Wesołych Świąt Kerberos !

• Składam już teraz bo później może nie być okazji aby uczynić to tutaj na forum 8o

🎄 Wesołych Świąt, Kerberos! 🎄

Z okazji nadchodzących Świąt życzę wszystkim Graczom Uniwersum Kerberos dużo spokoju, radości i odpoczynku. Niech Wasze floty zawsze wracają w komplecie, a magazyny pękają w szwach od metalu, kryształu i deuteru. 🚀✨

Szczególne pozdrowienia dla naszej aktywnej społeczności Discorda – dzięki Wam to uni ma wyjątkowy klimat i codziennie żyje jak żadne inne. 💙

Wesołych Świąt i do zobaczenia na disco :papa:

ps. Biorę udział w mistrzostwach knajpy zespół Boomerzy

UNI 22 TPM | UNI 38 FearFactory | Mizar - WOWWW | Kalyke - WOWWW | Kerberos - T3S

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

• Niech magia Świąt rozświetli Wasze serca, a Nowy Rok przyniesie spełnienie marzeń i niespodziewane radości.

Mniej spiny, więcej luzu :)

Wesołych Świąt

P.S.

Biorę udział w mistrzostwach Knajpy AD 2025 zespół Robole.

• :love2:no to i ja i ja, dla Wszystkich graczy Uni Kerberos tych starych zakurzonych, jak i tych jurnych nowych oraz uzytkownikow kanalu #kerberos. Zechcial bym zyczyc zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, niech ten czas bedzie spedzony w rodzinnym gronie przy karpiu pelnym osci oraz dobrze schlodzonej substancji :saint:

ps. Biorę udział w mistrzostwach knajpy zespół Imprezowicze-dzin

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• Niech czas Bożego Narodzenia będzie pełen ciepła, radości i wytchnienia od codziennego pędu. Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku

P.S.

Biorę udział w mistrzostwach serwera Kerberos Majcher Boomerzy

• Chociaż dla mnie połowa grudnia to zbyt szybko na świąteczne szaleństwo to :

Z okazji zbliżających się Świąt, życzę wszystkim dużo spokoju i przede wszystkim spokoju.

Na pierwszym miejscu zawsze i wszędzie - Zdrówka i powodzenia w grze moim chłopakom z Dust <3

Wesołych dla Kerberosa całego, dla tych z którymi mi po drodze i dla tych z którymi mniej . Dla tych z którymi gram, grałam, dla tych których wkurzałam, którzy mnie wkurzali. I tak się wszyscy kiedyś jeszcze gdzieś spotkamy.

I specjalna dedykacja dla ekipy z knajpy kerberosowej :rebels:

Biorę udział w mistrzostwach serwera Kerberos, Maigo, Imprezowicze

• Zdrowych, radosnych, pogodnych Świąt spędzonych w radosnych okolicznościach z bliskimi - tego Wam wszystkim (bez wyjątku) życzę.

Szczególnie pozdrawiam ekipę @Kerberos.

Biorę udział w mistrzostwach serwera Kerberos - w grupie Speluniarze.

"Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich."

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Letterbox&imcolor=%23000000&letterbox=false

• Zycze wam wszystkim..spokojnych, dobrych Swiat... takich ktore pozwola naprawde zwolnic ,odpoczac i na chwile oderwac sie od codziennych spraw...Niech ten czas bedzie pelen zyczliwosci,rozmow,smiechu i fajnych momentow ,ktore zostaja w pamieci ..Oby nowy rok przyniosl dobra energie,spokoj i rzeczy ktore daja satysfakcje ..a ze czasem mowie ze ''wam pacne ''to po prostu moj sposob na okazanie sympatii ;)Wesolych Swiat ekipo:):evil::saint:<3

Biore udzial w mistrzostwach serwera Kerberos w grupie imprezowicze...

Zyczonka od fi_St4Szek... Skladam najlepsze zyczenia z okazji dnia dzisiejszego i jutrzejszego ..Najlepszego kochani..:)

oraz od

Zyczonka od Mekszy ...Niech raporty bojowe zawsze swieca na zielono .wrogie floty leca prosto w wasze recyklery..a rankingi pna sie tylko w gore,oraz udanych ekspedycji..Chwaly ,zysku i dominacji we wszechswiecie Ogame!;)

Istnieją tylko dwie możliwości: albo jesteśmy sami we wszechświecie, albo nie... i obie są równie przerażające.:evil:

• Z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia, chciałabym Wam życzyć wszystkiego czego tylko sobie zapragniecie, ale przed wszystkim zdrowia, zdrowia i pieniędzy. Pozdrawiam ludziki z knajpy i speluny, jesteście fajną ekipą i nie zmieniajcie się <3

ps. Biorę udział w mistrzostwach knajpy zespół Robole 8)<3;)