Handel, nowy przelicznik 3;2;1;

• Push... matko dziewiczo patronko burdeli... Balboa i push... no jak skupowął konta na serwerach i je sobie złomował z kolegami albo sam co nie raz jeszcze robi to wtedy gdzie - on niewinny, on nic nielegalnego nie zrobił, a teraz wielki bohater jego mać.

Balbuś , złodzieju weź wpełznij pod jakiś głaz i już z pod niego do nadchodzącego zlodowacenia nie wyłaź bo aż żal się czyta... Jak się pushowałeś to wszystko było ok teraz nagle nie jest... Hipokryta i oszust lvl master.

• Majs ma wysokie ekko , sojusznik robi przelew za 1000zl czekamy na promocję na 100 proc antymaterii, kupujemy paczki i wymieniam na dany surowiec , po minimalu Majs wysyła do sojusznika ten musi mu też coś wysłać , Majs u handlarza rozmienia to na dany surowiec i znów po minimalu a sojusznik po maksimum i tak kręci się świat handlu.

Co daje dużo większy zysk niż zakup samemu.

ty nie oczerniaj mnie pajacu jasne takie texty to możesz do kolegów pisać a nie oskarżać że ja handluje, tak handluje jak opisalem wyżej chcesz to sobie cofnij

Pajacu podałem przykład w jaki sposób można wykorzystać na różne sposoby handlarza.

• no jak skupowął konta na serwerach i je sobie złomował z kolegami

To jest temat o stałym przeliczniku czy o tym kto kupował konta i je potem złomował? ;)

O pupie Marynie jak się nie podoba to się pobecz do czyjegoś rękawa. Nikt cię tu nie trzyma na siłę cyferko z internetu.

Jak na razie to widzę że Ty płaczesz bo ktoś złomuje jakieś konta :)

• Jak na razie to widzę że Ty płaczesz bo ktoś złomuje jakieś konta :)

No płacze i to strasznie 8o

Pogromca Cygana masz na otarcie łez - legalny push. --> 30-100% więcej Antymaterii - 02.11-03.11.2024 (od godziny 18:00)

• no jak skupowął konta na serwerach i je sobie złomował z kolegami

To jest temat o stałym przeliczniku czy o tym kto kupował konta i je potem złomował? ;)

Z pewnego wzgledu filozofii trzeba przyznac ze to rodzaj wspomnienia kiedys obowiazywal handel z przelicznikiem jak obecnie uchwalony :trollface: i tutaj kolega też nawiązuje do handlu wspomnień coś jest do rzeczy :D:D:D nieuczciwosc graczy aby zdobywac punkty przybralo rozne formy i patologie a kiedy zostal wprowadzony limit darowizn badz kiedykolwiek zaczely obowiazywac to dla mnie bylo oczywiste ze jeszcze handel pozostanie luka w przyrostach hodowaniu kolegow itd dla nie looz zawsze uzywalem 3 2 1 jest uczciwy wymierny wobec trudnosci wydobywania mineralow i formy zycia paczki niczego nie zmienily aczkolwiek metal bardziej oplacalo sie od X czasu rozbudowywac jak deuter na 13-15 pozycjach liczylem to wczesniej w 2022 i podtrzymuje twierdzenie metal mozna jeszcze zamienic zblizam sie do 54lvl metalu wszedzie K42 D 48 bonusy na ile to sie da oplacalne zeby bylo 0.06 albo 0.08 % z badania wiecej juz sie nie oplaci minaralow ladiwac by cyknac 1% :trollface::trollface::trollface::trollface: budynki form zycia okazuja sie tansze u roktalow jak badania z suma na planete magma moze byc na poziomie 32 lvl bez zadnego problemu :trollface:

• Majs ma wysokie ekko , sojusznik robi przelew za 1000zl czekamy na promocję na 100 proc antymaterii, kupujemy paczki i wymieniam na dany surowiec , po minimalu Majs wysyła do sojusznika ten musi mu też coś wysłać , Majs u handlarza rozmienia to na dany surowiec i znów po minimalu a sojusznik po maksimum i tak kręci się świat handlu.

Co daje dużo większy zysk niż zakup samemu.

ty nie oczerniaj mnie pajacu jasne takie texty to możesz do kolegów pisać a nie oskarżać że ja handluje, tak handluje jak opisalem wyżej chcesz to sobie cofnij

Pajacu podałem przykład w jaki sposób można wykorzystać na różne sposoby handlarza.

Majsa bym nie podpinal w handel na sojusznikach poniewaz kazdy ma wiekszy przychod mineralow jak sie Tobie wydaje nie wiem czy komus chcialo by sie bawic :trollface: by gromadzić minerały w ten sposób jak poprostu zakupić posiadam 7.3 mld z paczki metalu przy 10 mld punktow w ekonomii :trollface: Wez policz ile masz surowców :trollface: Ile transporterów z 1000 k musisz wysłać by wymienić wszelkie surowce :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:3 biliony sury kiedys widziales na oczy :bicz:samego metalu ?

• Majs ,ja grając 7 lat bez urlopu (czyste ekko ) mam 3kkk pkt ty i twój sojusz skupując deuter z całego uni macie troszkę więcej 😁chcesz mi wmówić że nigdy żadnemu sojusznikowi nie sprzedałeś deuteru po minimalu a on po max ?????

Ludzie nie róbcie z innych debili

Koniec wałów 👍a takie tłumaczenie że bawicie się w handel to zostawcie dla dzieci w przedszkolu.

Chyba nie rozumiesz nawet tego co piszesz kupowal paczki reszta tez ktos przypadkowo chcial sprzedac deuter czy kriss bez problemu kazdy wezmie jako dodatek wez z niego nie rob jakiegos polaczenia sieci kanciarzy na uni :trollface: tylko dlatego że miał plan by wskoczyc na top1 na quasar poprzez zakup paczek :bicz:

• Kartez*z*z*z*d*g*y*a paczki to paczki...

Mam konto na klekim na którym mam planety na 15 pozycjach. Co mam teraz zrobić z deuterem jak mi się nie chce latać na ekspedycje? :/

Niedawno poprzenosiłam planety na 15 bo wydawało mi się że łatwiej sprzedam deuter na kryształ niż metal na kryształ (a wiadomo FZ zjadają sporo kryształu).

• Kartez*z*z*z*d*g*y*a paczki to paczki...

Mam konto na klekim na którym mam planety na 15 pozycjach. Co mam teraz zrobić z deuterem jak mi się nie chce latać na ekspedycje? :/

Niedawno poprzenosiłam planety na 15 bo wydawało mi się że łatwiej sprzedam deuter na kryształ niż metal na kryształ (a wiadomo FZ zjadają sporo kryształu).

Tylko handlarz Ja mam podobna sytuacje z deuterem wymieniam na kriss od zawsze by klepac metal nigdy nikomu nie sprzedaje deuteru tylko do handlarza cisne od razu bez problemu bez transportu wszystko u siebie :D nawet jak ktoś lata na expedycje czy nawet nie trzeba na quasar też nie latamy na expy nawet jak jest x9 anty :trollface: Pomimo że mam ciągle sztab dowodzenia xD Nie widzę sensu wolę zapłacić te 3.5k czasem wpadnie za 1 raza czasem za 8 lepszy przelicznik ale jak miałbym sprzedawać to sprzedaje 60-80 mld dexu za jednym posiedzeniem :Ddla mnie to 2 miesiace ciulania teraz widze ze jak bede wymieniac to na metal bede musil wymienic wiekszosc niebawem trzeba wrzucic 5 kopalni metalu na 54 bo budynki nie moga sie skonczyc :P a musze przetransportowac wszystko a nie chce mi sie :trollface: 800kk pkt wpadnie odrazu jak znajde czas 8) dzisiaj sprzatanie :trollface: kur@ czekam od 21 października na podłogę zamówiłem zrobiłbym wcześniej ale nie mogłem zdecydować się jaki kolor czarny będzie najlepszy dzisiaj o 10tej jak otworzą sklep muszę zapytać się bo już 2 razy dzwoniłem X/ I jak podlogi nie bylo to nie ma a swieta musze miec ładnie poniewaz ktos ma mi sie zwalic na glowe a pozatym ten drugi pokoj musze uzytkowac poniewaz zrobilem sobie z niego suszarnie gnie na strychu moge suszyc ubrania badz w łazience zawalany pudelkami bylem :trollface: juz wszystko posprzatalem laweczka do cwiczen obecna oraz sztanga :P 2 balboa bedzie 8):fgrin:

• a wiecie że z tym przelicznikiem 3:2:1 stałem to tylko w PL Ogame kombinuja xD

Tako samo limit darowizn hah tez tylko w PL czy korzystanie z VPN xD

Ruda  Art czy to prawda, że w innych krajach nie ma limitu darowizn ani przelicznika 3;2;1 stałego? Jeśli tak, to jest to jawna dyskryminacja na tle narodowościowym i niesprawiedliwość.

To się do prokuratury nadaje.xD

To jakiś żart? :rolleyes:

Może by się ktoś odezwał z was Ruda czy Art? Tyle postów napisane.

Nie lekceważcie ludzi. :foch:

• balboa po 3 dniach mial juz nowy przelicznik a my ile juz czekamy :D ? dziś juz jest 3 dzień

• Tylko handlarz Ja mam podobna sytuacje z deuterem wymieniam na kriss od zawsze by klepac metal nigdy nikomu nie sprzedaje deuteru tylko do handlarza cisne od razu bez problemu bez transportu wszystko u siebie :D nawet jak ktoś lata na expedycje czy nawet nie trzeba na quasar też nie latamy na expy nawet jak jest x9 anty :trollface: Pomimo że mam ciągle sztab dowodzenia xD Nie widzę sensu wolę zapłacić te 3.5k czasem wpadnie za 1 raza czasem za 8 lepszy przelicznik

Ja Ci piszę że nie chce mi się latać na ekspedycje po antymaterię lub handlarza a Ty mi piszesz o podbijaniu przelicznika, kupować anty też nie chce.
    Zawsze jak odpowiadasz to odpowiadasz nie na temat. ;)

• Ja Ci piszę że nie chce mi się latać na ekspedycje po antymaterię lub handlarza a Ty mi piszesz o podbijaniu przelicznika, kupować anty też nie chce.

Znawczyni wszelakich przekrętów, której już na szczęście nie ma w teamie (za te przekręty) teraz będzie pouczać innych - niesamowita historia. . . :/xD

• Co do Angli czy Niemiec nie wiem bo tam dużo graczy gra wiec tez mogli takie pomysły wprowadzić ale na duńskim czy USA serwerach gdzie gram to jak gadam z ludźmi to pierwsze o takim czymś słyszą i nic na ich forach nie ma na ten temat czy w regulaminie czy w zwykłych postach. W USA gracze normalnie korzystają z VPN i tez się śmieli ze w POLSCE za to ban jest xd

• nie ma darowizn za wielką wodą i w dużej części Europy, wprowadzili to w UK na pewno i DE chyba, stały przelicznik bez widełek to pomysł tylko z naszego podwórka

• Tylko handlarz Ja mam podobna sytuacje z deuterem wymieniam na kriss od zawsze by klepac metal nigdy nikomu nie sprzedaje deuteru tylko do handlarza cisne od razu bez problemu bez transportu wszystko u siebie :D nawet jak ktoś lata na expedycje czy nawet nie trzeba na quasar też nie latamy na expy nawet jak jest x9 anty :trollface: Pomimo że mam ciągle sztab dowodzenia xD Nie widzę sensu wolę zapłacić te 3.5k czasem wpadnie za 1 raza czasem za 8 lepszy przelicznik

Ja Ci piszę że nie chce mi się latać na ekspedycje po antymaterię lub handlarza a Ty mi piszesz o podbijaniu przelicznika, kupować anty też nie chce.

Ile kosztuje amtymateria zeby Cie bylo stac na handlarza zawsze odpowiadam do rzeczy tylko nie jestes chyba w stanie tego wywnioskowac pomiedzy slowami :trollface: za 25 zł podczas promocji yhmmmm sztab wowodzenia pewnie masz ciągle aktywny który dużo więcej kosztuje jak handlarz na cały rok chyba nie sprzedajesz deuteru po 1 mld albo takiej ilości nie nabywasz :trollface: Grasz wiele lat jak wiekszosc więc trzeba coś przedłożyć spokojnie jakbyś wysyłała full ekspow każdego dnia czyli 6 raz w ciągu miesiąca znajdziesz potrzebnego handlarza tutaj w ogóle nie ma z tym problemu ale jeżeli chcesz handlować zostaje najlepszy przelicznik 3 2 1 który później za czasów epic blue był redagowany az do obecnego czasu to jest stosowne dla mnie zawsze on obowiazywal kiedy sporadycznie ktoś chciał odemnie kupić deuter teraz nawet o tym nie myślę najlepiej jest samemu dokonać trade blisko na czas i pod ręką zawsze to nie jest ogromy koszt na rok na handlarza wydasz z 25 zł podczas promo prawdopodobnie 😄 albo podczas 2-3 ewentow na anty uzbierasz antymaterii na cały rok by handlować :trollface: Więc wybór zostawiam dla Ciebie :D

tez nie wysylam ekspow nawet podczas ewentow na anty raz przyladkiem w tym roku wyslalem a tak to wysylale do znalezienia handlarza by byl przelicznik zblizony do 3 2 1 czesto gesto za 1 podejsciem wskakuje i mozna pchnac calosc z odpowiednio wysokimi magazynami :D polecam na jednej planecie dodatkowo orbitalna kryjowke badz na kilku by aktywowac na czas handlu wrocic badania i po bolu kazdy ma swoja taktyke gry zawsze jakies planowanie jedt obranej strategii 8o

• Rozwiązanie tego tematu jest bardzo proste.

Wystarczy wprowadzi regulację, że jeżeli gracz pozyska w drodze handlu z innym graczem surowiec w postaci X w ilości Y po przeliczniku A:B:C, to nie może on go sprzedać innemu graczowi, lub handlarzowi po przeliczniku innym niż A:B:C co prowadziłoby do tego, że dany gracz musiałby ten surowiec po prostu wykorzystać.

Jeżeli GF będzie miał narzędzia do monitorowania czy gracze nie handlują z innymi graczami po innym przeliczniku niż 3:2:1 to nie będzie problemu ze stworzeniem narzędzia co będzie się działo z surowcem pozyskanym na drodze handlu z innym graczem.

• Wystarczy wprowadzi regulację, że jeżeli gracz pozyska w drodze handlu z innym graczem surowiec w postaci X w ilości Y po przeliczniku A:B:C, to nie może on go sprzedać innemu graczowi, lub handlarzowi po przeliczniku innym niż A:B:C co prowadziłoby do tego, że dany gracz musiałby ten surowiec po prostu wykorzystać.

Ilość deuteru jaka jest produkowana na uni - nie jest do przepalenia przez flociarzy. ;)

Ile kosztuje amtymateria zeby Cie bylo stac na handlarza zawsze odpowiadam do rzeczy tylko nie jestes chyba w stanie tego wywnioskowac pomiedzy slowami

Stać mnie na antymaterię ale wolę sobie kupić książkę ;)