gra powstawała... Nie było żadnych skryptów czy innych udogodnień, wszystko zapisywał w zeszycie. A to ile % szans na księżyc a to ile potrzeba na następną kopalnie.

To on mnie prosił żeby uciekać flotą bo odstęp do ataku 2 sekundy ktoś mu dał.

Można by się rozpisywać, pisać eseje i wspominać dobre czasy w tej grze.

Chciałbym, żeby ktoś się zajął jego kontem na s68 i Rosalind. Nie chciałbym, żeby konto po prostu dezaktywowano że względu na bezczynność. :closed:

Prosiłbym o okazanie szacunku a osoby zainteresowane o kontakt - czy to pod tym postem czy w wiadomości prywatnej (wszystko jest kwestia dogadania a ja obecnie nie orientuje się jaka jest wartość konta)

• Możemy się przepychać między sobą na forum, lub/i gdziekolwiek indziej, ale mam nadzieję, że każdy każdy jest świadomy, iż po drugiej stronie monitora zasiada ludzka istota, która również odczuwa i to bez wiadomych wskazań, w "którym kierunku" . . . Jednocześnie ubolewam nad stratą gracza, kompana życiowego, a przede wszystkim Ojca - Bardzo Ci współczuję ;( <3

Niech spoczywa w pokoju!

106723e1e1d07588061135e57d755a45.png