problem z notatkami

• zauważyłem problem z założeniem nowej notatki, edycją lub kasacją - występuje na przeglądarce Opera oraz Google Chrome.

<<17.03.2022 22:02>> @diakk zawsze znajdzie jakiś cytat, który mu podpasuje do posta

<<17.03.2022 22:02>> widać, że stara zielona skryba i trzeba uważać na to co się pisze

• Tydzień temu podśmiewałem się z tego błędu - o tutaj, pod trzecim cytatem.

Błąd działa podobnie jak ładowanie listy flot z górnego paska. Operacja kasowania działa poprawnie po drugiej próbie, podczas gdy chcąc zobaczyć uproszczony ruch flot, trzeba tylko przeładować stronę. Może istnieje jakaś zależność między tymi błędami, bo zauważyłem, że wystąpiły w podobnym czasie - będzie mniej niż rok, ale więcej niż pół roku. Da się z tym żyć, ale miło by było, gdyby to naprawili.

• na komputerze ten problem dalej występuje. Na telefonie w operze mogę zakładać notatki.

<<17.03.2022 22:02>> @diakk zawsze znajdzie jakiś cytat, który mu podpasuje do posta

<<17.03.2022 22:02>> widać, że stara zielona skryba i trzeba uważać na to co się pisze

• właśnie dla pewności sprawdziłem bez wtyczki, przeglądarka aktualna, wyczyszczone ciasteczka. dziwne bo skoro na telefonie działa to coś ewidentnie musi być w ustawieniach na moim komputerze.

może ktoś miał podobny problem i podsunie rozwiązanie?

Edited once, last by diakkon ().

• Ruda a więc znalazłem rozwiązanie mojego problemu... :)

notatki zaczeły działać prawidłowo kiedy w ustawienia -> wygląd -> nakładki odznaczyłem opcję Notatki w osobnym oknie!