Ja mam cztery, a gram Rock'talami. Jeden chyba znalazłem na ekspedycji, a resztę wylosowało mi w Imporcie / Eksporcie.
Dopalacze
-
-
resztę wylosowało mi w Imporcie / Eksporcie.
Wątpie. Odbieralem itemy na 5-6 kontach od kilku lat i nigdy nie widziałem przedmiotow form zycia. W Imp/Exp Jest 25 róznych przedmiotów, co już było w ukrytych trofeach dokladnie analizowane.
Nie ma innej możliwości jak znaleźć na ekspach.
Myśle że teraz nie ma żadnej możliowości, akurat okolo roku temu grałem jeszcze głownie na zbieraczu z braku czasu wiec sie zgadza... Teraz usuneli ten przedmiot bo go dali do testu lub po prostu przypadkiem. W GF brak profesjonalizmu to się zdarza czę100.
-
-
-
ja mam takie pytanko kiedy bedzie tańsze Skróć czas o połowę / Zakończ?? bo od miesiąca czekam na to ?
Więc łatwo wydedukować, że czai się tuż za rogiem
Tutaj link do tematu:
-
no raczej w czerwcu nie było ? jak byś sam zaniewidział bo ostatnio w maju był a sam tez sprawdzam co dzień forum
-
W kontekście dopalaczy typu detroid/newtron/ośmiornica uważam, że powinni wprowadzić jedną techniczną zmianę.
Mianowicie przy jednorazowym użyciu powinna być możliwości zużycia wielu doplaczy danego typu na raz.Niby detal, ale jak ktoś chce dużo zużyć na raz to musi sporo klikać.