Bandyta Rysiowaty [VAT] & SupeR [VAT] vs. DyrQ [Z_U_S] ~ 54.419%

• Chyba przypadkowo znowu zamieszałem w wojnie... Ostatnio ekipa z P K mocno poobrywała to tym razem trafiło na ZUS, przypadkiem. Cała flota z niszczarkami w 1slocie w ataku na planete zaledwie 2 układy ode mnie był mocno ryzykowny, ale obrońca nie raz pokazał że ma jaja (dziś trzymał flotę u mnie w układzie) także wielki szacun dla niego. Trochę przeszarżował ale mam nadzieję, że szybko się odbuduje! :)

Jak zwykle był wielki dylemat czy czegoś nie sknociłem w obliczeniach bo dodali te puste układy i masę innych rzeczy ale finalnie się udało trafić także micha cieszy :)

Dnia 19-12-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Bandyta Rysiowaty [VAT]

Niszczyciel 1

Pancernik 434.229

Agresor SupeR [VAT]

Pancernik 1.169.328

Obrońca DyrQ [Z_U_S]

Statek kolonizacyjny 1

Bombowiec 21.549

Niszczyciel 11.079

Pancernik 37.619

Reaper 1.358

Po bitwie...

Agresor Bandyta Rysiowaty [VAT]

Niszczyciel 1 ( -0 )

Pancernik 434.077 ( -152 )

Agresor SupeR [VAT]

Pancernik 1.168.736 ( -592 )

Obrońca DyrQ [Z_U_S]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

209.152.712 Metalu, 1.436.000 Kryształu i 69.002.606 Deuteru

Agresor stracił łącznie 63.240.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 6.739.220.000 jednostek.

At these space coordinates now float 2.406.816.000 metal, 2.161.524.000 crystal and 873.628.000 deuterium.

Agresor przejął łącznie 279.591.318 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.593.648.712

Kryształ: 2.133.200.000

Deuter: 931.470.606

agresor zyskał łącznie 5.658.319.318 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.195.352.712

Kryształ: -2.673.581.000

Deuter: -1.149.877.606

obrońca stracił łącznie 7.018.811.318 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Chcielibyśmy wyrazić ogromny szacunek za tę niesamowitą walkę. To, co dzisiaj zaprezentowaliście, zasługuje na najwyższe uznanie – zarówno za wasze umiejętności, jak i za niezłomnego ducha walki. W każdym ruchu widoczna była determinacja, pasja i ogromne zaangażowanie, które mogą być wzorem dla innych. Niezależnie od trudności, nie poddaliście się ani na moment, pokazując prawdziwą klasę i siłę charakteru. Wasza postawa udowadnia, że walka nie zawsze polega na wygranej, ale na odwadze, by stawić czoła wyzwaniom i walczyć do samego końca. To właśnie takie chwile ukazują, kim naprawdę jesteśmy – a wy dzisiaj pokazaliście, że jesteście wojownikami z sercami pełnymi pasji.

Każdy, kto miał okazję oglądać wasze zmagania, z pewnością podziwiał waszą determinację i wytrwałość. Wasza ciężka praca, przygotowania i poświęcenie były widoczne na każdym kroku. Daliście z siebie wszystko, a jednocześnie okazaliście ogromny szacunek przeciwnikom, co świadczy o wielkiej klasie i dojrzałości. Tego rodzaju sportowy duch jest czymś, co wyróżnia prawdziwych mistrzów – nie tylko umiejętności, ale również postawa, która inspiruje i budzi podziw.

Wasza dzisiejsza walka była przykładem nie tylko siły fizycznej, ale przede wszystkim siły psychicznej i serca pełnego pasji. Dzięki wam mogliśmy przeżywać chwile pełne emocji, które na długo zapadną w pamięć. Za ten wysiłek, determinację i niesamowitą energię, którą nam dostarczyliście, należy się pełen szacunek. Dziękujemy za pokazanie, co to znaczy walczyć z honorem, godnością i niezłomnym duchem.

• Wy to jednak zyjecie w jakims rownoleglym uniwersum... Ryzykowna akcja? Kto tam sie mial podstawiac albo kontrowac? Waletron????? Essa? xD

Panie sprawdzaj sobie ile ukladow pomijasz w zakladce ''flota'' ????? W ogole ile mogles minac tych ukladow lecac 2 uklady obok???

Tyle pytan na ktore nawet VAT nie zna odpowiedzi... chociaz zaraz super nas oswieci swoja niewatpliwa madroscia, gleboko w to wierze.

• Wy to jednak zyjecie w jakims rownoleglym uniwersum... Ryzykowna akcja? Kto tam sie mial podstawiac albo kontrowac? Waletron????? Essa? xD

Panie sprawdzaj sobie ile ukladow pomijasz w zakladce ''flota'' ????? W ogole ile mogles minac tych ukladow lecac 2 uklady obok???

Tyle pytan na ktore nawet VAT nie zna odpowiedzi... chociaz zaraz super nas oswieci swoja niewatpliwa madroscia, gleboko w to wierze.

Czytaj ze zrozumieniem - napisałem że to DyrQ ryzykował wysyłając taki atak. Tak Ci było śpieszno żeby wylać szambo w temacie, że nawet nie potrafiłeś doczytać jak należy. Nie wiem skąd w Tobie tyle jadu, nie grasz tu a wylewasz pomyje na nie swoim uni, chyba ktoś tu ma spore kompleksy :) idź je lecz gdzie indziej mały człowieczku.

EDIT: jeśli chodzi o liczenie pustych układów to niestety tak łatwo nie ma geniuszu bo to nie moje puste układy mam policzyć tylko tego co kontruje, no ale gdybyś się skupił na grze tyle co na wylewaniu pomyj na forum to byś wiedział :)

Bez odbioru

• No chyba jednak jest, tylko sobie z tego nie zdajesz sprawy, podobnie jak z kalkulatorem ktory widac po rw w koncu odnalazles... co do poprzedniej wypowiedzi faktycznie, zwracam honor, zle cie zrozumialem. Ja mam do odrobienia lekcje z czytania wypowiedzi vatu po 5x zanim je zrozumiem, ty... no wlasnie z gry i liczenia pustych ukladow... powodzenia! (zawsze mozesz to robic recznie z galaktyki, jak nie skumales jak to zrobic z poziomu zakladki flota).

• No chyba jednak jest, tylko sobie z tego nie zdajesz sprawy, podobnie jak z kalkulatorem ktory widac po rw w koncu odnalazles... co do poprzedniej wypowiedzi faktycznie, zwracam honor, zle cie zrozumialem. Ja mam do odrobienia lekcje z czytania wypowiedzi vatu po 5x zanim je zrozumiem, ty... no wlasnie z gry i liczenia pustych ukladow... powodzenia! (zawsze mozesz to robic recznie z galaktyki, jak nie skumales jak to zrobic z poziomu zakladki flota).

Widze ze jestes dzieckiem infinity i nawet sobie nie zdajesz sprawy, ze gdy nie uzywasz tego dodatku, to nie pokazuje Ci pustych ukladow z poziomu zakladki. To samo tyczy sie antigame, bo tam tez nie pokazuje

Ja miałem kontrować, już nawet recki poszły na Ryśka i SupeR ale zawróciłem bo wychodziłem na remis 🤣🤣🤣