Nietoperz [ARASAKA} vs Sledz [MNS] ~ 4,312 %

• ahh te wypisywanie do ludzi, aby stworzyć opozycję przeciw ARASAKA , a samemu dostając gonga na drugi dzień

dobitka chorego pana , wstawiam za koleżke

WYCZYSZCZONY DO CNA

Dnia 07-06-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Nietoperz [ARASAKA]

Pancernik 31.659

Obrońca Sledz [MNS]

Mały transporter 695

Duży transporter 42.053

Lekki myśliwiec 2.680

Ciężki myśliwiec 150

Krążownik 3

Okręt wojenny 77

Sonda szpiegowska 21

Bombowiec 13

Satelita słoneczny 560

Pancernik 78

Reaper 13

Pathfinder 74

Wyrzutnia rakiet 1

Po bitwie...

Agresor Nietoperz [ARASAKA]

Pancernik 31.646 ( -13 )

Obrońca Sledz [MNS]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

4.606.120 Metalu, 6.501.785 Kryształu i 3.918.011 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.105.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 537.940.000 jednostek.

At these space coordinates now float 217.000.600 metal, 212.076.000 crystal and 2.158.400 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 24.292.000 metal, 23.661.000 crystal and 188.000.

Agresor przejął łącznie 15.025.916 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 221.216.720

Kryształ: 218.057.785

Deuter: 5.881.411

agresor zyskał łącznie 445.155.916 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -251.176.120

Kryształ: -247.415.785

Deuter: -6.233.011

obrońca stracił łącznie 504.824.916 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

"Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana."

• Dzień dobry

Ponieważ starcie dotyczy mnie więc pozwole się wypowiedzieć

Po pierwsze nie bawi mnie rywalizacja z paczkomatami

Jak typ ma po 3 dniach uni ileś tam milionów pkt to odbiera mi to motywację i sportowa rywalizację

Raczej wolę inne klimaty

Po drugie bekę z was kręciłem i nawet pisałem do was na PW jak FSy śle a i tak jakoś dorwać mnie nie umieliście

Po trzecie dopiero jak FSy przestałem słać to wam się udało

Gdzie w zasadzie zaraz po starciu to nawet ładnie się zachowałem i pogratulowałem że mnie wkoncu dorwaliscie

Jeden lubi ananasy a drugi truskawki

Każdy żyje i gra jak chce

Jeden się cieszy że tata mu kupił śledzia a drugi się cieszy że sam zarobił na śledzia

Wolny rynek

Kapitalizm

Piękna sprawa

Aby wam dać jeszcze więcej fory zaczołem grę na tym uni od zera i bez antymateri

Z top 10 jestem teraz top 1300

Jest to pewnego rodzaju apel a pewnego rodzaju zabawa z mojej strony

Ja mimo wszystko się nie poddaje i gram dalej

Nie szukam wymówek

Złom to złom

Moja wina

Zawsze boli

Ale mimo wszystko jak normalny gracz cieszy się że postawił 1 Mt a wy macie już po 20-100 k pc

To jak was brać na poważnie ?

Was to naprawdę bawi ?

I ja wiem zaraz się zacznie stać mnie to kupiłem

A mnie nie stać i ty oszust

Oszczędzamy sobie tego typu gadek bo są bez sensu tak jak mówię jeden lubi truskawki a kto inny brzoskwinie

Z mojej perspektywy zaczynam od nowa

Miłego dnia i jakiejś może refleksji

Tak tak śledź biedak cebulak

Pozdro pocwicz

Miłego przetopu

• Widzę że czytanie z zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną ale nie martw się masz mnie już ci to zaraz wyjasnie co byś sam myśleć nie musiał

Nie przecze osobiście kupiłem antymaterię

Tu masz rację spryciarzu

Aczkolwiek nie kupiłem jej na tyle aby obrzydzic innym grę

Nie mam problemu z hajsem zaraz mogę zrobić przelew na 100 tysięcy w OGame i wedle twoich wartości to ja będę się śmiał z ciebie

Nie tędy droga

Jak 20 ludzi ma 3 miliony pkt a dwóch typów ma 300 milionów pkt to jest różnica

Ja nawet szczerze powiem ci że zastanawiałem sie czy nie wydać tyle aby samemu mieć więcej pkt niż cała reszta uni razem wziętych razy dwa

Uznałem jednak że po pierwsze nie będzie to fair Play po drugie uznałem że wy już wystarczająco wydaliście aby utrzymać serwery

Wiem wiem używam wielu skomplikowanych słów porównań z którymi nie jesteś zaznajomiony na co dzień

Jednak mimo wszystko głęboko wierzę że poprosisz tatę o pomoc i on ci wytłumaczy co ja do ciebie mówić

Reasumując uważam że dyskusja z tobą i wami jest jałowa

Widnieje między nami zbyt duża różnica w spostrzeganiu kluczowych aspektów zycia i zabawy

Mam nadzieje że tym razem zrozumiałeś

Jeśli nadal nie to tak jak wspomniałem powyżej poproś tatę o pomoc a jeśli on ci odmówi bo ma dość twoich zachowań to nie stresuj się zawsze masz mnie i ja chętnie ci pomogę i może ciut prościej wyjasnie co się dzieje wokół ciebie

Wasze starcia uważam za obrazę tej gry

Społeczności a zarazem wiem że jeśli spojrzeć na ten dylemat z psychologicznego punktu widzenia to macie kilka problemów

Jednakże regulamin nie pozwala mi poruszać takich tematów dlatego też zapraszam na discorda a kto wie może pomogę ci bardziej niż ci się wydaje

Mialem sporo zabawy pisząc z wami na PW dlatego postanowiłem tak jak wspomniałem zacząć od nowa

Bez kupowania a nawet wydawania antymateri

A jeśli teraz pozwolisz to wrócę do humorystycznej konwy odgrywnia mojej roli w tej grze bo tylko sojuszników raczej moja prawdziwym osobowością dla takich jak ty jest tylko Śledź

Płetwa

• widać, ze pacjent uciekł z Choroszczy

Kim Ty ogólnie jesteś? Wiesz kto wami dowodzi :trollface: ktoś kto skupuje konta pod złom a później kończy w reckach :);( ktoś kto nic nie ogarnia tej gry, umie wydać kasę tylko, umie latać na bfs nic nie policzy nawet głupiego pz…. Jak się go podpytasz o mnie bądź Mściciela to będzie udawać że nie zna ale prawda jest inna a trochę brechtow z tej osoby było… obstawiam że z was też trochę będzie jak się spotkamy gdzieś na jakimś uni 2 tygodnie i skończycie grać…

Kim Ty ogólnie jesteś? Wiesz kto wami dowodzi :trollface: ktoś kto skupuje konta pod złom a później kończy w reckach :);( ktoś kto nic nie ogarnia tej gry, umie wydać kasę tylko, umie latać na bfs nic nie policzy nawet głupiego pz…. Jak się go podpytasz o mnie bądź Mściciela to będzie udawać że nie zna ale prawda jest inna a trochę brechtow z tej osoby było… obstawiam że z was też trochę będzie jak się spotkamy gdzieś na jakimś uni 2 tygodnie i skończycie grać…

Płaczcie płaczcie dalej, na uni wydaje mi się, że dosadnie udowodnione zostało.

Psy szczekają, karawana jedzie dalej...

"Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana."

Płaczcie płaczcie dalej, na uni wydaje mi się, że dosadnie udowodnione zostało.

Psy szczekają, karawana jedzie dalej...

nie wiem co zostało udowodnione? Nie gram na Og PL od 2-3 lat..

Latajcie dalej na bfs bo nic innego nie umiecie.