Display MoreErza_t Specter tu bardziej chodzi o cudowny zbieg okoliczności niż o jakiekolwiek przytyki personalne.
Miałem też obiekcje do innych starć jak topowe starcia Willego które też wyglądały na push, w tym to na Erza_t
Zgłosiłem też moje ST na waszym multi (Kret) bo też jakby patrzeć z zewnątrz wyglądało na push.
Co do paczek to nie szanuje tej mechaniki, ale nie moja sprawa jak wydajecie kieszonkowe. Trzeba mieć spore problemy by wydawać hajs na przewagę w grze internetowej
Choć też można powiedzieć, że jestem hipokrytą bo mam sloty exp/floty + sztab, ale np astro i innych badań nie skracam za anty
Chyba jakoś sobie radzę bez takich wspomagaczy
Hmm... to może oceńmy w drugą stronę skoro uważasz że trzeba mieć spore problemy by wydawać hajs na przewagę w grze internetowej to jak ocenić fakt by do tej przewagi dorównał ty musisz cały miesiąc siedzieć po nocach dzień w dzień i katować skanami od początku do końca co godzinę i tak w kółko do znudzenia i pożygania..... owszem parę starć fajnych z zyskiem ale wiekszość no coż.... więc nie wiem co gorsze.... a i nie nam oceniać jak sobie radzisz fakt jest taki że bez floty schowanej po dziwnych "ulach" raczej cię nie ma ![]()