Dlaczego nie można wykasować wiadomości jednorazowo, tylko trzeba odświeżać?
Kasowanie wiadomosci
-
-
W każdej z zakładek, po lewej stronie masz "usuń"

Później klikasz "kosz" po prawej i przywracasz, bądź usuwasz wszystko co chcesz usunąć bezpowrotnie - jednym kliknięciem (w tej zakładce)

A więc dwoma kliknięciami (na zakładkę) można usunąć wszystko ^^ Pozdrawiam!
Styrtasiepali ty wiesz, że jesteś zablokowany więc się nie produkuj, Z tego co widzę na forum rozdajesz dislajki zawodowo każdemu i wciskasz swoje mądrości, wątpliwej jakości
Nie ma za co. Staram się pomagać jak tylko mogę ^^ Wiesz ile od wczoraj dałem lajków?
Przy okazji to chyba też nie wiesz, że dislajki nie ujmują lajków skoro już o tym piszesz
Takie wyciągam wnioski po Twoich (bo nie tylko tym wyżej) zapytaniach. Poza tym po to są te dislajki, żeby je klikać, bo przecież można się z kimś nie zgadzać, czy nie?
Cieszę się, że mogłem jakoś pomóc ^^ Dobrej nocy życzę.Znowu edit:
Jeśli dislajki mają w czymś pomóc... Ogólnie jestem przeciwko hejtowi..nic to nie wnosi w dyskusję a dołuje adwersarzy, po co? Life is brutal wystarczająco. Sorki, może to naleciałości mojego zawodu

Jeśli dislajki nazywasz hejtem. . . jednocześnie publicznie wyrażając się o mojej osobie ujmująco i to bez uprzedniego przeczytania mojej odpowiedzi na Twoje zapytanie, to o czym tak naprawdę jest ta konwersacja? Pod postem danej osoby, w prawym dolnym rogu jest cudzysłowie, którym cytujesz dane wiadomości tej osoby. To tak na przyszłość
:x Doceniam jednak skruchę na końcu wypowiedzi i za to leci kolejny like for U ^^ Może kiedyś mnie jednak dobrze wspomnisz ^^ Już nie zaśmiecam tematu swoją osobą ^^ Dobranoc. -
Styrtasiepali ty wiesz, że jesteś zablokowany więc się nie produkuj, Z tego co widzę na forum rozdajesz dislajki zawodowo każdemu i wciskasz swoje mądrości, wątpliwej jakości
-
Nie ma za co. Staram się pomagać jak tylko mogę ^^ Wiesz ile od wczoraj dałem lajków?
Przy okazji to chyba też nie wiesz, że dislajki nie ujmują lajków skoro już o tym piszesz
Takie wyciągam wnioski po Twoich (bo nie tylko tym wyżej) zapytaniach. Poza tym po to są te dislajki, żeby je klikać, bo przecież można się z kimś nie zgadzać, czy nie?
Poproszę o lajka, bo to na pewno pomoże mi się wybić
Cieszę się, że mogłem jakoś pomóc ^^ Dobrej nocy życzę.Jeśli dislajki mają w czymś pomóc... Ogólnie jestem przeciwko hejtowi..nic to nie wnosi w dyskusję a dołuje adwersarzy, po co? Life is brutal wystarczająco. Sorki, może to naleciałości mojego zawodu