Y2K[KOMORNIC] vs. TIGRESS[GORNICY] ~ 15.063%

• tez tak mialem, lece lece sobie na spawacza po 300mld zysku a ten mi ucieka i nagle pozniej go komornicy zlomuja.

cos tutaj wielkiego sie dzieje za naszymi plecami ludzie !!

tutaj na tigres ewidentnie push, no i jeszcze na ile surki :o

aaaov9.gif

uni: 68

nick w grze: nie gram

wygrane wojny: IRA

najlepsze ST: nadejdzie na tobie.....

• Wydawało mi się że temat wyczerpałem, ale po namyśle chciałbym zostawić takie dwie swoiste wisienki na torcie....

Odzew na sytuację poruszaną przeze mnie w tym temacie był nie tylko na forum, ale również w grze poprzez PW. Reakcje były różne. Od swoistego "wiedziałem, że coś kręci" do "nie ma szans, żeby to był push". Żeby było jasne, każde takie zdanie cenię równie mocno, zwłaszcza, jeżeli dalej za nim idzie jakiś sensowny argument. Podczas jednej z takich rozmów spontanicznie narodziła się mi pewna myśl, którą myślę warto również przedstawić na forum. Pozwolę sobie zacytować moją wiadomość w całości. Żeby było jasne - nie twierdzę, że było tak, jak opisałem to poniżej. To tylko jedna z wielu potencjalnych możliwości. Jakie jest prawdopodobieństwo na taki ciąg zdarzeń pozostawiam już do oceny czytającym....

Za komentarz do drugiej "wisienki" niech posłuży cytat z jednego postu w tym temacie:

Wiesz co Igrek... zachowujesz się jak pi... dziecko, takie bezstresowo wychowane, gdzie zwrócenie uwagi równa się demolką otoczenia.

Pozostaje napisać: Gratki dla agresora i SZO dla obrońcy ;)

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

• Myślałem że flota spawacza tam na stację leci. Spróbuję jeszcze raz może w końcu tam doleci :trollface:

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• skok na drobniaki to na pewno push, jak tak rozsądek komuś podpowiada to... gratuluje i nie wiem już co tu mógłbym jeszcze dopisać :P
    I to fakt Y jest trochę za bardzo emocjonalny i postrzelony ale taki jego urok i dokładnie tak samo lata jak postrzelony :P

Gratki puszu na 5kkk :beaten::beaten:

wydaj na.... wyślij do GO , mecenasy będą zadowolone :P