• Art  Ruda  kruszynka

Na jakim etapie są prace nad poprawą płynności?

Od 3 tygodni kompletnie nic się nie zmienia a mam wręcz wrażenie, że jest gorzej jak było.

Rozwijanie nowej planety to jakaś katorga. Sekundowe budynki odpalają sie po minute a już nie chce wspominać o tym, że żeby kliknąć i ustawić kolejkę, przy sekundowym czasie budowy spędza się około 3-4 minut na przeklikanie oczka wyżej bo tak doczytuje.

Zróbcie coś z tym bo to kompletnie idiotyczna rozgrywka.........

• Nie wiem czy tylko u mnie ale od wczoraj na Kerberosie mam mega lagi, Ping wysoki a co druga/trzecia próba wysłania floty dopiero jest skuteczna…

• 3qodfQW

Nie wiem czy tylko mnie dotyka ten problem, czy więcej osób tak ma, ale wysyłając za koleją ekspedycje, klikając tylko zmianę moona z poziomu galaktyki - ekspedycje są wysyłane na poprzednie koordy. Wielokrotnie tylko podchodziłem do kompa tylko wysłać sloty i wracam do roboty a odświeżając wiedze, ze 4 na 14 ekspedycji wracają o losowych czasach co doprowadza mnie do białej gorączki biorąc pod uwagę, ze mam odpalony 100% skracania czasu opóźnień.

Nosz cholera człowiek płaci za coś takiego i ma z tego gówno (sory ale trzeba nazywać rzeczy po imieniu!). Kiedy to zostanie naprawione, bo wiem, że kasy jednostki GF nie szkoda, ale zacznę namawiać wszytskich do bojkotu i wycofywania płatności to może się opamiętają!

• Przekazałem sprawę wyżej, jednak na papierze aktywność na Undae jest wyraźnie niższa niż na Kerberosie, który praktycznie od fuzji podnosi problemy z serwerem.

Niemniej jednak poprosiłem, żeby ktoś się nad tym pochylił. Po naszej stronie możemy jedynie trzymać się nadziei, że nowa wersja, która wprowadza poprawki w mechanizmie przeliczania walk, uspokoi sytuację na serwerze.

Jest jakakolwiek szansa, człowieku, że Ty kiedyś napiszesz coś innego? Zawsze jest to samo. "Miejmy nadzieję", "może", zobaczymy", "ewentualnie".

Nie masz dość godności, żeby przyznać że nikt z tym nic nie zrobi, bo na grze już dawno postawiono krzyżyk i problem sam się rozwiąże wraz z odpływem graczy z serwera.

Towarzysz Gorbaczow ma miły uśmiech, ale zęby ze stali.