Czarna Flota [CzF] vs PANDORA [PANDORA] & LAB-1 [LAB-1] & Silni i Waleczni [SiW] Unieważniona

• Cóż z racji na brak contentu oraz regularne pomówienia na forum oraz głośne wołanie w sojuszu o wojne to zaczynam jazdę na końcówce serwera:

Czarna Flota [CzF] vs PANDORA [PANDORA] & LAB-1 [LAB-1] & Silni i Waleczni [SiW] & Guess [WTF]

Zasady:
    system procentowy
    koniec 23.12.2024
    Próg procentowy to próg taki sam jak działu starcie tytanów na dany dzień
    Liczą się tylko walki, w których każdy agresor i każdy obrońca uczestniczą w wojnie.
    Próg zakończenia wojny to 500.000%

• no nikt sie nie bawi oprócz dzieciaków w pieluchach, dostali na mikołaja po 500zł anty wpadło i teraz ze smoczkiem próbuje wybeblać że wojny będą klepać ;)

PS Wojna to już dawno trwa :) tylko nikt jej tak nie nazywał, a to nie są wyścigi ...

• Eeee jak to działa? Jezeli wypowiedzieli wojne 4 sojuszom a ubiją jakąś jedną lamke top 300 z jednego soja tylko to co? to oznacza ze wygrali wojne z 4 sojuszami :D? Bo po za satkami to raczej nic wiecej nie ugrają xD Ja mam gdzieś tą waszą wojne :p mało tego wypowiadam wojne całemu UNI i co moge już latać po wszsytkich bez zasady bashu?? To tak sie da?? TO WYPOWIADAM WOJNE KAZDEMU xD

Edit. zapomniałem ze jest automatyczna blokada bashu xd

• Wojnę zamykam jako nieregulaminową z przyczyn jako poniżej:

- wojnę można wypowiedzieć tylko jednemu sojuszowi w jednym temacie wojennym

- próg procentowy musi wyrażony jako liczba całkowita

- wojna może trwać minimalnie 1 miesiąc